GiannisKap Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Έχω την 5850 xtreme και ύστερα από λίγη ώρα που έχω ανοιχτό το πσ μου βγαίνουν κάποια νερά στην οθόνη πλάγια .. ( πως να το πω πλάγιες γραμές και πάνε προς τα πάνω...)τι φτέει μήπως ζεσταίνεται πολύ;Μήπως φτέει η σύνδεση με vga;Thanks
labman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ξανα-κανε εγκατασταση τους drivers,και κοιτα μηπως εχουν μεινει τιποτα παλιοι μεσα απο nvidia κλπ
GiannisKap Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ξανα-κανε εγκατασταση τους drivers,και κοιτα μηπως εχουν μεινει τιποτα παλιοι μεσα απο nvidia κλπ το έκανα τπτ τα ιδια (δέν είχα άλλη κάρτα πρίν )
rafail1994 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δες όπως είπες την σύνθεση των καλωδίων μπας και δεν είναι κάτι συνδεμένο καλά. Τρέξε ένα furmark και δες αν σου βγάλει τίποτα αντιφακτ η να κολαει το σύστημα
GiannisKap Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δες όπως είπες την σύνθεση των καλωδίων μπας και δεν είναι κάτι συνδεμένο καλά. Τρέξε ένα furmark και δες αν σου βγάλει τίποτα αντιφακτ η να κολαει το σύστημα τπτ από τασ 2 φίλε μπας και έχει πρόβλημα η φτέει το vga ?
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Φίλε μου τα νερά που βλέπεις είναι 1000% το VGA καλώδιο, το οποίο πιάνει θόρυβο απο κάπου. Πολύ σύνηθες αν το καλώδιο είναι απο τα πολύ φτηνά και είναι δίπλα σε τροφοδοτικά ή πολύμπριζα. Επίσης συνηθισμένο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις γειώσεις ( το PC είναι γειωμένο ενώ το μόνιτορ όχι, το σπίτι δεν έχει γείωση κλ κλ κλ). Πάντως η κάρτα δεν φταίει.
poedeer7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 δεν εχει dvi η οθονη σου ε? σε μενα οταν το ειχα σε vga εβγαζε 2 καθετες γραμμες τερμα αριστερα αλλα δε κουνιοντουσαν... βγαλε και καμια φωτο να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.