Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το έβαλα μου αρέσει πολύ το unity , το οποίο βρίσκω λειτουργικο και γρήγορο

Απλά επειδη κάνω συνεχείς αναβαθμίσεις απο την έκδοση 7.κάτι τώρα μου φαίνεται πως ψιλοσερνεται στο boot

Κανα tip για να κάνουμε πιο γρήγορο το boot?

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρίσκω πολύ αξιόλογη την προσπάθεια ...

Είμαι πολλά χρόνια χρήστης Ubuntu σαν πρώτο σύστημα και κυρίως το χρησιμοποιώ για προγραμματισμό, συνήθως δουλεύω κονσόλα...

Αν και θεωρώ πολύ παράξενη την πλοήγηση γιατί ακόμα δεν το έχω συνηθίσει παρατηρώ ότι στο θέμα τον γραφικών έχει γίνει μια καλή προσπάθεια και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στις λεπτομέρειες μπάρες κλπ. Πιστεύω ότι τα System settings θα έπρεπε να είναι στο dash σαν προεπιλογή αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες και μιας και είναι μόλις 6 μηνών προσπάθεια όπως διαβάζω θα βελτιωθεί σίγουρα.

Τέλος θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια προσπάθεια στο να προσελκύσουν νέο κόσμο ...Θα κρατήσω το unity σαν προεπιλογή αν και βλέπω κάποια bugs στο drag and drop φακέλων που δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το unity ή το gnome ή και τα δυο...

Δημοσ.

Τον πινει ο driver της Intel για την καρτα... :(

Ελπιζω να μην φτιαει το Upgrade και να θελε ιFresh install. Θα το δοκιμασω.

Μήπως η κάρτα σου ειναι Intel GMA 500 (κοινώς poulsbo);; Τοτε πρέπει να φορτώσεις proprietary drivers και όλα OK.

Δες Link.png Site: εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...