Προς το περιεχόμενο

διπλη επιλογη

hierophantis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα μικρο προβλημα , οταν μπουταρει μου βγαζει 2 επιλογες για windows 7 , και πρεπει να πατησω το πανω για να μπει αλλιως το κανει αυτοματα σε 30 σεκ , εχω σαν κυριο δισκο εναν ssd και εναν 500αρι που ειχα του εκανα φορματ και τον εχω σαν 2 , πως μπορω να τον κανω να μπουταρι κατευθειαν απο τον ssd ?

Δημοσ.

Κατέβασε το δωρεάν πρόγραμμα EasyBCD και θα το βρεις εκεί. Βάλε ως default drive τον ssd. Μπορείς να αλλάξεις και πολλά άλλα πράγματα εκεί επικίνδυνα και μη οπότε πρόσεχε τι κάνεις. Αν δεν ξέρεις πες μου να σε βοηθήσω και άλλο που το έχω δουλέψει αρκετά το πρόγραμμα.

Δημοσ.

ευχαριστω !!! το κατεβαζω και λεω νεα !

άψογο το προγραμμα !!! έσβησα το δεύτερο entry ,μετά οταν πηγα να μπω μου έβγαζε μόνο το ενα και έμπαινε αν δεν επέλεγα μετά απο 30sec .καιξανα πήγα στο προγραμματακι και του ζήτησα να μπουταρι κατευθειαν χωρις καθυστέρηση , και βουαλα !!!

να σε καλα plutomania !!!

Δημοσ.

ευχαριστω !!! το κατεβαζω και λεω νεα !

άψογο το προγραμμα !!! έσβησα το δεύτερο entry ,μετά οταν πηγα να μπω μου έβγαζε μόνο το ενα και έμπαινε αν δεν επέλεγα μετά απο 30sec .καιξανα πήγα στο προγραμματακι και του ζήτησα να μπουταρι κατευθειαν χωρις καθυστέρηση , και βουαλα !!!

να σε καλα plutomania !!!

ναι αυτό το πρόγραμμα είναι εγγύηση, πολύ καλό και αποτελεσματικό. Χάρηκα φίλε μου, καλή συνέχεια...

Δημοσ.

Κατέβασε το δωρεάν πρόγραμμα EasyBCD και θα το βρεις εκεί. Βάλε ως default drive τον ssd. Μπορείς να αλλάξεις και πολλά άλλα πράγματα εκεί επικίνδυνα και μη οπότε πρόσεχε τι κάνεις. Αν δεν ξέρεις πες μου να σε βοηθήσω και άλλο που το έχω δουλέψει αρκετά το πρόγραμμα.

Εχω 3 εσωτερικους δισκου και θελω να τους χειριζομαι αυτοματα χωρις να κανω boot καθε φορα (να μπενω στο bios) για να επιλεξω αλλο λειτουργικο με αυτο το προγραμμα πες μπορω να γινει κατι με το Easybcd? plutomania?

Δημοσ.

Εχω 3 εσωτερικους δισκου και θελω να τους χειριζομαι αυτοματα χωρις να κανω boot καθε φορα (να μπενω στο bios) για να επιλεξω αλλο λειτουργικο με αυτο το προγραμμα πες μπορω να γινει κατι με το Easybcd? plutomania?

είναι ανάλογα με το τι λειτουργικά έχουν αυτοί οι δίσκοι μέσα. Ποιά έχουν ο κάθε ένας ξεχωριστά; Πάντως άμα έχουν Vista αλλά και γενικά ο τρόπος είναι αυτός:

Adding a Windows Vista or Longhorn Server entry is a straight-forward process, and can be done from any of the supported host operating systems. Assuming you already have a fully-working BCD setup (i.e. EasyBCD runs OK and doesn't give you any errors on startup):

1. Run EasyBCD, go to the "Add/Remove Entries" screen
  2. Enter the name you'd like to associate with the entry you're about to create in the "Name" box. For instance, "My Vista RTM Install"
  3. Select the letter of the drive/partition Windows Vista is installed on from the drop-down menu (e.g. "C:"). It's important to note that the Drive Letter must be the one currently visible in My Computer that points to the drive that Vista or Longhorn Server is installed on. Even if the drive letters change from install to install, use the drive letters as they appear in your current boot. EasyBCD will automatically convert them to the proper drive & partition numbers that can be understood by the Vista bootloader.
  4. Press the "Add Entry" button, and wait for the notification telling you everything went OK.
  5. The operating systems list should immediately change to reflect the new changes, and you're all set.
  6. Optional: Go to the "Change Settings" page or the "Advanced Options" and customize the options available for this entry.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...