Προς το περιεχόμενο

Από που να ξεκινήσω?

captainf2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εδώ και κάποιες βδομάδες ξεκίνησα να μαθαίνω HTML και CSS. Έχω μια ιδέα για μια σελίδα που θέλω να κάνω όπου θα κάνουν sign in οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν πράγματα και θα μπορούν να κάνουν και follow ο ένας τον άλλον. Για να καταλάβετε καλύτερα, θέλω η σελίδα να έχει κάποιες από τις λειτουργίες του www.shelfari.com Απ' οτι κατάλαβα με HTML και CSS δεν μπορεί να γίνει μια τέτοια σελίδα ή είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Οπότε, ρωτάω εσάς τους πιο έμπειρους, από που να ξεκινήσω για να κάνω κάτι τέτοιο? μήπως είναι too much?

Δημοσ.

Γεια σας. Εδώ και κάποιες βδομάδες ξεκίνησα να μαθαίνω HTML και CSS. Έχω μια ιδέα για μια σελίδα που θέλω να κάνω όπου θα κάνουν sign in οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν πράγματα και θα μπορούν να κάνουν και follow ο ένας τον άλλον. Για να καταλάβετε καλύτερα, θέλω η σελίδα να έχει κάποιες από τις λειτουργίες του www.shelfari.com Απ' οτι κατάλαβα με HTML και CSS δεν μπορεί να γίνει μια τέτοια σελίδα ή είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Οπότε, ρωτάω εσάς τους πιο έμπειρους, από που να ξεκινήσω για να κάνω κάτι τέτοιο? μήπως είναι too much?

Με HTML και CSS μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις αυτό που ζητάς. Θα χρειαστεί να κινηθείς σε κάποια έτοιμη πλατφόρμα ή να κάτσεις να μάθεις PHP ώστε να δημιουργήσεις εσύ μία από την αρχή.

Δημοσ.

HTML και CSS δε φτάνουν για αυτό που θες να κάνεις. Απαιτείται σίγουρα μια βάση δεδομένων και μια γλώσσα που να υποστηρίζει τέτοιες λειτουργίες, οπότε καταλαβαίνεις ότι ζορίζει πολύ το πράγμα. Οπότε, τίθεται το ερώτημα: θες να τα μάθεις όλα αυτά επειδή θες να αποκτήσεις τις γνώσεις (οπότε και αρχίζουμε κουβέντα περί php ή asp.net και mysql), ή απλά θες να φτιάξεις τη σελίδα, οπότε και θα ασχοληθείς με CMS;

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ξανα-ανακαλύψεις τον τροχό, αυτό ακριβώς που θες, είναι αυτό ακριβώς που κάνουν τα περισσότερα cms (joomla, wordpress, drupal κλπ). Αρα, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο από αυτά.

Δημοσ.

'Όπως βλέπω μάλλον θα ασχοληθώ με κάποιο CMS. Ποιο να κοιτάξω? Είχα ασχοληθεί κάποτε με το Wordpress αλλά το είχα σαν blog και δεν είχα κάνει κάτι ιδιαίτερο μ'αυτό και το Joomla καλό μου φαίνεται έτσι όπως το είδα. Μια ακόμα ερώτηση με Wordpress ή Joomla θα μπορώ να βάζω καινούρια μέλη στη σελίδα και αυτά να ανεβάζουν, να σχολιάζουν και να έχουν κάτι σαν προφίλ στη σελίδα αυτή ή μήπως ζητάω πολλά?

Δημοσ.

Εάν είσαι φοιτητής ή θέλεις να μάθεις με σωστό τρόπο ξεκίνα με javaScript και php.

Εάν θέλεις να φτιάξεις απλά μια εφαρμογή δοκίμασε το wordpress.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...