Luxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Με firefox ολα ειναι μια χαρα. Και ενταξει, μια σελιδα ειναι στις χιλιαδες!
pappous_soulis Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 κατι παρομοιο ειχα παθει αρκετα παλιοτερα και με τον Οπερα,ο οποιος και σε αυτον ειχε χαλασει το backup αρχειο.βεβαια με τον Οπερα μου χει τυχει να χασω και ολο το profile του μετα απο κρασαρισμα ενω πιο συχνα εχανα και το τελευταιο session στο οποιο σερφαρα οταν εγινε το crash. Το session δε χάνεται. Μου έχει συμβεί και μετά από ένα logout-login στα Windows επιστρέφει. υποψιν οτι με τον chrome μπορεις να κανεις synchronize τα bookmark, αμα εχεις google account και να τα επαναφερεις οπως ηταν πριν χωρις κανενα προβλημα. Το ίδιο γίνεται και στον Opera.
ntg1980 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 που ειναι το προβλημα; Εσύ ας πούμε KilliK εδώ πέρα, μεταξύ IE9 & Chrome, δε βλέπεις καμία διαφορά? Είναι όλα εντάξει? Τα χρώματα, η ευκρίνεια των γραμμάτων?
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 firefox ie9 chrome opera που ειναι το προβλημα; μα πόσους browsers έχεις άνθρωπέ μου?
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 είχα κάποιες αμφιβολίες μήπως έχεις και τον σαφάρι τι νόημα έχει να έχεις 5 browsers?
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ειχα και τους safari και maxthon παλιοτερα αλλα τους εβγαλα γιατι ειναι τελειως αχρηστοι. και εχω 5 browsers για τον ιδιο λογο που εχω 10 media players,2 audio players και καμια 20αρια p2p/download managers προγράμματα. καθε ενα για συγκεκριμενη δουλεια ,για καποιο απροβλεπτο προβλημα και επειδη δεν με ικανοποιουν απολυτα.
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 μαπα ειναι ο Οπερα σε συγκριση με chrome/firefox.τον χρησιμοποιω 10 χρονια και ξερω τι λεω.
alexhs gk Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 τι να σε πω φιλε μου...εγω απο τοτε που εβαλα οπερα ξεχασα τι θα πει αλλος browser....δεν φανταζεσαι ποσο με βολεψε...οι υπολοιποι δεν με βολευουν πια...τους θεωρω πολυ δυσχρηστους σε σχεση παντα με τον οπερα...γιατι κατα τα αλλα ειναι μια χαρα
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κοιτα για βασικες λειτουργιες μια χαρα ειναι.εγω απο εποχης dialup χρησιμοποιουσα οπερα διοτι ηταν ετη φωτος μπροστα απο τον ie. αλλα πλεον δεν μου καλυπτει τις αναγκες μου ενω τα βρισκει σκουρα στα δυσκολα.να πηγαινε και διαβασε το thread για το adblock στον οπερα και θα καταλαβεις τι εννοω. Παντως αν τον κανανε Open Source θα χτυπαγε στα ισα chrome/firefox και θα γινοταν πιο διαδεδομενος. ισως στο μελλον,τους πηρε χροναι για να αρχισουν να τον δινουν τζαμπα,ισως μετα απο χρονια ξυπνησουν και τον κανουν ανοιχτου κωδικα.
gnsX Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ποιες είναι οι μη βασικές λειτουργίες που δεν κάνει καλά
pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κοιτα για βασικες λειτουργιες μια χαρα ειναι.εγω απο εποχης dialup χρησιμοποιουσα οπερα διοτι ηταν ετη φωτος μπροστα απο τον ie. αλλα πλεον δεν μου καλυπτει τις αναγκες μου ενω τα βρισκει σκουρα στα δυσκολα.να πηγαινε και διαβασε το thread για το adblock στον οπερα και θα καταλαβεις τι εννοω. Παντως αν τον κανανε Open Source θα χτυπαγε στα ισα chrome/firefox και θα γινοταν πιο διαδεδομενος. ισως στο μελλον,τους πηρε χροναι για να αρχισουν να τον δινουν τζαμπα,ισως μετα απο χρονια ξυπνησουν και τον κανουν ανοιχτου κωδικα. Δηλαδή σαν ποιες ανάγκες δεν σου καλύπτει ο Opera? Εγώ τον χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και ο μοναδικός λόγος που έχω περασμένο και τον Firefox είναι επειδή υπάρχουν σελίδες που δεν είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να τον υποστηρίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.