Προς το περιεχόμενο

Αφήνετε το ασύρματο δίκτυο σας "ανοιχτό";;

13postures

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ κάθε μέρα αλλάζω τον κωδικό και το όνομα που εμφανίζεται

για τον κωδικό βάζω 10ψφία με εναλλαγή συμβόλων , αριθμών και γραμμάτων

+1 στο τρολλ ποστ

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλιοτερα το αφηνα ανοιχτο τα 15μερα εορτων και τα ΣΚ που ελειπα. Απλα εβαζα ονομα του τυπου ''ανοιχτο για λιγες μερες'' ή ''το μοιραζω οταν λειπω,use it wisely'' κτλ. Πλεων "δανειζωμαι" διακριτικα απο γειτονα χωρις να ενοχλω. Αλλα εστειλα σε φιλο τον κωδικο του δικου του γειτονα, ο μ@@@ας το ξεζουμισε και του το κλειδωσαν παλι σε 2 μερες οποτε σταματησα να βοηθαω ανευθοινους φιλους...

Δημοσ.

2 συνδέσεις και οι 2 συνειδητά ξεκλείδωτες με qos priority σε μένα και ούτε σέρνεται, κλέβουν και οι γείτονες....γιατί έχω βρεθεί σε θέση να το χρειάζομαι για τη δουλειά, και να υπάρχουν 9 κλειδωμένα γύρω μου και κανείς να μην το ανοίγει. Μακάρι να ασπαστούν περισσότεροι το κίνημα και να μην ακούω άλλο τη δικαιολογία περι "παιδικής πορνογραφίας στη δική μου σύνδεση"

• Moderators
Δημοσ.

"παιδικής πορνογραφίας στη δική μου σύνδεση"

Θελεις να το εξηγησεις λιγο αυτο? Λες δηλαδη πως δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο? Και αν οχι, γιατι οχι?

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια δεν το καταλαβαινω. Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο οπως ειπατε. Οκ?

Γιατι δεν ειναι πιθανο?

Δεν ειμαι και ειδικος στα δικτυα βεβαια..

Δημοσ.

Παντα κλειδωμενο για να μην θεωρουν πως μας πιανουν κοτσους μερικοι και οχι μονο.

Δημοσ.

εμενα το router υποστηριζει να εκπεμπει 2 διαφορετικα ασυρματα ταυτοχρονα με αλλο ονομα, κωδικο και ταχυτητα!

εχω το κανονικο με full speed οπου συνδεονται αυτοι που θελω εγω

και το δευτερο με ονομα "gia_ora_anagkis" οπου δεν εχει κωδικο και ειναι η ταχυτητα ειναι 32kbps!

μπενουν απο τη γειτονια μου ασχετοι, κανουν υποφερτο serf, αλλα οχι download - youtube!

φυσικα εμενα δε με επηρεαζει καθολου γιατι 32kbps ειναι πολυ λιγα αλλα αρκετα gia_ora_anagkis!

ετσι ουτε κανενας δε με κλεβει, ουτε με πιανει κοτσο, καταλαβαινει ο αλλος οτι εγω θελω να του το δωσω

και κανω και ενα καλο στη γειτονια μου..

το ονομασα gia_ora_anagkis γιατι εχω βρεθει σε θεση να εχω κομενο το ιντερνετ λογο τεχνικων προβληματων

και ηλπιζα καποιος να το εχει ανοιχτο αλλλα... δεν!

γι'αυτο σκεφτηκα οτι και καποιος αλλος μπορει να βρεθει στη θεση μου ή ακομα να μην εχει λεφτα για ιντερνετ

ας παρει απο μενα αλλα οχι για εκμεταλευση...

Δημοσ.

Εγω κλειδωμενο παντα. οταν μεναμε 3 4 ατομα στο σπιτι τσακωνομασταν ποιος θα πρωτο-παρει γραμμη, αμα το αφηναμε κι ανοιχτο στους λυκους τριγυρω θα χε βουλιαξει!

Τωρα η γραμμη ειναι του bro, οτι πει αυτος! (κλειδωμενο παλι δλδ ;)

Ευχαριστω και το γειτονακι μου για τις ταχυτηταρες που χαριζει απλοχερα, αν κ εχω την εντυπωση οτι δεν εχει ιδεα ;Ρ

aledjo ωραια η πατεντα σου. :-)

Δημοσ.

ερώτηση

πώς γίνεται να δώ πόσα άτομα μπαίνουν με την σύνδεσή μου οταν τύχει να το έχω ξεκλείδωτο ?

Δημοσ.
ανταποδίδω με ευγένεια
πολύ ελαστική ερμηνεία της ευγένειας

και ιδίως όταν

Προσωπικά δεν διαθέτω καν σύνδεση στο ίντερνετ γιατί μου την διαθέτει απλόχερα ένας γείτονας

"πλάκα μας κάνεις, φιλάνθρωπε" ;

.

Δημοσ.

Παιδια δεν το καταλαβαινω. Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο οπως ειπατε. Οκ?

Γιατι δεν ειναι πιθανο?

Δεν ειμαι και ειδικος στα δικτυα βεβαια..

Tα παντα ειναι πιθανα .Και ασε τους αλλους να λενε.. :-D

Τωρα οποιος θελει να ρισκαρει να μπλεξει με τον νομο , να τρεχει να αποδεικνυει οτι δεν ειναι αυτος η οτι δεν συνεργαζεται με αυτον που κατεβαζει τετοια αρχεια , μονο και μονο για να βοηθησει τον τζαμπατζη που ''δεν εχει'' να δωσει 15-20 Ε , αλλα εχει να τα δωσει για φραπεδουμπι και σφηνακι ε ας το κανει και σουρωτηρι .. :devil:

Δημοσ.

Κλειδωμένο πάντα.

Έτυχε να μου ζητηθεί μια χείρα "βοηθείας" απο φοιτητή ξάδελφο και όντας στην ίδια θέση στο παρελθόν,του δόθηκε το πολυπόθητο passphrase.Εξ'αλλου,μια στο τόσο έρχεται Αθήνα σκέφτηκα...

Στο διήμερο το DHCP είχε ένα κατεβατό με την σάρα και την μάρα.

Αλλαγή κωδικών+MAC filtering,έτσι...για να μήν μας περνάνε και για μπρούκληδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...