Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εγκατέστησα σε celeronM 1.7 με 512 μνήμη και σέρνεται , δοκίμασα και 10.4 netbook edition με τα ίδια αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα πίστευα ότι δεν είναι απαιτητικό σε υλικό.

Δημοσ.

Το εγκατέστησα σε celeronM 1.7 με 512 μνήμη και σέρνεται , δοκίμασα και 10.4 netbook edition με τα ίδια αποτελέσματα.

Μάλλον εισαι για Xubuntu στο συγκεκριμενο μηχανημα

Δημοσ.

αξιζει να περασω gnome3 η οχι? δεν θα παιξω με unity

θα σου έλεγα να δουλέψεις το unity για 1-2 μέρες. Μπορεί να "σου κάτσει" στο τέλος.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Gnome 3.

τώρα... γούστα είναι αυτά !

Δημοσ.

windows xp φιλε και καθαρισες

Δημοσ.

windows xp φιλε και καθαρισες

Εχω την εντύπωση, οτι οι πόροι που καταναλώνει ενα σύστημα Win Xp, είναι περισσότεροι αποτι ένα σύστημα με Linux Ubuntu. Τουλαχιστον στο δικό μου σύστημα η κατανάλωση Ram είναι απο 160 εως 200mb χωρις να εκτελώ κάποια εργασία.

Δημοσ.

Η δυνατότητα αναβάθμισης μέσω της "Διαχείρισης Ενημερώσεων" έχει καταργηθεί;

Απ'όσο ξέρω όχι. Αλλά εννοείται πως πρέπει να έχεις κάνει όλα τα updates πρώτα για να σου βγάλει την επιλογή για upgrade.

Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά δεν μου φάνικε και πολύ χρήσιμο του Ουμπουντου. Είναι πολύ σπαστικό. Ειμαι καινούργιος, θα μπορουσε κάποιος να μου εξηγήσει τι το καλό έχει αυτό το λογισμικό;

Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά δεν μου φάνικε και πολύ χρήσιμο του Ουμπουντου. Είναι πολύ σπαστικό. Ειμαι καινούργιος, θα μπορουσε κάποιος να μου εξηγήσει τι το καλό έχει αυτό το λογισμικό;

Φίλε μου, όλα ειναι θεμα συνηθειας. Να ρωτησω πρωτα τι απαιτησεις εχεις απο ενα υπολογιστη και ποια η βασικη του χρηση για σενα;

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση, οτι οι πόροι που καταναλώνει ενα σύστημα Win Xp, είναι περισσότεροι αποτι ένα σύστημα με Linux Ubuntu. Τουλαχιστον στο δικό μου σύστημα η κατανάλωση Ram είναι απο 160 εως 200mb χωρις να εκτελώ κάποια εργασία.

και στα Xp 80mb.

anyway σε αδυναμα μηχανακια δεν βαζουμε ετοιματζιδικες διανομες , στηνουμε καποια σοβαρη διανομη απο το 0 και ετσι εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα.

στο netbook μου ξεκιναω με 60mb ram πιασμενα και εχω φτασει μεχρι περιπου 300.

Δημοσ.

Μάλλον εισαι για Xubuntu στο συγκεκριμενο μηχανημα

Ακολούθησα την συμβουλή σου και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Ευχαριστώ +1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...