Προς το περιεχόμενο

Συναγερμός Paradox

GreekGod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως εάν κάποιος θέλει να βάλει συναγερμό σπίτι του .. είναι μια πολύ καλή λύση και επώνυμη σε Super τιμή!!

Είχα κάνει έρευνα αγοράς και τους βρήκα οικονομικούς αλλά και αξιόπιστους.

Προτείνω να ρίξετε μια ματιά !

Emarket4u.gr

Εγώ θα τον κάνω εγκατάσταση το Σαββάτο πάντως :rolleyes:

Πέρασε από το σπίτι μου ένας εγκαταστάτης τους εχτές και μου εξήγησε τα πάντα , το πως ακριβός θα γίνει η εγκατάσταση και τι ακριβός προσφέρει το πακέτο.

Πιστεύω πως είναι υπερπλήρης :-D

Δημοσ.

Παίζει να παίρνεις το βραβείο του πιο ενεργού μέλους

GreekGod

:P

Δημοσ.

Γενικότερα Λόγο δουλείας και λόγο ότι δεν είμαι και ο πιο Fun στο να γράφω σε Forums, όμως από εδώ έφαγα ένα σχετικό κράξιμο από γνωστούς και φίλους και είπα να ξεκινήσω κανένα Post :devil:

Δημοσ.

ίσως η ποιο κακή απόπειρα διαφήμισης

απλά καλό θα ήταν να πούμε οτι υπάρχουν και ποιο φθηνοί συναγερμοί και φυσικά το ίδιο αξιόπιστοι και μην ξεχνάμε ότι κατά 80% μετράει ο τεχνικος και η μετέπειτα υποστήριξη

καλές δουλειές παντός...

Δημοσ.

ελα πες την αληθεια τωρα (μεταξυ μας δεν μας ακουει κανεις) δικια σου δουλεια ειναι και τους τοποθετεις εσυ ετσι;

Δημοσ.

Πραγματικά το μαγαζί δεν είναι δικό μου είναι φίλου του αδερφού και είπα να γράψω κάτι να βοηθήσω και εσάς (μιας και όντος είμαι ικανοποιημένος) , ότι έγραψα είναι πραγματικότητα πάντως :rolleyes:

Λογικό είναι να το βλέπετε έτσι μιας και είναι το πρώτο μου Post αλλά ίσως ήταν το timing λάθος :-D Παιδιά πάντα με χαμόγελο !!

Δημοσ.

Χαμογελο φιλε μου απλα ειναι κακος τροπος

και ο άλλος λίγο να τον κόβει σε παίρνει χαμπάρι και το αποτέλεσμα το αντίθετο απο αυτό που θες.

φιλικά πάντα, απο συνάδελφο του φίλου του αδερφου σου

καλες δουλειες παντος

Δημοσ.

Για την Ελλάδα ρε ΜΠΙΠ* και το κράξιμο μου μέσα ΜΠΙΠ*…..

λοιπόν έχει απλά το θέμα – διάβασε σκέψου και προβληματίσου …

όσον αφόρα το ποστ του GreekGod – είδε κάτι γούσταρε και έκανε διαφήμιση ε και ? – καταρχήν ΣΕΒΑΣΜΟ είναι 11 χρονιά στο forum ο τύπος και σίγουρα κάτι παραπάνω έχει διαβάσει από όλους μας εδώ μέσα – βέβαια όπως πολύ σωστά σατίρισε και ο ANTONL είναι λίγο θέμα ότι είναι το πρώτο ποστ του αλλά και εμένα το πρώτο πρέπει να είναι εδώ .. ε και…. Δεν έπαιξε ανάγκη για κράξιμο πριν …

οσον αφόρα όλους τους σεβαστούς και μη αναγνώστες ‘σχολιαστές ‘ – ΜΠΑΙΝΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ,ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΚΛΕΙΝΕΙΣ - δεν και η πρώτη διαφήμιση – έμμεση η άμεση – εδώ μέσα (και στην τελική πως πιστοποιούμε ότι κάτι είναι διαφήμιση και όχι απλά ενημέρωση για κάτι που γούσταρε κάποιος και θεώρησε να καλό να ξέρουμε και εμείς – δεν έβαλε 500 πράγματα – ένα γούσταρε και αυτό ποστάρισε – τεσπα … )

Όσον αφορά τώρα τον ICE25 - φίλε αν δεν γούσταρες γιατί πάτησες στο λίνκ που έβαλε ο τύπος, και στην τελική για να καταλάβεις κάτι τόσο γρήγορα,

μήπως είσαι διαφημιστής ???

και ξέρεις εσύ απ’ αυτά ......

Όσον αφορά το διαφημιζόμενο σάιτ – οι τιμές αλλού χάνουν και αλλού κερδίζουν. Καινούργιο πρέπει να’ ναι γιατί το σάιτ έχει θέματα. Μάλλον τώρα το φτιάχνουν. Ας κρατήσουμε τις τιμές οι οποίες φαίνονται καλές.

Όσον αφορά τον Μάικ, τώρα ρε φίλε και αυτό να κάνει , άμα γουστάρεις τιμή και υπηρεσία τι σε νοιάζει . Την δική σου δουλειά παίρνει ο τύπος. (Μάλλον ε΄?) .

Όσον αφορά τώρα τον Paylidi, άκου, σκέψου και ανέλυσε μαθηματικά τις δύο προσφορές. Πρώτον το ένα λέει ολοκληρωμένο πακέτο και δωρεάν εγκατάσταση , δεύτερον έχουμε μία πλακέτα κουτί και τροφοδοτικό , χωρίς εγκατάσταση – ΟΚ θα πάρω ένα από το Σκρούτζ με εκατόν έξι ευρώ και θα φάω δύο μήνες για να κάνω την σύνδεση – ΟΚ . Πλάκα μου κάνετε . ???

Για το τέλος τώρα ζητάω συγνώμη απ’ όλους που διαβάσανε το ποστ άλλα δεν άντεξα και έπρεπε να κράξω και εγώ με την σειρά μου τους φίλους μου εδώ μέσα που άλλη δουλειά δεν έχουνε εκτός από το να κράζουνε την κάθε μπιπ* που λέει ο καθένας – τώρα πλέον είμαι και εγώ του κλαμπ μιας και έκραξα την όλη κατάσταση --- ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ……

Τέλος συγνώμη και πάλι και περαστικά στην Ελλάδα και την νοοτροπία μας

Μπιπ* = ΚΑΚΗ ΛΕΞΟΥΛΑ

PS* ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ .

Δημοσ.

στην ιδια σελιδα του λινκ υπαρχει ο alarm με τα 500, banner gia το Εσπα 2007-2013, και banner με ντοκιμαντερ για τη κριση.

σχεδον ολα τα προβληματα μας μαζεμενα.

Δημοσ.

κοίτα να δεις όμως που ειναι και πανακριβος ο φιλος σου... http://www.skroutz.gr/c/303/synagermoi.html?keyphrase=PARADOX+SP5500

Αν προσεξεις θα δεις οτι μονο το τελευταιο λινκ απο το skroutz που εδωσες

http://multiform.papakishop.gr/p.PARADOX-Etoimo-systima-synagermou-SP5500-Set-monados-synagermou-kai-parelkomenon-set-alarm-paradox.216115.html

Με 356,70 ευρω εχει σχεδον ολο το πακετο (κεντρικη μοναδα-πληκτρολογιο-υπερυθρα ρανταρ-μαγνητικες παγιδες-σειρηνες κ.τ.λ,και λεω σχεδον γιατι δινει 3 ρανταρ υπερυθρων ,ενω το λινκ του πρωτου μελους δινει 4 ρανταρ υπερυθρων

http://www.emarket4u.gr/eshop/products.php?12598

Τα πρωτα λινκ του skroytz με 105 και 150 ευρω εχουν απλα μονο την κεντρικη μοναδα.

Βαλε και την τοποθετηση - προγραματισμό που θα χρειαστει,αν δεν γνωριζεις απο αυτα εχει αρκετη δουλεια με αρκετα καλωδια να περασουν,αρα τα 200 ευρω σύν για την τοποθετηση ειναι λογικά.

Δημοσ.

λοιπον sotav κατσε γιατι πολυ φορα πηρες.

ΜΠΑΙΝΕΙΣ - ΒΛΕΠΕΙΣ - ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ - ή - ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

Στο Insomnia ειμαστε ολοι μα ολοι φιλοξενουμενοι και μπορει ο καθ΄ενας να γραψει οτι θελει, ομως και αυτος που το διαβαζει επισης μπορει να σχολιασει αυτα που θελει. (παντα μεσα στα περιθωρια των κανονισμων). Καλα εκανε και ποσταρε αυτο που ποσταρε. Δηλαδη τι περιμενε να ακουσει μονο τα θετικα και τα μπραβω και τι προσφοραρα ειναι αυτη;

Και απο την στιγμη που "εκθετει" και το site φυσικα και εκεινο θα σχολιαστει οπως δεκαδες αλλα.

Α!!! και που 'σαι δεν εχω καμια σχεση με το αντικειμενο. (γιατι αν ειχα να 'σαι σιγουρος θα σχολιαζα πολλα-πολυ περισσοτερα). ;)

Δημοσ.

http://www.emarket4u.gr/eshop/products.php?12598

Τα πρωτα λινκ του skroytz με 105 και 150 ευρω εχουν απλα μονο την κεντρικη μοναδα.

Βαλε και την τοποθετηση - προγραματισμό που θα χρειαστει,αν δεν γνωριζεις απο αυτα εχει αρκετη δουλεια με αρκετα καλωδια να περασουν,αρα τα 200 ευρω σύν για την τοποθετηση ειναι λογικά.

υπαρχουν κ αλλα πακετα.

http://www.skroutz.gr/c/303/synagermoi.html?keyphrase=%CE%A3%CE%B5%CF%84+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%85+

εδω κλεβουν φατσα καρτα μερα και και κοιταζουν και τις καμερες, τα αλαρμ του σκρουτζ τα φοβη8ουν?

αυτα ειναι για τπτ 15χρονα κλεφτρονια-πρεζονια, και αν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...