Προς το περιεχόμενο

Firefox ή Google chrome?

sime8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ Firefox δαγκωτο.

Οταν ανοιξα τον Chrome,δε ξερω, με ξινισε οπτικά περισσοτερο.

Στον Firefox εχω στην toolbar κατευθειαν επανω, αναζητηση με google(ή οποια αλλη μηχανη θες) χωρις να πρεπει να μπω στη σελιδα για να ψαξω...

Συν τη μεγαλη ποικιλια addons που δε μπορω χωρις αυτά αλλά και τα πανεμορφα personas για μια πιο ομορφη εμφανιση..

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ Firefox δαγκωτο.

Οταν ανοιξα τον Chrome,δε ξερω, με ξινισε οπτικά περισσοτερο.

Στον Firefox εχω στην toolbar κατευθειαν επανω, αναζητηση με google(ή οποια αλλη μηχανη θες) χωρις να πρεπει να μπω στη σελιδα για να ψαξω...

Συν τη μεγαλη ποικιλια addons που δε μπορω χωρις αυτά αλλά και τα πανεμορφα personas για μια πιο ομορφη εμφανιση..

Μα στον chrome δεν χρειαζεσαι καν toolbar για να ψαξεις κατι.Απλως γραφεις αυτο που θες στη γραμμη διευθυνσεων

και κανει κατευθειαν αναζητηση στο google. B)

• Moderators
Δημοσ.

Μα στον chrome δεν χρειαζεσαι καν toolbar για να ψαξεις κατι.Απλως γραφεις αυτο που θες στη γραμμη διευθυνσεων

και κανει κατευθειαν αναζητηση στο google. B)

Oπως και ο ffhappy.gif

Δημοσ.

Την ίδια δυνατότητα έχει και ο Firefox 4 πλέον.

Πιστεύω είναι προσωπικό θέμα του καθενός ποιον Browser θα χρησιμοποιεί, άλλοι βολεύονται με τον ένα άλλοι με τον άλλο.

Δημοσ.

Oπως και ο ffhappy.gif

Δεν αντιλεγω.Απλα το ανεφερα επειδη ειπε οτι το κανει με καποιο toolbar. ;-)

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω.Απλα το ανεφερα επειδη ειπε οτι το κανει με καποιο toolbar. ;-)

ναι αλλα στον ff σου δινει τη δυνατοτητα με οποιαδηποτε μηχανη να ψαξεις και οχι μονο στην google....

Δημοσ.

ναι αλλα στον ff σου δινει τη δυνατοτητα με οποιαδηποτε μηχανη να ψαξεις και οχι μονο στην google....

Και πόσοι χρησιμοποιούνε τη συγκεκριμένη δυνατότητα? Οι 2 στους 100? Διότι τόσοι είναι όσοι δε χρησιμοποιούνε google, αλλά άλλη μηχανή αναζήτησης...

Δημοσ.

Γιατι ποιος ειπε οτι ο Chrome σε αφηνει μονο στη Google να κανεις αναζητηση?Σε οποια θελεις μπορεις.

Ρυθμισεις > επιλογες και διαλεγεις οποια μηχανη αναζητησης σου αρεσει. :mrgreen:

Και πόσοι χρησιμοποιούνε τη συγκεκριμένη δυνατότητα? Οι 2 στους 100? Διότι τόσοι είναι όσοι δε χρησιμοποιούνε google, αλλά άλλη μηχανή αναζήτησης...

Σωστο κι αυτο! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις μια άλλη «κλασική» search engine, πχ με 2 click ψάχνω αποκλειστικά στο amazon για κάποιο προϊόν που θέλω. Ναι δεν είναι συγκλονιστικό απλά είναι ένα ακόμα πρακτικό "add-on".

Δημοσ.

δλδ γραφεις κατι στη γραμμη διευθυνσεων και σε βαζει κατευθειαν αναζητηση στο google.

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι διαλεγεις (οχι απο καποιο μενου) αλλα ενα κλικ πριν, σε ποια μηχανη θες να ψαξεις!!!

Εγω βλεπω πως εχει απο google, yahoo, bing μεχρι και insomnia αναζητηση.

Εν πασι περιπτωση το θεωρω πολυ πιο βολικο...

Δημοσ.

HARWARE.png

Είναι που το harware acceleration δε δημιουργεί πρόβλημα στην ευκρίνεια...

Εδώ μια σύγκριση μεταξύ ΙΕ9 (πάνω) & Chrome (κάτω)!

Ως κι ένας μονόφθαλμος βλέπει τη διαφορά ευκρίνειας!

Το τραγικό? Και να τον απενεργοποιήσεις στον IE9, συνεχίζει να εμφανίζει έτσι τις σελίδες!

Δημοσ.

δλδ γραφεις κατι στη γραμμη διευθυνσεων και σε βαζει κατευθειαν αναζητηση στο google.

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι διαλεγεις (οχι απο καποιο μενου) αλλα ενα κλικ πριν, σε ποια μηχανη θες να ψαξεις!!!

Εγω βλεπω πως εχει απο google, yahoo, bing μεχρι και insomnia αναζητηση.

Εν πασι περιπτωση το θεωρω πολυ πιο βολικο...

Τελοσπαντων!Ο καθενας οπως βολευεται!

Δημοσ.

Και οι δυο browsers μας χρησιμοποιούν όλους σαν beta testers. Κάνουν περισσότερες από πέντε αναβαθμίσεις το μήνα.

Και επειδή αν δε σταθεροποιηθεί .... ψάρι δεν τρώμε, Opera, IE και Άγιος ο Θεός

Συγγνώμη, Λάθος. Βγήκε η

Google Chrome 11.0.696.65 Final

http://www.majorgeeks.com/Google_Chrome_d5974.html

Μας δουλεύουν κιόλας !!!

Δημοσ.

Εγω χρισημοποιω FF και δεν εχει μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα!(μηλαμε παντα για οικιακη και ηπια χρηση)

• Moderators
Δημοσ.

Και οι δυο browsers μας χρησιμοποιούν όλους σαν beta testers. Κάνουν περισσότερες από πέντε αναβαθμίσεις το μήνα.

Απο ποτε οι συχνες αναβαθμισεις των browsers ειναι κατακριτεες??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...