Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις άσχετου για υδρόψυξη

Lindon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα σκάσανε και τα 2 απο εξωτερικό θα ανεβάσω αποτελέσματα μόλις τελιώσει η συναρμολόγηση και πώς τα πάει και η h70

Δημοσ.

Εγώ θα χαλάσω την κουβέντα να πω ενα thanks σε όλους..Οπότε lionheart την προτείνεις αν κατάλαβα έτσι??(Σε εμπιστεύομαι εσένα!! :D )

Δημοσ.

Ναι μια χαρά είναι και η h50 που έχει ο Νίκος και η h70.Αν θέλεις μόνο ησυχία μπορείς να πας και σε κάτι ποιο φτηνό με έναν αθόρυβο ανεμιστήρα

Δημοσ.

Εμένα αντιθέτως δε μου φαίνεται κακή στα λεφτά της..Τώρα που κοιτάω λίγο την Corsair σε full load τη βλέπω να βαράει 50-55 db..Και σε χαλαρή δεν την βλέπω καλά..Για να δουμε για να δουμε.. :mrgreen:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ δανειζομαι του φιλου

ξερω ποσο χαζη ακουγεται η ερωτηση που θα κανω αλλα θα την κανω :D

υπαρχει καποιο ας πουμε aircondition για pc?

δεν εχω θεμα με το pc δεν κολλαει η τιποτα τετοιο αλλα ρωταω επειδη θελω να επεκτεινω οσο περισσοτερο μπορω το χρονο αντοχης της cpu της καρτας γραφικων της μητρικης κλπ, οπως και να ψυχονται οι δισκοι ειδικα το καλοκαιρι που κανει μπαμ οτι βραζουν μην παθω καμια ζημια...

δεν θελω να μπλεξω με περιπλοκα πραγματα οπως η υδροψυξη ουτε και με πολλα φαν γιατι κανουν θορυβο, και αναρωτιεμαι αν οπως υπαρχει αυτη η υδροψυκτρα για τη cpu που ειναι ανεξαρτητη και δεν χρειαζετε αλλα parts για να δουλεψει, μηπως υπαρχει κατι παρομοιο αλλα να ψυχει ολο το pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...