Angela1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αγαπητά μέλη του forum καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Σιάκα Άντζελα και είμαι φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας. Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, διεξάγω μια έρυνα με θέμα την καταναλωτική συμπεριφορά των μελών ενός forum. Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου απαντούσατε στο ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω link. http://www.kwiksurveys.com?s=IBNIGN_917add3a Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν από την έρευνα θα αποτελέσουν αποκλειστικά και μόνο αντικείμενο επιστημονικής μελέτης και δεν θα διατεθούν προς εκμετάλλευση σε καμία κερδοσκοπική ή άλλου είδους επιχείρηση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας σε αυτήν την πρώτη μου ερευνιτική προσπάθεια.
firewalker Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Από εμένα το "τσίμπησες". ** Καλύτερα να μεταφερθεί σε άλλη κατηγορία.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Kαι απο μενα το ιδιο. Αν και ειναι σε λαθος μερος, οντως.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιζει να ημουν ο πρωτος που το συμπληρωσε αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να το ποσταρω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.