Προς το περιεχόμενο

Sony Bravia καλυτερη ποιοτητα εικονας?

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω...

Εχω μια sony bravia για monitor στο pc μου... Την εχω συνδεδεμενη με την κανονικη θυρα που συνδεουμε του υπολογιστες... (με adaptora στην καρτα γραφικων γιατι εχει την πιο νεα θυρα..) καταλαβατε?

Και αναρωτιεμαι τωρα... εαν παρω καλωδιο απο την καρτα και την συνδεσω με hdmi θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας?? Μιλαμε για μια Ati 4800series HD...

Ευχαριστω εκ των προτερων... :)

Δημοσ.

αν εννοείς οτι από την κάρτα πρός την οθόνη έχεις dvi -> rgb ή vga ναι με hdmi θα έχεις καλύτερη εικόνα!

τώρα την έχεις συνδεδεμένη αναλογικά κ μετά θα είναι ψηφιακά!

dvi (είναι αυτό με τις περισσότερες τρύπες κ ένα + στην άκρη,άσπρο συνήθως) είναι κ αυτό ψηφιακό αλλά με τον αντάπτορα που λές γίνεται αναλογικό!

Δημοσ.

ναι... το εχω αυτο με τις πολλες τρυπες και τον + με μετατροπεα... Εγω λεω να παρω απο την θυρα με τις πολλες τρυπες και τον + σε hdmi... Οποτε μαλλον οπως λες θα εχω ψηφιακη συνδεση μετα...

κατι σαν αυτο ας πουμε

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751930

θα μου δωσει καλυτερη εικονα?? :D

Δημοσ.

ναι θα είναι αισθητή η διαφορά στα χρώματα!

έτσι όπως λές να το κάνεις δεν θα περνάει ήχος από το καλώδιο,αν σε ενδιαφέρει!(δεν είμαι απόλυτα σωστός σε αυτό που λέω βέβαια γιατί μερικές ΑΤΙ δίνουν ήχο κ από το dvi αλλά δεν θυμάμαι ποιές ακριβώς!!)

για ήχο τί χρησιμοποιείς?home cinema?ηχεία απλά?

Δημοσ.

όλες οι ΑΤΙ δίνουν ήχο από hdmi(κ οι nvidia),κ μερικές ΑΤΙ από μία σειρά κ μετά δίνουν κ από dvi!

fe31h αφού έχεις την δυνατότητα να το τσεκάρεις κιόλας πρίν την αγορά,απ'ό,τι κατάλαβα,ακόμα καλύτερα...αλλά πιστεύω θα το αγοράσεις,ακόμα κ μη έμπειρα μάτια την βλέπουν την διαφορά κ στο desktop κιόλας,πόσο μάλλον σε καμία HD ταινία!

Δημοσ.

Δεν γίνεται,απλά δεν υποστηρίζει ήχο. Δές εδώ και εδώ

Υ.Γ: Ποιο είναι το μοντέλο ακριβώς;

εγώ το είδα,εσύ το είδες?

"Compatibility with DVI

Features specific to HDMI, such as remote-control and audio transport, are not available in devices that use legacy DVI-D signalling. However, many devices output HDMI over a DVI connector (e.g., ATI 3000-series and NVIDIA GTX 200-series video cards),[5] and some multimedia displays may accept HDMI (including audio) over a DVI input. In general, exact capabilities vary from product to product."

γιατί τα βλέπει σαν γκρικλις....?

Δημοσ.

Συγγνώμη παλικάρι δεν διάβασα τα παρακάτω... Διάβαζα την πρώτη σειρά μου στο ένα έλεγε για video και στο άλλο video/audio

Δημοσ.

εγώ σε μια bravia hd ready (όχι full hd) τη δουλεύω με την έξοδο vga 1280x768 ανάλυση. Το δοκίμασα με το hdmi 1080i αλλά ή εικόνα καταλάβαίνεις ότι δεν είναι σταθερή αν την δεις από πολύ κοντά είναι σαν να τρεμοπαίζει. Σε 720p τη δοκίμασα από το PC αλλά η εντύπωση η δικιά μου είναι ότι με τη VGA παίζει καλύτερα. Ας μας πει κάποιος ειδικός γι αυτό, αλλά νομίχω ότι σε μια 32αρα δεν υπάρχει διαφορά.Τη τηλεόραση τη δουλεύω ακόμα και σε bluray σε 720p.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...