gtroza Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, διεξάγω μια έρυνα με θέμα την καταναλωτική συμπεριφορά των μελών ενός forum. γιατί άραγε οι επιστημονικές εργασίες συνήθως αφορούν καταναλωτικές συνήθειες ; καλή επιτυχία .
Stockholm4ever Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Σιάκα Άντζελα στο συμπλήρωσα και εγώ και όποτε θές στείλε μου ένα μηνυματάκι να κανονίσουμε κανα καφεδάκι και να γνωριστουμε..
loukanikas Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Σιάκα Άντζελα στο συμπλήρωσα και εγώ και όποτε θές στείλε μου ένα μηνυματάκι να κανονίσουμε κανα καφεδάκι και να γνωριστουμε.. για παγωτό κα(ι)μάκι
Xaralambos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Kαι απο μενα το ιδιο. Αν και ειναι σε λαθος μερος, οντως. Έτοιμο! Υπάρχει κατηγορία 'πτυχιακές-surveys' στο ινσόμνια?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Έτοιμο! Υπάρχει κατηγορία 'πτυχιακές-surveys' στο ινσόμνια? Οχι, αλλα εχω την εντυπωση πως πριν μεταφερθει ηταν στο Ιντερνετ. Αν θυμαμαι καλα δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.