Mirkas7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ξερετε καποιο προγραμμα που να γινεται να μιλησω με μικροφωνο και να ειμαστε 3 ατομα ???
thanosylar Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Skype / TeamSpeak (το δευτερο απαιτει να φτιαξεις σερβερ, το skype ομως οχι)
garage667 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το Skype αν πληρώνεις και κάποια μικρή συνδρομή το μήνα, μπορείς να κάνεις και βιντεοκλήση με περισσότερα από 3 άτομα.Και δεν χρειάζεται να την πληρώνουν όλοι.Συμφέρει πάντως ειδικά αν μιλάς συνέχεια για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους..
monoxromos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 να ρωτησω και εγω κατι πως βελτιωνω την ποιότητα ηχου στο skype; Μερικες φορες πηδαει λεξεις,εχει κακη ποιοτητα ηχου και αλλες φορες χωρις να πειραξω κατι βγαζει ηχο τελειο 9σχεδον)...
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Και το Google Talk νομίζω προσφέρει δυνατότητα συνομιλίας άνω των δύο ατόμων.
FISHERAKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 παλικάρια μου σαν το skype δεν υπάρχει(για δωρεάν καταστάσεις πάντα) και το google talk προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Μετά επι πληρωμής και ενοικίαση servers -teamspeak -ventrillo
nicolay Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 υπαρχουν και free servers για το teamspeak, ειδικα σε community με gamers, αρκει να το ψαξεις λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.