Panostheone Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά .ένας φίλος μου έχει το laptop SONY VAIO VGN-FE21M και θα ήθελε τους drivers για την ενσωματωμένη camera και δεν μπορούμε πουθενά να τους βρούμε.μήπως ξέρει κανεις ? το laptop είναι αυτό εδώ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905525
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 στο site δεν υπαρχουν?β,ανοιγμενο σε λαθος κατηγορια.υπαρχει κατηγορια για drivers.
ScrLk Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/preinstalled/index.aspx?l=en_GB&m=VGN-FE21M
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ηρθε με xp και του εβαλες 7 αλλα μεσα εχει drivers μονο για vista αν καταλαβα καλα.
besddimo Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) edit: Όποιος βιάζεται... Εγώ έχω το 31Μ. Βέβαια δε νομίζω να αλλάζει κάτι. Και τα χαρακτηριστικά τους (εκτός του επεξεργαστή) είναι ίδια. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα/απορία! Απέκτησα κι εγώ ένα παλιό VGN FE31M (και αφού έψησα το motherboard στους 195 κελσίου- με επιτυχία) έβαλα τα win 7 64bit. Όλα καλά εκτός από την ενσωματωμένη καμερούλα Motion Eye που δε δουλεύει (και τον controler για sd κτλ τον οποίο τελικά βρήκα). Συγκεκριμένα είναι η Sony Visual Communication Camera VGP-VCC1. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς drivers και τρόπους (ενδεικτικά). Ένας από τους driver που βρήκα (για vista 64) εγκαταστάθηκε αλλά όταν πήγα να χρησιμοποιήσω την κάμερα κράσαρε ο υπολογιστής: μπλε οθόνη, memory dump και επανεκκίνηση. Η Sony φυσικά σφυρίζει αδιάφορα, δε δίνει κανένα driver για 7 για αυτό τον υπολογιστή... Τα έχει καταφέρει κανείς με αυτό το λάπτοπ ή να εγκαταλείψω την προσπάθεια; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2011 από besddimo
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 θα δοκιμαζα ετσι για δοκιμη drivers απο παραπλησιο μοντελο που να εχει για 7αρια.
besddimo Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 θα δοκιμαζα ετσι για δοκιμη drivers απο παραπλησιο μοντελο που να εχει για 7αρια. Δοκίμασα αλλά είναι πολύ πιο καινούργια και έχουν άλλη κάμερα (π.χ. VGP-VCC8 κτλ που είναι από άλλη εταιρεία (συνήθως Ricoh)). Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ελεγα μηπως ηταν κανα πολυ κοντινο μοντελο απο τον ιδιο κατασκευαστη
besddimo Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ελεγα μηπως ηταν κανα πολυ κοντινο μοντελο απο τον ιδιο κατασκευαστη Είναι όντως καλή ιδέα και μπορεί απλά να μη βρήκα το κατάλληλο μοντέλο. Καμιά ιδέα για το πως να βρω πχ τον αντικαταστάτη του VGN-FE31M;
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 δες στα πιο νεα μοντελα στις ιδιες Inches.αν και θα μπορουσε η ιδια καμερα να ειναι και σε πιο μεγαλα μοντελα με μεγαλυτερη οθονη.θελει ψαξιμο. μαμακιες της sony
besddimo Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν κάποιος ψάχνεται... Tελικά έβαλα τα win7 32bit και δουλεύει και η κάμερα και όλα. Γενικά βρίσκει όλους τους driver μέσω windows update. Επειδή όμως το trackpad δε δούλευε πολύ καλά (ούτε σου έδινε καμιά επιλογή στις ρυθμίσεις), βρήκα στο site της Sony τον driver για τα Vista και τον έβαλα και τώρα το trackpad είναι καλύτερο και μπορείς να το ρυθμίσεις κιόλας για scroll κτλ.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 αφου ηταν 64 bit Πραγματι οι drivers απο vista πχ 32 bit δεν θα επαιζαν ευκολα.και οπως εχει αποδειχτει ως τωρα σε παλια πραγματα μερικες φορες τα 32 παιζουν καλυτερα.
SirHawk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Γεια σας,μια βοήθεια Έκανα φορματ σε βαιο-vgn-fe31m και δεν βρίσκω driver για την κάμερα μπορείτε να βοηθήσετε?για windows xp θέλω
besddimo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Που έψαξες; http://www.sony.co.uk/support/en/product/VGN-FE31M/updates
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα