-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Προς το παρον ακολουθω μια αλλη λυση... Δεν το κλεινω ποτε... συνεχεια ανοιχτο κ παει μια χαρα.
pc_expert Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Όταν στο ξανακάνει αυτό , δοκίμασε να μπείς στο BIOS και δες αν όλα εκεί τα settings είναι ΟΚ. Κυρίως δές άν αναγνωρίζει τα DRIVES σου και επίσης αν έχει σωστή boot sequence. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι η μπαταρία του laptop σου τα έχει φτύσει και θέλει άλλαγμα. Λογικά αυτό συμβαίνει εφόσον όταν είναι συνέχει ανοικτό δουλέυει κανονικά. Ενώ όταν το κλείνεις μετά από 2 με 3 βδομάδες αδειάζει η μπαταρία σου μέσα στην motherboard με συνέπεια να μην κρατάει τις ρυθμίσεις στο BIOS. Εάν αλλάξεις την μπαταρία θα τελειώσεις μια και καλή με το πρόβλημα αυτο.
-nick- Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Η μπαταρια εχει χαλασει προ πολλου και την εχω αφαιρεσει! Συνεχεια στην πριζα το εχω.
pc_expert Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μα δεν μιλάω γι αυτή τη μπαταρία αλλά για την μπαταρία που έχει εσωτερικά στην motherboard. Μια στρογγυλή είναι.
-nick- Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Α καταλαβα. Μπορω να την αντικαταστησω μονος μου η μονο απο τοσιμπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.