SteaL Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, πως μπορώ να δω τη λειτουργεία ''most played music''; Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Με το να κάνεις re-up το thread σου κάθε ημέρα δεν κερδίζεις τίποτα. Άσε που είναι και εκνευριστικό.
N0tisOO7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Πηγαίνεις στη "Βιβλιοθήκη" και επιλέγεις τον κάτω τομέα "Τραγούδια". Δεξί κλικ πάνω στις στήλες, επιλέγεις "Επιλογή στηλών..." και κάνεις κλικ στο κουτάκι "Πλήθος επαναλήψεων". Αφού προστεθεί η νέα αυτή στήλη κάνε αριστερό κλικ πάνω της για να ταξινομηθούν τα τραγούδια κατά αύξοντα/ελάχιστο αριθμό επανάληψης.
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πηγαίνεις στη "Βιβλιοθήκη" και επιλέγεις τον κάτω τομέα "Τραγούδια". Δεξί κλικ πάνω στις στήλες, επιλέγεις "Επιλογή στηλών..." και κάνεις κλικ στο κουτάκι "Πλήθος επαναλήψεων". Αφού προστεθεί η νέα αυτή στήλη κάνε αριστερό κλικ πάνω της για να ταξινομηθούν τα τραγούδια κατά αύξοντα/ελάχιστο αριθμό επανάληψης. Αυτό το είχα δει να το λένε και αλλού, αλλά εμένα δεν μου δούλεψε. Για την ακρίβεια δεν μου ανεβάζει το count στα τραγούδια που κάνει αναπαραγωγή.
N0tisOO7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αυτό το είχα δει να το λένε και αλλού, αλλά εμένα δεν μου δούλεψε. Για την ακρίβεια δεν μου ανεβάζει το count στα τραγούδια που κάνει αναπαραγωγή. Έτσι είναι αλλά, αν δεν τελειώσουν τα τραγούδια τη διάρκεια τους δεν ανεβαίνει το count. Αν παίζει ένα αρχείο και το διακόψεις για να πας στο αμέσως επόμενο του χωρίς να έχει αυτό ολοκληρωθεί, το count θα παραμείνει αμετάβλητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.