Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε boot μετά από ανασυγκρότηση

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσα απο τις ιδιοτητες του σκληρου επελεξα να γινει ελεγχος και αποκατασταση κατεστραμμενων τομεων μετα απο επανεκκινηση...Κανοντας την επανεκκινηση μου κολαει η οθονη στο σημειο που αναβοσβηνει η παυλα πανω αριστερα(εχω επιλεξει την επιλογη noguiboot)..Περιμενα μια ωρα περιππου πιστευοντας οτι κανει τον ελεγχο(ακουω ηχους μεσα απο το κουτι) αλλα τιποτα...Εκανα επανεκκινηση παλι κολλαει στην οθονη αυτη-τον εκλεισα απο το κουμπι και τον ανοιξα παλι το ιδιο...Λογικα αν δεν ειχα την επιλογη noguiboot θα μπορουσα να δω αν οντως κανει ελεγχο...Σε αλλο υπολογιστη που ειχα δει θυμαμαι η διαδικασια αυτη κρατησε πολυ χρονο γιατι ειναι πολλα σταδια..Τι κανω τωρα;...Υπαρχει καμια λυση; Να το αφησω και να περιμενω περισσοτερο;

Δημοσ.

Δοκίμασε να πατήσεις F8, να μπεις σε safe mode και να αλλάξεις το noguiboot. Μπορείς όμως και να το αφήσεις. Άστο το βράδυ ολόκληρο, κανονικά θα πρέπει να έχει τελειώσει το πρωί.

Δημοσ.

Τελικα μετα απο 1,5 ωρα ολα οκ....Ειχα δοκιμασει F8 αλλα μου εβγαζε μονο 3 επιλογες για boot απο το δισκο και τα drive πουθενα δεν ελεγε safemode...

Δημοσ.

Απλά με το f8 (επειδή το πατούσες πιο νωρίς) σε πήγαινε σε BBS. Έτσι είναι από τη μητρική σου. Έπρεπε, από εκεί που ήσουν, να επέλεγες τον σκληρό και μετά αμέσως να πατούσες ξανά f8.

Δημοσ.

Απλά με το f8 (επειδή το πατούσες πιο νωρίς) σε πήγαινε σε BBS. Έτσι είναι από τη μητρική σου. Έπρεπε, από εκεί που ήσουν, να επέλεγες τον σκληρό και μετά αμέσως να πατούσες ξανά f8.

ισχύει αυτό που σου λέει, το έκανες λάθος απλά. Κανονικά έπρεπε να σου βγάλει αυτό:

safemodewindows72.jpg

Τελικα μετα απο 1,5 ωρα ολα οκ....Ειχα δοκιμασει F8 αλλα μου εβγαζε μονο 3 επιλογες για boot απο το δισκο και τα drive πουθενα δεν ελεγε safemode...

Ωραία, άρα δεν ήταν τίποτα. Βγάλε όμως καλύτερα το noguiboot ώστε να μην έχεις τέτοια άλλα προβλήματα στο μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...