gnsX Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Απ όταν σταμάτησαν να είναι αναβαθμίσεις κι έγιναν ασήμαντες αλλαγές
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Απ όταν σταμάτησαν να είναι αναβαθμίσεις κι έγιναν ασήμαντες αλλαγές Tα fixed bugs και η διορθωση τυχον security risks σε καποια κατηγορια ανηκουν?Ασημαντες αλλαγες ή αναβαθμισεις?
gnsX Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Στις αναβαθμίσεις,αλλά νέα έκδοση για Added File manager to wrench/Tools menu. Added ctrl+M acceletator for openining it directly. απλά wow
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Στις αναβαθμίσεις,αλλά νέα έκδοση για Added File manager to wrench/Tools menu. Added ctrl+M acceletator for openining it directly. απλά wow Ποια αναβαθμιση εγινε μονο και μονο για την προσθηκη αυτου?
nikomas50 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Tα fixed bugs και η διορθωση τυχον security risks σε καποια κατηγορια ανηκουν?Ασημαντες αλλαγες ή αναβαθμισεις? Στην κατηγορία προηγηθείσης προχειρότητος !
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Στην κατηγορία προηγηθείσης προχειρότητος ! Δεν νομιζω πως θα συναντησουμε ποτε browser χωρις bugs ή browser ατρωτο απο exploits. Δεδομενου αυτου, εσυ μπορει να το βλεπεις σαν προχειροτητα, εγω το βλεπω σαν προληψη.
nikomas50 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεδομενου αυτου, εσυ μπορει να το βλεπεις σαν προχειροτητα, εγω το βλεπω σαν προληψη. "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες"
ntg1980 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Τώρα τους ενόχλησαν κάποιους και οι κάθε τόσο νέες εκδόσεις του Chrome................... Γι'αυτό η microsoft ήδη δουλεύει για τον ΙΕ10 & η Mozilla για τον Firefox5? Παράξενο να υιοθετούν τακτικές που έρχονται αντίθετες με τους χρήστες τους ή με τη πολιτική του "κάθε 1μιση χρόνο (και βάλε)" νέα έκδοση που ακολουθούσαν ως τώρα! Τι πάθανε έτσι ξαφνικά? Ταρακουνήθηκαν από κάτι? Αυτός ο Firefox 3 για να γίνει 4, χρειάστηκαν 2 ολόκληρα χρόνια! Φαντάζομαι πως οι ίδιοι που γκρινιάζουν τώρα για τις συνεχείς ανανεώσεις του chrome, θα είναι περήφανοι σε λίγο καιρό αν η αλεπού ανανεώνεται τόσο συχνά... Κι αν συνέβαινε το αντίθετο, δε θα είχαν εξαρχής πρόβλημα με το γεγονός πως η αλεπού ανανεώνεται τόσο συχνά, επειδή "ασχολούνται" μαζί της για να την αναβαθμίσουν! Τι είχες Γιάννη? Τι είχα πάντα.......
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτός ο Firefox 3 για να γίνει 4, χρειάστηκαν 2 ολόκληρα χρόνια! πρακτικα 6 μηνες τους πηρε... το προβλημα με τον Chrome ειναι οτι πραγματι αλλαζει αριθμο εκδοσης για ψιλοπραματα ενω αν εχει καμια σημαντικη νεα προσθηκη η αλλαγη δεν φαινεται εκ πρωτης οψεως. ακομα και ο Οπερα παρολο που και αυτος αλλαζει εκδοσεις για ψυλλου πηδημα,οσο ναναι εχεις την αισθηση οτι κατι αλλαξε η μπηκε οταν πρωτοβαζεις την νεα του εκδοση. αντιθετως αν κοιταξεις το χρονοδιαγραμμα για τους επομενους δυο Firefox και τους στοχους που εχει θεσει η Μοζιλλα,θα δεις οτι καθε νεα εκδοση θα διαθετει σημαντικες και πλουσιες αλλαγες/προσθηκες.
nikomas50 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Εγώ προσωπικά έχω λόγο για τον οποίο δεν θέλω αυτές τις αν όχι καθημερινές, στην καλύτερη περίπτωση εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις του Chrome για ένα απλό λόγο: Χρησιμοποιώ deepfreeze και είμαι αναγκασμένος να ξεπαγώνω τον υπολογιστή μου για να οριστικοποιήσω την κάθε "υποχρεωτική" αναβάθμιση, από τη στιγμή που δεν μου δίνει επιλογή να μην περνώ τις αναβαθμίσεις αλλά μόλις τον ανοίγω κάθε φορά μου κάνει την τρέχουσα αναβάθμιση. Αν ανοίξω τον υπολογιστή μου πέντε φορές την ημέρα, πέντε φορές θα γίνει και η αναβάθμιση. Ζήσε το για δυο μέρες και πες μου μετά αν θα έχεις την ίδια θέση στο θέμα.
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 γιατι δεν αφαιρεις τον google updater και να κανεις manual update οποτε θες;
king2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Παιδιά και εγώ χρησιμοποιούσα firefox εδώ και 4 χρόνια(όσο έχω internet δηλαδή) και πριν 1 βδομάδα έβαλα τον Nightly(firefox έκδοση 6 κάτι τέτοιο είναι) 6.0a1 και πραγματικά πετάει μπροστά στον firefox και στον chrome.Κάθε φορά που έκλεινα τον firefox κολούσε το pc για λίγο η όταν τον άνοιγα αργούσε 5-6 δευτερόλεπτα(παλιό pc βλέπετε).Τώρα με τον nightly ανοίγει σε 1 δεύτερο και πάει σφαίρα. Τον chrome τον έβαλα για κανα λεπτό και έφαγε δρόμο κατευθείαν.Που είναι το adblock plus?Που είναι το Νοscript?Χρόνια στο άθλημα η mozilla η google νομίζει ότι θα την ξεπεράσει βγάζοντας κάθε 1-2 μέρες καινούργιες εκδόσεις.
nikomas50 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 γιατι δεν αφαιρεις τον google updater και να κανεις manual update οποτε θες; Έχεις σχετικό δίκιο. Εννοείς φυσικά αυτό που βρίσκεται στα ΧΡ στο φάκελο C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Google\Update. Δε χρειάζεται να το διαγράψω, θα το μετονομάσω για να υπάρχει για μελλοντική χρήση και ελπίζω να φέρει αποτέλεσμα. Αυτό πάλι το τρελό να εγκαθιστά το πρόγραμμα στο φάκελο C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application και όχι στο Program files και να αφήνει μέσα του κόσμου το σκουπιδαριό μετά από κάθε αναβάθμιση τί σας λέει; Σε μένα πάντως δίνει την εντύπωση απέραντης προχειρότητας. Παιδιά και εγώ χρησιμοποιούσα firefox εδώ και 4 χρόνια(όσο έχω internet δηλαδή) και πριν 1 βδομάδα έβαλα τον Nightly(firefox έκδοση 6 κάτι τέτοιο είναι) 6.0a1 και πραγματικά πετάει μπροστά στον firefox και στον chrome.Κάθε φορά που έκλεινα τον firefox κολούσε το pc για λίγο η όταν τον άνοιγα αργούσε 5-6 δευτερόλεπτα(παλιό pc βλέπετε).Τώρα με τον nightly ανοίγει σε 1 δεύτερο και πάει σφαίρα. Τον chrome τον έβαλα για κανα λεπτό και έφαγε δρόμο κατευθείαν.Που είναι το adblock plus?Που είναι το Νοscript?Χρόνια στο άθλημα η mozilla η google νομίζει ότι θα την ξεπεράσει βγάζοντας κάθε 1-2 μέρες καινούργιες εκδόσεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι η 64bit έκδοση του Mozilla ή όχι; Την έχω βάλει στα Windows 7 X64 αλλά δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει. Θα τη δοκιμάσω περισσότερο.
king2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αν δεν κάνω λάθος είναι η 64bit έκδοση του Mozilla ή όχι; Την έχω βάλει στα Windows 7 X64 αλλά δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει. Θα τη δοκιμάσω περισσότερο. Χρησιμοποιώ την 32bit έκδοση στα windows xp. Εδώ μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση: http://nightly.mozilla.org/ Επίσης κάθε απόγευμα συνήθως κάνει αυτόματα update.Είναι πολύ πιο γρήγορος απο τον firefox 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.