Προς το περιεχόμενο

σχετικά με "μαϊμού" γυαλιά ηλίου

_chris_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν φοράω ποτέ γυαλιά ήλιου. Γαμάει να κλείνεις λίγο τα μάτια όταν σε χτυπάει ντάλα ήλιος .. !

Λωλ.

+1 κι απο μενα. Σπαστικα τα γυαλια.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε 10 χρονια πριν κλάιν. Θα κανω εγχειρηση. Παντως διαβασε κ αυτα που λενε εδω στο θρεντ, οτι πολλες φορες με ορισμενα γυαλια ειναι πιο επικινδυνο για το ματι απο οτι με καθολου γυαλια.

Τεσπα γυαλια ηλιου δεν φοραω επειδη:

1) Δεν μ'αρεσει το πως αλλαζει η οραση σου σε πιο σκοτεινη

2) Δεν μ'αρεσουν αισθητικα. Τα εχω συνδεσει με καγκουρια.

συμφωνώ ακόμα και στο θέμα αυθεντικών γυαλιών! κάπου διάβασα πως ο φακός (και καλός να είναι) μετά από 2-3 χρόνια αλλοιώνεται δεν ξέρω τι ακριβώς και χαλάει η σύσταση του και δεν παρέχει προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία...

οπότε εσείς που έχετε γυαλιά 5+ χρόνια αλλάχτε τα και αυτή την φορά μην πάρετε πάλι γυαλί με 300ευρώ αν δεν σας παίρνει...δυστυχώς είναι κάτι αναλώσιμο και όχι που "το παίρνω και το έχω"

από την άλλη εμένα μου αρέσουν τα γυαλιά ηλίου να τα φοράω αλλά αυτά είναι γούστα...

αλλά εκτός απο γούστα καλό είναι να προσέχουμε και τα μάτια μας από τον ηλιο οπως προσέχουμε το δέρμα μας....το τι κάνει ο καθένας όμως είναι δικό του θέμα :)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν φακοί επαφής ηλίου;

Για να μην φοράμε ολόκληρα γυαλιά.

Το 'χω σκεφτεί πολύ καιρό πριν και νομίζω είναι καλή φάση αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά(όχι μαιμού όμως)

Δημοσ.

Overkill θα ήταν αυτό. Εκτός αν ήταν τίποτα υπεργάματοι με προσαρμοζόμενη πόλωση, σαν κάτι γυαλιά που σκουραίνουν αυτόματα.

Δημοσ.

Overkill θα ήταν αυτό. Εκτός αν ήταν τίποτα υπεργάματοι με προσαρμοζόμενη πόλωση, σαν κάτι γυαλιά που σκουραίνουν αυτόματα.

Για πες τί εννοείς με το overkill. Δεν αρκεί να προστατεύεται η κόρη, πρέπει και το άσπρο;

Άμα σκουρένανε και με το φως θα ήταν πολύ james bond η κατάσταση αλλά θα κόστιζε $$$$

Δημοσ.

Όχι, εννοώ υπερβολή. Απ' τη στιγμή που αν φοράς φακούς, μπορείς να φοράς γυαλιά ηλίου (κάτι που δεν μπορείς να κάνεις αν φοράς γυαλιά οράσεως) σιγά μην καθόταν κανείς να φτιάξει αποκλειστικούς φακούς. Άσε που πρέπει να τους αλλάζεις με κανονικούς κάθε που νυχτώνει.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να πάρεις τα φτηνά γυαλιά που θέλεις και να πας σε ένα οπτικό να βάλει σωστό φακό. Εγώ δε θα φορούσα γυαλιά από περίπτερο ή απ'το δρόμο.

Επίσης, δεν μπορώ καθόλου χωρίς γυαλιά, ούτε το χειμώνα. Δυσκολεύομαι να ανοίξω τα μάτια χωρίς.

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβα τα κρυσταλλα .το 70% που πληρωνεις ειναι design-μαρκα-εξοδα-μεσαζοντες...ΑΛΛΑ δεν ειναι μονο θεμα uv αλλα polorized,πολωτικά φίλτρα(polorized νομιζω), αντιθαμβωτικές επιστρώσεις, μεγάλο δείκτη διάθλασης(λεπτος φακος)κτλ.

πλεον υπαρχουν μαγαζια(+αλυσιδες) που δεινουν επωνυμα μοντελα γυαλιων με 50ε

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολή, για αυτό το λέω για να μην φοράμε τα γυαλιά.

Τέλος πάντων, αν ξέρει κάποιος αν υπάρχουν ας το γράψει

E υπερβολή είναι πιστεύω.

Δηλαδή όταν μπαίνεις μέσα στο σπίτι θα πρέπει να κάτσεις να τους βγάλεις,όταν βγαίνεις έξω πάλι να τους βάλεις ή περπατάς στον δρόμο και βλέπεις ένα μαγαζί και θες να μπείς μέσα να ψωνίσεις κάτι πάλι πρέπει να τους βγάλεις.

Δημοσ.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μόνο αν κατασκέυαζαν με "προσαρμοζόμενη πόλωση, σαν κάτι γυαλιά που σκουραίνουν αυτόματα"που είπε και ο Lucifer.

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν ξερω αν ειναι επιβλαβη ή οχι τα μαιμου γυαλια.

Αλλα δεν νομιζω πως ειναι υπερβολικο ενα ποσο 80-100 ευρω περιπου για να παρεις ενα επωνυμο ζευγαρι που θα το εχεις χρονια κ να μη ρισκαρεις την οραση σου με μαιμουδες.

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν ξερω αν ειναι επιβλαβη ή οχι τα μαιμου γυαλια.

Αλλα δεν νομιζω πως ειναι υπερβολικο ενα ποσο 80-100 ευρω περιπου για να παρεις ενα επωνυμο ζευγαρι που θα το εχεις χρονια κ να μη ρισκαρεις την οραση σου με μαιμουδες.

1ον βρισκεις και πολυ φτηνοτερα καλα γυαλια.δνε ειναι αναγκη να τα παρεις απο τη γλυφαδα η το κωλονακι.

2ον δεν ειναι αναγκη να παρεις τα prada με τον επιχρυσωμενο και επιδιαμαντωμενο σκελετο που γραφει prada με γραμματοσειρα 72.

3ον τα γυαλια ειναι κατι που χανονται,κλεβονται,σπανε ευκολα οποτε δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα κρατησεις για παντα,ασε που μερικοι τα βαριουνται γιατι τα πηραν περσι...

4ον.πηρα απο το amazon rayban polarised 48 ευρω +3.69 το τελωνειο. οταν στην ελλαδα εχουν πανω απο 150-180

5ον.ειμαι γαματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...