LL_NEO Δημοσ. 16 Απριλίου 2003 Δημοσ. 16 Απριλίου 2003 Με δελτίο τύπου η Epox ανακοίνωσε την νέα της ναυαρχίδα στην πλατφόρμα της AMD, την 8RDA3+ Μεταξύ άλλων προσφέρει, Υποστήριξη για fsb 200MHz CMedia 9739a audio with Dolby AC-3 Audio processing Serial ATA with RAID function Dual LAN 3xIEEE 1394 Μόνο παράπονο οτι το southbridge δεν είναι το MCP-T αλλά το MCP οπότε ...ντεν έχει σαουντστορμ καρντιά μου.(Τελικά οι πληροφορίες μου για αλλαγή της τελευταίας στιγμής δεν έκατσαν). Να και το link αν θέλετε να το βάλετε στην πρώτη σελίδα του forum... http://web.epox.com/html/media.asp?id=4P3t3Le41Ex4h30h1cX01Bm0i0O3n21OF13tc3
pieros Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 ''Μόνο παράπονο οτι το southbridge δεν είναι το MCP-T αλλά το MCP οπότε ...ντεν έχει σαουντστορμ καρντιά μου.(Τελικά οι πληροφορίες μου για αλλαγή της τελευταίας στιγμής δεν έκατσαν).'' Ti ennoeis me auto?
Jastonas Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 oti o hxos den 8a einai soundstorm pou ap oti exw akousei einai POLY kalos! leei kati endiameso apo audigh k audigy 2!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 Egw pantws me auton ton Soundstorm(onoma mou balane) Den akouw tipota se sxesh me thn LIVE 5.1. Poli xamhlh entash bgazei re paidia...
LL_NEO Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2003 pieros said: ''Μόνο παράπονο οτι το southbridge δεν είναι το MCP-T αλλά το MCP οπότε ...ντεν έχει σαουντστορμ καρντιά μου.(Τελικά οι πληροφορίες μου για αλλαγή της τελευταίας στιγμής δεν έκατσαν).'' Ti ennoeis me auto? Με ποιο; To soundstorm εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.