Lefteris29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Με πηραν σημερα απο την παραπανω εταιρεια και θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει? Αξιζει? Εχει βαλει καποιος και εχει βρει προβληματα σε internet, router, τηλεφωνια κτλ...? Μου ειπαν και μια τιμη για οσα χρειαζομαι 35 ευρω κατω απο αυτα που πληρωνω μεσο ορο στον οτε..
dimsag Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Με κάθε επιφύλαξη, και μιας και δεν θα ήθελα να φανεί οτι δυσφημώ ή όχι την εν λόγω εταιρία ( ), θα σου έλεγα οτι ο ΟΤΕ με καλύπτει μια χαρά! Τώρα μιας και στο οικονομικό κομμάτι, που όντως σε συμφέρει, αν η ταχύτητα που σου προσφέρει είναι όμοια με την αντίστοιχη του ΟΤΕ (που πιθανολογώ ότι έχεις) και επίσης ότι καλύπτει την περιοχή σου, θα μπορούσες να το σκεφτείς. Επίσης σκέψου την περίπτωση βλαβών, service - υποστήριξης, κτλ... Αυτό για εμένα είναι το σημαντικότερο! Προσωπικά ΔΕΝ έχω ιδέα για την συγκεκριμένη εταιρία και ούτε κανένας γνωστός μου!
mikele13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Lefteris29 εγω εχω ηδη 1 χρονο συνδρομη στην ΟΝ και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.μενω ιλισσια και η γραμμη μου κατεβαζει με 16mbps.λιγα λεφτα καθε μηνα περιπου 37e απεριοριστα σταθερα ιντερνετ και 1 ωρα προς κινητα. απο εξυπηρετηση ειναι αψογοι και γρηγοροι.ετυχε καποια στιγμη να κανουν εργα ο οτε και δεν ειχα ιντερνετ.αμεσως την ιδια μερα εστειλαν τεχνικο να δει τι παιζει.ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. τωρα τι να πω,οι τσεπες σου τι λενε ειναι τι θεμα.....
Eversor Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Είμαι συνδρομητής της ΟΝ αρκετά χρόνια (γύρω στα 3-4) σχεδόν από τότε που ξεκίνησε η εν λόγω εταιρεία τις γραμμές - προγράμματα aDSL. Πέρα από το πρόβλημα που αντιμετώπισα με την ένταξη μου στο πρόγραμμα της (αναμονή 6 μηνών λόγω περιοχής & ΟΤΕ)από κει και πέρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Και σε θέμα service, και σε ταχύτητες και σε online gaming που ανά διαστήματα ήθελα. Ναι μεν είναι θέμα τσέπης, αλλά θεωρώ ότι όλους μας, μας βολεύει το οικονομικότερο. Και σε σχέση με τον ΟΤΕ, οι περισσότερες είναι.
eski Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Mια χαρα ειναι η On και οποιδηποτε αλλη εταιρεια εκτος απο τον ΟΤΕ Αλλαξε η ζωη μου απ' τοτε που ξεφυγα απ' αυτον αλαφρωσε η τσεπη μου.. Επαναλαμβανω για μερικους ηλιθιους "Αν περασει το JCB της EΥΔΑΠ και κοψει τα καλωδια δεν εχει κανεναν αισθητηρα που να του λεει αυτα ειναι συνδρομητων OTE μη τα κοψεις. Ομοιως κατα την αποκαταση οι τεχνικοι δε καθονται να ξεχωριζουν καλωδια ωστε να δωσουν προτεραιοτητα σε κανεναν απλα κοιτανε να τελειωσουν οσο πιο γρηγορα γινεται"
JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ για κάποιο που είχε ένα πρόβλημα με την on telecoms .... υπάρχει και η cyta...
Lefteris29 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, το εχω σοβαρα υποψη μου να αλλαξω. 22 ευρω το μηνα -8mbps internet και 220 λεπτα δωρεαν το μηνα σε σταθερα..καλα ειναι σε σχεση με τα 70-85 ευρω που δινω το διμηνο στον οτε..οπου δεν εχω τιποτα δωρεαν και αναγκαζομαι να κανω παντα μονο λιγα ολιγολεπτα τηλεφωνηματα..
JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 εγώ προσωπικά cyta έχω και είμαι ικανοποιημένος
Lefteris29 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 εγώ προσωπικά cyta έχω και είμαι ικανοποιημένος Τι προγραμμα εχεις και ποσα δινεις αν επιτρεπεται?
JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 επιτρέπεται το 2play 4 mbps 200' προς σταθερά ελλάδος 40' προς κινητά σύνολο 24€ τον μήνα
Tsino Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 και εγώ με HOL είμαι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σκέψου το καλά... Μην τα χαρίζεις τα λεφτά σου στον ΟΤΕ.
aekoupoli Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 εγω εχω ον κ δεν εχω κανενα προβλημα την εχω εναμισι χρονο κατεβαζω με 1.7μβ/s σταθερα k σπανια να μου κανει αποσυνδεση κ αν μου κανει ειναι για 1 λεπτο 33 euro πληρωνω κ απεριοριστα σταθερα αστικα κ υπεραστικα κ σε ποσες ξενες χωρες απεριοριστα
Dibasic Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι έχω Forthnet 2play τα 3 τελευταία χρόνια, δίνω 84 ευρό το δίμηνο, έχω απεριόριστα σε όλα τα σταθερά εσωτερικού και εξωτερικού και 1 ώρα σε κινητά. Από ταχύτητες μπαίνω με 19mbps. Από υποστήριξη όλα μια χαρά!!! + δωρεάν WiFi εκεί που υποστηρίζει, πλοία κλπ. και dial up αν πάω σε άλλο μέρος της Ελλάδας και δεν υποστηρίζει DSL.
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι έχω Forthnet 2play τα 3 τελευταία χρόνια, δίνω 84 ευρό το δίμηνο, έχω απεριόριστα σε όλα τα σταθερά εσωτερικού και εξωτερικού και 1 ώρα σε κινητά. Από ταχύτητες μπαίνω με 19mbps. Από υποστήριξη όλα μια χαρά!!! + δωρεάν WiFi εκεί που υποστηρίζει, πλοία κλπ. και dial up αν πάω σε άλλο μέρος της Ελλάδας και δεν υποστηρίζει DSL. thumbs up! έμεινα τι πακέτο είναι αυτό??? (με την καλή ένοια) 42€ το δίμηνο? πάντως για την φόρθνετ έχω ακούσει για προβλήματα σε θέματα εξυπηρέτησης, και για αργές ταχύτητες στην γειτονιά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.