apd453 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Γίνε εφοπλιστής. Είναι από τους λίγους κλάδους που η Ελλάδα τα πάει καλά.
marantonis Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν υπαρχει σιγουρο εισοδημα, μονο απογοητευτικο εισοδημα υπαρχει. Εγω προτεινω να διαλεξεις κατι που σου αρεσει να σπουδασεις, κι επειτα να γραψεις κανα τραγουδι για να ξεχαστεις.
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 σπουδασε κατι για εξωγήινους.οταν ερθουν επισημα θα το παιξεις διπλωμάτης και θα χεστεις στο ταλιρο
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αφού είσαι 40 χρονών γίνε υδραυλικός που είναι εύκολο να γίνεις και έχει αρκετά καλά λεφτά. Μάλλον είναι ότι πρέπει
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 -γιατρός -νεκροθάφτης -σεξουαλικές υπηρεσίες Αυτά ότι κι αν γίνει δεν θα δούνε κρίση, οπότε αν θες σοβαρή απάντηση γιατρός, όμως επειδή είσαι 40 δεν προλαβαίνεις οπότε δεν ξέρω. γιατρος λεει. γεμισε η ελλαδα γιατρους. αντιθετως υπαρχει ελλειψη σε νοσηλευτες/νοσοκομους
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αντρας νοσηλευτης εχει ενα αβανταζ, λογω σωματικης διαπλασης να κουμανταρει καλυτερα σε περιπτωσεις που χρειαζεται. Θελει διαβασμα ομως, δεν ειναι ξυπνησες και εγινες.
FilipposMD Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γιατρός σε καμία περίπτωση. Στρατιές ανέργων και υποαπασχολούμενων γιατρών υπάρχουν ήδη. Νοσηλευτής είναι μια καλή περίπτωση, γιατί δεν έχουμε τόσους πολλούς και με την γήρανση του πληθυσμού συνεχώς θα μεγαλώνουν οι ανάγκες, κυρίως σε χώρους αποκατάστασης και μακροχρόνιας νοσηλείας. Απλώς, αν το αποφασίσεις, βρες κάποιους νοσηλευτές και ρώτα τους για τις συνθήκες δουλειάς. Γενικά είναι άθλιες, κακοπληρώνονται στο ΕΣΥ και έχουν χάλια ωράρια. Είσαι ήδη 40, οπότε αν σπουδάσεις και νοσηλευτής, θα ξεκινήσεις να δουλεύεις στα 45+. Πρέπει να σκεφτείς αν στα 45-50 σου θα αντέχεις τα ξενύχτια και την σωματική/ψυχική καταπόνηση του καινούργιου νοσηλευτή που τρώει τα χειρότερα πόστα και ωράρια.
Xaralambos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου τουλάχιστων είναι να διαλέξεις κάτι που σου αρέσει. Δεν υπάρχει κάτι που να σου έχει τραβήξει τη προσοχή?κάτι που να το βλέπεις και να λες Α! θα ήθελα και γω να βγάζω τα λεφτά μου κάνοντας το.. Αλλά λόγο του ότι το να περάσεις σε κάποιο ΑΕΙ-ΤΕΙ σημαίνει και αρκετά χρόνια προσπάθειας μετά γιατί ακόμα και αν διαβάζεις και έχεις όρεξη το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας δεν θα σε βοηθήσει.. Θα πρότεινα να κοιτάξεις κάποια σχολή αστυφυλάκων-ΕΠΟΠ (βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται λόγο ηλικίας).. Κοίταξε επίσης αν υπάρχει στο λύκειο σου κάποιος υπεύθυνος ΣΕΚ (σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός) ή όπως λέγεται τώρα πια.. Ο οποίος θα σε βοηθήσει αρκετά . Ή την αντίστοιχη ειδικότητα στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου..
redevo Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 παιδιά ευχαριστώ με βοηθάτε πολύ υπάρχει κάποιος νοσηλευτής νοσηλεύτρια να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για το επάγγελμά του; το πώς μπορεί να γίνει κανείς νοσηλευτής ΑΕΙ-ΤΕΙ ή κάποια άλλη σχολή, τι κατάσταση επικρατεί στο χώρο κ.λ.π. ; έχω δημιουργήσει κάποιο αντίστοιχο post στο φόρουμ το έχουν δει πολλοί άλλα μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει απαντήσει... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.