Προς το περιεχόμενο

αναλυση σε 40ρα TV οταν συνδεθει με Pc

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη εχει χαλασει η οθονη μου και για κατι βδομαδες θα μεινω χωρις , εχω συνδεσει το pc μου σε μια 40" Bravia full HD..ομως ενω η καρτα γραφικων υποστηριζει full αναλυσεις στην τv αυτη φτανει μονο μεχρι 1360χ768 ..ειναι λογικο αυτο ?? στις ρυθμισεις της καρτας δεν μπορει να ανεβει παραπανω .υπαρχει κανενα κολπο να το κανω 1900 ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το εχω ξαναδει αυτο σε εναν φίλο μου με μια bravia 40αρα παλι (δεν ξερω μοντέλο, μια ασημένια με διαφανές περιγραμμα 5ετιας περιπου) και ενα pc τουρμπάτο. δεν ξερω τι το προκαλούσε, μπορει και να έφταιγε το γεγονος οτι ήταν συνδεδεμένο με vga (δυσκολο). επίσης τσέκαρε να μην είναι καρφωμένη πανω στο pc και αλλη οθόνη ή αν έτσι πιστεύει το pc γτ γενικά τα windows τα έχουν κατι τετοια περιεργα ψυχολογικά..

επειδη εχει χαλασει η οθονη μου και για κατι βδομαδες θα μεινω χωρις , εχω συνδεσει το pc μου σε μια 40" Bravia full HD..ομως ενω η καρτα γραφικων υποστηριζει full αναλυσεις στην τv αυτη φτανει μονο μεχρι 1360χ768 ..ειναι λογικο αυτο ?? στις ρυθμισεις της καρτας δεν μπορει να ανεβει παραπανω .υπαρχει κανενα κολπο να το κανω 1900 ??

Ρε αγορινα ,αν η τηλεοραση σου ειναι hd ready και οχι full hd λογικο δεν ειναι?Αφου μερχρι τοσο παει η tv σου δεν παει αλλο.

Το δικο μου μονιτορ παει μεχρι 1680χ1050 και τοσο πιανω αν και εχω καρτα η οποια βγαζει παραπανω,ενω στην tv μου που ειναι μεχρι 1920χ1080 πιανει κανονικα την αναλυση αυτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...