Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

micos ετσι οπως τα λες εγω εχω εξωτερικο δισκο και θα μπορουσα να το κανω αλλα δεν το θλω ετσι εγω ολα τα game τα θελω σε dvd να μην μου περνουν και χωρο γτ οσο να ναι εγω ειμαι ατομο του gaming. εχω πολλα παιχνιδια τοσα που ο σκληρος μου δισκος δεν τα χωραει με την καμια.....ειδηκα τα καινουργια παιχνιδια που ειναι μεγαλης χωρητικοτητας

micos ετσι οπως τα λες εγω εχω εξωτερικο δισκο και θα μπορουσα να το κανω αλλα δεν το θλω ετσι εγω ολα τα game τα θελω σε dvd να μην μου περνουν και χωρο γτ οσο να ναι εγω ειμαι ατομο του gaming. εχω πολλα παιχνιδια τοσα που ο σκληρος μου δισκος δεν τα χωραει με την καμια.....ειδηκα τα καινουργια παιχνιδια που ειναι μεγαλης χωρητικοτητας

Δημοσ.

Δεκτή η άποψή σου.

Έχεις όμως σκεφτεί ότι ένας σκληρός δίσκος 2ΤΒ κοστίζει σήμερα 80€, πολύ λιγότερο δηλαδή από τα 400 και πλέον DVD που θα χρειαστείς να γράψεις, σπαταλώντας κόπο και χρόνο για να έχεις τον ίδιο αριθμό παιγνιδιών;

Η ταχύτητα ανεύρεσης του επιθυμητού παιχνιδιού (Με σωστή οργάνωση φακέλων στο σκληρό), η ταχύτητα ανάγνωσης και εγκατάστασης θα είναι πολλές φορές μεγαλύτερες απ' αυτές των DVD.

Εσύ επιλέγεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...