looneygeorge Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ενας φιλος εχει χρονια hol double play στο σπιτι αλλα λογω διαφορων διαφωνιων με την εταιρια εδω και κανενα χρονο ειναι κομμενη η γραμμη και δεν μπορει να αλλαξει λογω χρωστουμενων. Η ερωτηση τωρα ειναι η εξης: μπορει να μπει αλλη εταιρια στο ονομα του φιλου μου (η hol ειναι στου πατερα του) στην ιδια γραμμη? Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App
looneygeorge Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κανενας?? Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App
At0m0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Από αυτά που γράφεις εγώ κατάλαβα ότι ... Ο φίλος σου ΔΕΝ έχει internet/adsl και πιθανότατα τηλεφωνία από την HOL "λόγω χρωστούμενων". Η δική μου λογική λέει ότι, η HOL έχει ήδη αφαιρέσει από τον εξοπλισμό της το καλώδιο που πήγαινε στο σπίτι του φίλου σου και πιθανότατα το έχει ρίξει μέσα σε κανένα φραπεδοπότηρο να κάνει μπουρπουλήθρες. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, η οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μπορεί να πάρει το καλώδιο και να το συνδέσει όπου πρέπει ( λεφτά θα πάρει; ) . Τώρα αν μου πείς ότι στο σπίτι του φίλου σου το adsl-modem-router είναι ακόμα συνδεδεμένο στην γραμμή και ακόμα συγχρονίζει... τι να πώ ... Ελλαδάρα ftw !!
looneygeorge Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ναι αυτο ειναι το θεμα!! συγχρονιζει! απλα δεν παίρνει data και οταν καλείς το τηλέφωνο σου λέει οτι δεν υπάρχει σύνδεση λόγω τεχνικών προβλημάτων.. οπότε και εγω καταλαβαίνω οτι η εταιρία ειναι ακόμα συνδεδεμένη απλά εχει κόψει τις υπηρεσίες. εξ'ου και η ερώτηση αν "χωράνε" 2 εταιρίες σε 1 καλώδιο.
At0m0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Κατ' αρχας LOL και ROFLMAO. Νομίζω ότι μπορώ πολύ εύκολα να υποθέσω ότι η HOL συνεχίζει να χρεώνει και έχει σκοπό να ζητήσει τέλη σύνδεσης ακόμα και άν δεν παρέχει υπηρεσίες, μέχρι να τα βρούνε στα οικονομικά με τον φίλο σου ! Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι θα συμβεί άν ζητήσετε από άλλον πάροχο σύνδεση από αυτόν. Α) Μπορεί να γίνει άμεσα. Β) Μπορεί η HOL να έχει την νομική ή νόμιμη δυνατότητα να κρατήσει "όμηρο" τον φίλο σου μέχρι να τα βρούνε στα οικονομικά. Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Μια δοκιμή θα σας πείσει
JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 κάποτε σε έναν γνωστό μου είχαν βάλει δύο εταιρείες σε μία γραμμή και ήρθαν δύο λογαριασμοί στο σπίτι... την πάτησε από τα τηλεφωνήματα παγίδα
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Έφυγα από Forthnet κάνοντας αίτηση διακοπής παρόλο που δεν είχα πληρώσει τον τελευταίο λογαριασμό μου αν και δεν είχε προλάβει να κοπεί. Η διακοπή έγινε με επιτυχία και μετά, έκανα εκ νέου σύνδεση. Δεν ήθελα μεταφορά. Ίσως στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα να είναι λόγω φραγής υπηρεσίας.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 και οτι συγχρονιζει δεν λεει κατι πολυ απλα επειδη το ζυεγαρι ειναι κουμπωμενο ακομα πανω στην καρτα.στην ουσια σου κανουν φραγη και σου κανουν disable τα στοιχεια συνηθως της συνδεσης.απο εκει και περα αν το βαλει στο ονομα του πατερα του κτλ μια χαρα πιστευω θα ενεργοποιηθει.τωρα για τα χρωστουμενα ας τα πληρωσει και ας ζητησει διακοπη γιατι ως γνωστον καμια εταιρεια δεν χανει τα λεφτα της και μην ξαφνικα δεις χαρτι απο δικηγορο να σου ζητανε τα χρωστουμενα με τοκους.
cyberking Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 μακριά από hol έχει ακουστεί από πολύ κόσμο ότι κάνουν τα χειρότερα για να σου φανε τα λεφτά και πολύ δύσκολα βγάζεις άκρη.ανάλογα με τη διαφωνία: αν έχεις δίκιο: 1)στείλε καταγγελία στη γραμμή καταναλωτή,στο ΙΝΚΑ,στην ΕΕΤΤ, στο pc world και όπου αλλού βρεις 2)στείλε εξώδικο στην εταιρεία αν δεν έχεις δίκιο τότε πλήρωσε ότι χρωστάς για να ξεμπερδεύεις η εταιρεία είναι απλά απαράδεκτη πίστεψέ με
endrevar Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ενας φιλος εχει χρονια hol double play στο σπιτι αλλα λογω διαφορων διαφωνιων με την εταιρια εδω και κανενα χρονο ειναι κομμενη η γραμμη και δεν μπορει να αλλαξει λογω χρωστουμενων. Η ερωτηση τωρα ειναι η εξης: μπορει να μπει αλλη εταιρια στο ονομα του φιλου μου (η hol ειναι στου πατερα του) στην ιδια γραμμη? Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App Όχι γιατί πρακτικά πρέπει να γίνει μεταφορά της γραμμης από το όνομα του πατέρα του, την οποία όμως ο πάροχος δε θα απελευθερώνει λόγω των οικονομικών διαφορών. Btw να φανταστώ ανύπαρκτες οφειλές??
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 και οτι συγχρονιζει δεν λεει κατι πολυ απλα επειδη το ζυεγαρι ειναι κουμπωμενο ακομα πανω στην καρτα.στην ουσια σου κανουν φραγη και σου κανουν disable τα στοιχεια συνηθως της συνδεσης.απο εκει και περα αν το βαλει στο ονομα του πατερα του κτλ μια χαρα πιστευω θα ενεργοποιηθει.τωρα για τα χρωστουμενα ας τα πληρωσει και ας ζητησει διακοπη γιατι ως γνωστον καμια εταιρεια δεν χανει τα λεφτα της και μην ξαφνικα δεις χαρτι απο δικηγορο να σου ζητανε τα χρωστουμενα με τοκους. Όπως εμένα με εξώδικο...
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 κάποτε σε έναν γνωστό μου είχαν βάλει δύο εταιρείες σε μία γραμμή και ήρθαν δύο λογαριασμοί στο σπίτι... την πάτησε από τα τηλεφωνήματα παγίδα δεν ειναι δυο εταιρειες σε μια γραμμη.αν εχεις πχ Hol και βαλεις vivodi μεχρι να ενεργοποιηθει η μια οριστικα και να γινει η φορητοτητα σε αυτην η αλλη εταιρεια σε χρεωνει κανονικα.τυπικα καλο ειναι να παιρνεις τηλ και να λες οτι διεκοψες μην μια στο εκατομυριο δεν εχει ενημερωθει και συνεχιζει να σε χρεωνει.λαθη γινονται.αν δεν γινει η φορητητοτητα για τον ενα λογο η τον αλλον υπαρχει περιπτωση η μια να σε χρεωνει γιατι θεωρει οτι ξεκινησες και η αλλη να σε χρεωνει γιατι η φορητοτητα του αριθμου δεν εχει παει στην καινουρια για τον α β λογο.ειναι λεπτα γραμματα.και ο οτε οταν φευγεις σε χρεωνει και μετα σου γυρναει πιστωτικο . μακριά από hol έχει ακουστεί από πολύ κόσμο ότι κάνουν τα χειρότερα για να σου φανε τα λεφτά και πολύ δύσκολα βγάζεις άκρη.ανάλογα με τη διαφωνία: αν έχεις δίκιο: 1)στείλε καταγγελία στη γραμμή καταναλωτή,στο ΙΝΚΑ,στην ΕΕΤΤ, στο pc world και όπου αλλού βρεις 2)στείλε εξώδικο στην εταιρεία αν δεν έχεις δίκιο τότε πλήρωσε ότι χρωστάς για να ξεμπερδεύεις η εταιρεία είναι απλά απαράδεκτη πίστεψέ με τα λεφτα που θα χαλασει για εξωδικα κτλ η εστω για δικηγορο θα ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που χρωσταει.οποτε αν τα εχει κανει αυτα και χρωσταει λεφτ απου πραγματι πρεπει να πληρωθουν και δεν ειναι fake καλο ειναι να τα πληρωσει. Όχι γιατί πρακτικά πρέπει να γίνει μεταφορά της γραμμης από το όνομα του πατέρα του, την οποία όμως ο πάροχος δε θα απελευθερώνει λόγω των οικονομικών διαφορών. Btw να φανταστώ ανύπαρκτες οφειλές?? ειναι λιγο σχετικο αν θα την απελευθερωσει.γιατι το λεω αυτο.αν κανεις μεταφορα ισως δεν την απελευθερωσει.αμα ομως ζητησει καινουρια γραμμη σαν οτι και καλα δεν ειχε ποτε ως τωρα εκει θα μπορεσει.γιατι εκει θα ενεργοποιηθει η νεα γραμμη σε αλλο ζευγαρι χαλκου δεν θα γινει μεταφορα.αλλα το θεμα ειναι μην του ζητησουν μετα λεφτα.να τους πει οτι θελει να διακοψει για να σταματησουν να χρεωνουν αν και κανονικα μετα απο 3-4 μηνες συνηθως η καθε εταιρεια διακοπτει τελειως τον πελατη διαμεσω του οτε και να πληρωσει οτι χρωσταει για να τελειωσει.το λεω αυτο διοτι αν η εταιρεια δεν του σταματησει την γραμμη θα συνεχισει να τον χρεωνει και στο τελος θα χρωσταει και αλλα.δεν υποχρεωνει κανεις την εταιρεια να σταματησει την γραμμη επειδη ο αλλος δεν πληρωνει εκτος αν ο ιδιοκτητης πει οτι οκ game over.προσοχη. Όπως εμένα με εξώδικο... καπως ετσι
JohnXarxas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τα λεφτα που θα χαλασει για εξωδικα κτλ η εστω για δικηγορο θα ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που χρωσταει.οποτε αν τα εχει κανει αυτα και χρωσταει λεφτ απου πραγματι πρεπει να πληρωθουν και δεν ειναι fake καλο ειναι να τα πληρωσει. εντάξει, απλά και καμιά φορά, αφου έχεις δίκιο, μπορεί να θες να "εκτονωθείς" να αποζημιωθείς με τον τρόπο σου καταλαβαίνεις τι εννοώ
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 επειδη ειμαστε ελλαδα και τα δικαστηρια γινονται μετα απο 3 χρονια δεν εχει νοημα.θα του εχουν περασει τα νευρα μεχρι τοτε και θα εχει αλλαξει και 2-3 εταιρειες στο ενδιαμεσο.
JohnXarxas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Σωστά. οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πληρώσεις τα χρέη, ή να το παλέψεις μόνος σου με την εταιρία μήπως τα αποφύγεις, και να περάσεις κάπου αλλού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.