Προς το περιεχόμενο

σοβαρό πρόβλημα εκκίνησης windows

marios@kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους ... έχω laptor acer και το πρόβλημά μου είναι σχεδόν ίδιο με το σχετικό άρθρο εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/402475-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-netbook/

η διαφορά είναι ότι εμένα δεν μου βγάζει κάποια οθόνη στην αρχή για να επιλέξω ανάμεσα σε 1)safe mode, 2)safe mode with command prompt, 3)safe mode with networking και 4)start windows normally. τα windows φορτώνουν κανονικά στην αρχή αλλά μετά από ένα σημείο βγάζει αυτό το πρόβλημα .... μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο τρόπο;; τι μπορώ να κάνω;;

Δημοσ.

τα έκανες τώρα η εγκατάσταση ή μετά από καιρό στο έκανε έτσι στα ξαφνικά; Τι άλλαξες ή πείραξες πριν γίνει αυτό;

Επίσης για τι windows μιλάμε...?

Δημοσ.

Επίσης γιατί windows μιλάμε...?

...η διαφορά είναι ότι εμένα δεν μου βγάζει κάποια οθόνη στην αρχή για να επιλέξω ανάμεσα σε 1)safe mode, 2)safe mode with command prompt, 3)safe mode with networking και 4)start windows normally. τα windows φορτώνουν κανονικά στην αρχή αλλά μετά από ένα σημείο βγάζει αυτό το πρόβλημα ...

Και γενικά φαίνεται αυτό πάντως. Είναι laptop acer (κατα 99% windows δλδ), οι επιλογές safe mode κλπ είναι σε windows και άλλα που δεν έχει τώρα σημασία.

Δημοσ.

Και γενικά φαίνεται αυτό πάντως. Είναι laptop acer (κατα 99% windows δλδ), οι επιλογές safe mode κλπ είναι σε windows και άλλα που δεν έχει τώρα σημασία.

Ναι ρε φίλε, ευχαριστώ πολύ..!

Εννοώ ποια έκδοση των windows (xp,vista,7)...

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε, ευχαριστώ πολύ..!

Εννοώ ποια έκδοση των windows (xp,vista,7)...

ε ναι αυτό το "τι" που προσέθεσες κάνει διαφορά αλλά επίσης είναι και εκτός θέματος. Θα κάνω και εγώ την ίδια ερώτηση λοιπόν; Τι windows έχεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...