13postures Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 πολύ ελαστική ερμηνεία της ευγένειας και ιδίως όταν "πλάκα μας κάνεις, φιλάνθρωπε" ; . Το web serfing δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου την ταχύτητα της γραμμής του άλλου. Το να μην χρησιμοποιώ συνειδητά τόρρεντς, youtube και γενικά τίποτα που να απαιτεί υψηλό bandwidth είναι για εμένα μια μορφή ευγένειας απέναντι σε κάποιον που έχει ανοιχτό το δίκτυο του (είτε θέλοντας το, είτε όχι).
The_Judas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Τότε να μην κλειδώνεις και την πόρτα του σπιτιού σου. Θα μπω μέσα, θα πιω 2-3 μπύρες και θα φύγω χωρίς να κλέψω ή να βιάσω.
antbyron Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Τότε να μην κλειδώνεις και την πόρτα του σπιτιού σου. Θα μπω μέσα, θα πιω 2-3 μπύρες και θα φύγω χωρίς να κλέψω ή να βιάσω. Δεν διαφωνώ με την λογική της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, αλλά το παράδειγμα που έδωσες είναι τουλάχιστον άκυρο!
artshadows Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 το εχω ανοιχτο στο πατρικο μου αφου οι γονεις μου δεν το χρησιμοποιούν πολυ
Dbzakias2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αμα το παρουμε ετσι γιατι να πληρωνω το 40€ και να μην παρω το νετμπουκ μου και να αφησω τους αλλους να χρεωνονται ενω εγω ''σερφαρω'' χωρις να δινω δεκαρα τσακιστη. ομως δεν λεω... αμα εχεις μαγαζι μπορεις καλλιστα να το εχεις ξεκλειδωτο ως hot spot κτλ.
bele Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ας πω και εγω την αποψη μου.Το να κλεβεις internet απο τον αλλο ειναι σιγουρα παρανομο και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.Το θεμα ειναι οτι αρκετοι ειναι αυτοι που για καποιο λογο, οικονομικο,προβληματα γραμμης, τοποθεσια κτλπ δεν εχουν ιντερνετ για απλο σερφαρισμα ή εστω να κατεβασουν ενα εγγραφο των 5 MB οταν το χρειαζονται.Βεβαια γι'αυτο ειναι τα public hotspots ομως σε αρκετες περιοχες δεν υπαρχουν, ειδικα στην επαρχια.Αρα το ερωτημα ειναι, αξιζει να δειξεις τη συμπαρασταση σου σε εναν συνανθρωπο σου, που του εχεις τουλαχιστον εμπιστοσυνη, δινοντας του εστω 30kb απο τη γραμμη σου;Εγω νομιζω πως ναι , αξιζει αρκει να τον εμπιστευεσαι οπως ειπα και να μην προσπαθει υπουλα να σε εκμεταλλευτει. Ετυχε να βρεθω σε παρομοια θεση οπου ειμαι με dial up,να ζηταω απο τον γειτονα και αυτος να μου τα "μασαει" λεγοντας οτι χρειαζεται στο full τη γραμμη του.Βεβαια τωρα δεν παραπονιεμαι μιας και εχω την αξιοπρεπεστατη ταχυτητα των 100kbps που παρεχει το e-trikala, το δικτυο του δημου μου.
gpanagiotou Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Κλειστό για λόγους ασφαλείας. Επίσης, δεν χρησιμοποιώ δημόσια δίκτυα, δίκτυα καταστημάτων κ.λπ. για "σοβαρά" πράγματα. Μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά safe is safe.
pournaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ας πω και εγω την αποψη μου.Το να κλεβεις internet απο τον αλλο ειναι σιγουρα παρανομο και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.Το θεμα ειναι οτι αρκετοι ειναι αυτοι που για καποιο λογο, οικονομικο,προβληματα γραμμης, τοποθεσια κτλπ δεν εχουν ιντερνετ για απλο σερφαρισμα ή εστω να κατεβασουν ενα εγγραφο των 5 MB οταν το χρειαζονται.Βεβαια γι'αυτο ειναι τα public hotspots ομως σε αρκετες περιοχες δεν υπαρχουν, ειδικα στην επαρχια.Αρα το ερωτημα ειναι, αξιζει να δειξεις τη συμπαρασταση σου σε εναν συνανθρωπο σου, που του εχεις τουλαχιστον εμπιστοσυνη, δινοντας του εστω 30kb απο τη γραμμη σου;Εγω νομιζω πως ναι , αξιζει αρκει να τον εμπιστευεσαι οπως ειπα και να μην προσπαθει υπουλα να σε εκμεταλλευτει. Ετυχε να βρεθω σε παρομοια θεση οπου ειμαι με dial up,να ζηταω απο τον γειτονα και αυτος να μου τα "μασαει" λεγοντας οτι χρειαζεται στο full τη γραμμη του.Βεβαια τωρα δεν παραπονιεμαι μιας και εχω την αξιοπρεπεστατη ταχυτητα των 100kbps που παρεχει το e-trikala, το δικτυο του δημου μου. Α και βεβαια, οταν μιλαμε για συγκεκριμενα ατομα, τα οποια τους εχω εμπιστοσυνη, οπως τους αφηνω να μπουν μεσα στο σπιτι μου, θα τους αφησω και να μπουν στο δικτυο μου, και ας το ξεζουμισουν την ωρα που λειπω. Αλλο αυτο, και αλλο να αφησεις το δικτυο ξεφραγο, λειτουργωντας το ως hotspot, χωρις να γνωριζεις ποιος και που μπαινει καθε φορα.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν το αφηνω ανοιχτο οχι για καποιο προφανες λογο.νευριαζω με τους καγκουρες που βρισκουνενα δικτυο ανοιχτο και του σκιζουν τα ραμματα στο κατεβασμα με torrent αντι να πουν ευχαριστω οπως επισης τους καγκουρες που χαλανε 100 ευρω στην εξοδο τους για ποτα και για να κανουν φιγουρα στην γκομενα αλλα δεν πανενα παρουν μια δικια τους συνδεση.,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.