vastravoud Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ναι αλλά γιατι η παρουσία του launcher απενεργοποιεί πλήρως τη δυνατότητα να έχεις taskbar κάτω;
fonsde Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 αξιζει να περασω gnome3 η οχι? δεν θα παιξω με unity
ssof Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το εγκατέστησα σε celeronM 1.7 με 512 μνήμη και σέρνεται , δοκίμασα και 10.4 netbook edition με τα ίδια αποτελέσματα. Μέχρι τώρα πίστευα ότι δεν είναι απαιτητικό σε υλικό.
georginiogr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το εγκατέστησα σε celeronM 1.7 με 512 μνήμη και σέρνεται , δοκίμασα και 10.4 netbook edition με τα ίδια αποτελέσματα. Μέχρι τώρα πίστευα ότι δεν είναι απαιτητικό σε υλικό. Μάλλον εισαι για Xubuntu στο συγκεκριμενο μηχανημα
mariosCS Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 αξιζει να περασω gnome3 η οχι? δεν θα παιξω με unity θα σου έλεγα να δουλέψεις το unity για 1-2 μέρες. Μπορεί να "σου κάτσει" στο τέλος. Εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Gnome 3. τώρα... γούστα είναι αυτά !
FarCry Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το εγκατέστησα σε celeronM 1.7 με 512 μνήμη και σέρνεται , δοκίμασα και 10.4 netbook edition με τα ίδια αποτελέσματα. Μέχρι τώρα πίστευα ότι δεν είναι απαιτητικό σε υλικό. windows xp φιλε και καθαρισες
georginiogr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 windows xp φιλε και καθαρισες Εχω την εντύπωση, οτι οι πόροι που καταναλώνει ενα σύστημα Win Xp, είναι περισσότεροι αποτι ένα σύστημα με Linux Ubuntu. Τουλαχιστον στο δικό μου σύστημα η κατανάλωση Ram είναι απο 160 εως 200mb χωρις να εκτελώ κάποια εργασία.
Diahn Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Η δυνατότητα αναβάθμισης μέσω της "Διαχείρισης Ενημερώσεων" έχει καταργηθεί;
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Η δυνατότητα αναβάθμισης μέσω της "Διαχείρισης Ενημερώσεων" έχει καταργηθεί; Απ'όσο ξέρω όχι. Αλλά εννοείται πως πρέπει να έχεις κάνει όλα τα updates πρώτα για να σου βγάλει την επιλογή για upgrade.
Hatsos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εμένα ρε παιδιά δεν μου φάνικε και πολύ χρήσιμο του Ουμπουντου. Είναι πολύ σπαστικό. Ειμαι καινούργιος, θα μπορουσε κάποιος να μου εξηγήσει τι το καλό έχει αυτό το λογισμικό;
georginiogr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εμένα ρε παιδιά δεν μου φάνικε και πολύ χρήσιμο του Ουμπουντου. Είναι πολύ σπαστικό. Ειμαι καινούργιος, θα μπορουσε κάποιος να μου εξηγήσει τι το καλό έχει αυτό το λογισμικό; Φίλε μου, όλα ειναι θεμα συνηθειας. Να ρωτησω πρωτα τι απαιτησεις εχεις απο ενα υπολογιστη και ποια η βασικη του χρηση για σενα;
tritonas00 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εχω την εντύπωση, οτι οι πόροι που καταναλώνει ενα σύστημα Win Xp, είναι περισσότεροι αποτι ένα σύστημα με Linux Ubuntu. Τουλαχιστον στο δικό μου σύστημα η κατανάλωση Ram είναι απο 160 εως 200mb χωρις να εκτελώ κάποια εργασία. και στα Xp 80mb. anyway σε αδυναμα μηχανακια δεν βαζουμε ετοιματζιδικες διανομες , στηνουμε καποια σοβαρη διανομη απο το 0 και ετσι εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα. στο netbook μου ξεκιναω με 60mb ram πιασμενα και εχω φτασει μεχρι περιπου 300.
ssof Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μάλλον εισαι για Xubuntu στο συγκεκριμενο μηχανημα Ακολούθησα την συμβουλή σου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ +1
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Ubuntu Unity: Full Review, Μέσα και Έξω (Μέρος 1) Ubuntu Unity: Full Review, Μέσα και Έξω (Μέρος 2) Ubuntu Unity: Full Review, Μέσα και Έξω (Μέρος 3) Ubuntu 11.04-Unity: Τα πρώτα βήματα για πιο εύκολη χρήση Ubuntu 11.04-Unity: Τα πρώτα βήματα για πιο εύκολη χρήση (μέρος 2ο) Ubuntu 11.04-Unity: Τα πρώτα βήματα για πιο εύκολη χρήση (μέρος 3ο) Κρατήστε το Ubuntu Unity πάντα φρέσκο σαν νέα εγκατάσταση! Πως εγκαθιστούμε νέο θέμα εμφάνισης-εικονίδια-κέρσορα στο Ubuntu Unity και πως το φέρνουμε στα γούστα μας Επεξ/σία 2 Μαΐου 2011 από tr3quart1sta
Aragorn Elessar Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Τον πινει ο driver της Intel για την καρτα... Ελπιζω να μην φτιαει το Upgrade και να θελε ιFresh install. Θα το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα