Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που κατέβασαν το live cd γιατί έχει gnome; και μάλιστα έκανε boot από το στικάκι μου σε 20 sec... και πέταγε....

Sent from my HTC Desire using Insomnia App

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω βάλει να κάνει Upgrade απο 10.10 εδώ και μια ώρα αλλά παραμένει στο "Getting new packages" και στο "fetching" χωρίς να προχωράει... Είναι φυσιολογικό?

Δοκίμασα και νωρίτερα να αναβαθμίσω αλλά επείδη είχε μείνει περίπου μισή ώρα εκεί το έκανα cancel, έβαλα να βρεί best server αλλά και πάλι τα ίδια...

Εντωμεταξύ με είχε ενημερώσει οτι θα χρειαστεί περίπου 11 λεπτά για το κατέβασμα αλλά ιδιαίτερη κίνηση στο router δεν βλέπω...

ε λογικα τωρα θα ξεζουμιζουν τους server της canonical...

Δημοσ.

ε λογικα τωρα θα ξεζουμιζουν τους server της canonical...

Μα το θέμα είναι οτι δεν βγάζει καν ενα αριθμό απο packages να προχωράει έστω και αργά για να ξέρεις οτι κάτι γίνεται...

Τεσπά προφανώς αν το κατεβάσω απο το site, προκειμένου να κάνω clean install γίνεται μέσα απο το setup έτσι? Ή πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία "format κλπ" πρίν με κάποιο τρόπο?

Συγνώμη για τις ενδεχομένως χαζές ερωτήσεις αλλά είναι η πρώτη φορά που θέλω να κάνω clean install από linux σε linux και σκέφτομαι με τον windows τρόπο και λέω μήπως κάνω κάτι λάθος

EDIT: Εντάξει το βρήκα έκανα uninstall and reinstall ξεμπέρδεψα σχεδόν, ευχαριστώ!

Δημοσ.

HDMI support ή μόνο στον ύπνο μου θα το βλέπω;

εγω εχω βαλει στο pc μου την εκδοση 10.10 και υποστηριζει μια χαρα την εξοδο HDMI της nVidia GT220

Δημοσ.

Με απογοητεύει πολύ το Unity... Μπορούμε να βάλουμε ξανά Gnome με την ίδια διαδικασία που κάναμε και στο Ubuntu 10.10 Netbook edition που είχε Unity;

Δημοσ.

H netbook edition εξαφανιστικε/ενσωματωθηκε ή θα ερθει αργοτερα?

netbbook edition και desktop edition ειναι το ιδιο πια? Διοτι δεν μπορω να βρω ξεχωριστο iso.

[...]Έτσι, η διανομή πλέον διαθέτει μία και μοναδική έκδοση τόσο για τα επιτραπέζια συστήματα όσο και για τα netbooks.[...]

Δημοσ.

Έκανα το update και όλα λειτουργούν ρολόι(εκτός από τον vlc που τον είχα setάρει να ξεκινάει minimized στο tray και πλέον δεν υπάρχει tray όποτε δεν μπορώ να τον επαναφέρω και πρέπει να βρω το configuration file.)

Τώρα όσον αφόρα το unity, από πρώτη ματιά δεν μου άρεσε, αν και είναι αρχή για να κρίνω. Μόλις καμιά ωρά το χρησιμοποιώ και το πιο πιθανόν είναι να γυρίσω σε gnome classic. Το gnome3 που δοκίμασα σε fedora μου φάνηκε πολύ καλύτερο από gnome2+unity shell, αλλά κι αυτό είναι ακόμη καινούριο και μερικά bugs τα έχει.

Δημοσ.

εγω εχω βαλει στο pc μου την εκδοση 10.10 και υποστηριζει μια χαρα την εξοδο HDMI της nVidia GT220

Με 8600gt και 32 ιντσών μόνιτορ, χλωμό.:\

Δημοσ.

Τα προβλήματα με τις ασύρματες κάρτες διορθώθηκαν η πάλι θα πρέπει να κάνω ολόκληρες πατέντες για να δουλέψει το δίκτυό μου;

Το μόνο πράγμα που με ξενερώνει σε όλα τα linux είναι αυτό. Κατά τη γνώμη μου το μειώνει πολύ σαν λειτουργικό.

Δημοσ.

ιδια ειναι

ίδια δεν είναι! στον κώδικα του OO πάτησε το Libre, πήρε και fixes που δεν είχαν μπει στο OO εδώ και πολύ πολύ καιρό (από το Go-oo).

Σημειωτέων ότι το Go-oo σταμάτησε την ανάπτυξή του όταν ξεκίνησε το Libre.

περισσότερα εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Libreoffice#LibreOffice_compared_to_OpenOffice.org

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...