Προς το περιεχόμενο

Firefox ή Google chrome?

sime8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Man ξέρω ότι παίζει να είμαι ο μόνος που σου λέει κάτι τέτοιο αλλά κοίταξε κ τον opera τον καινούργιο..

Κ εάν έχεις θέμα με τη σύνδεση σου όπως εγώ πχ, έχει ένα tool που λέγεται opera turbo το οποίο είναι αρκετά χρησιμο.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά ελέγχει για αναβαθμίσεις του Chrome αν δεν κάνω λάθος. Εγώ προσώπικα το έχω "στείλει".

Δημοσ.

chrome για surfing ff για developing. Αν θελω να κανω καποια δουλεια ανοιγω firebug εεε firefox αλλιως chrome μιας και ειναι εμφανεστατα πιο γρηγορος

Δημοσ.

ρε παιδια, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!! και πολλα add-ons και ταχυτητα...!! ο FF που παιρνει και πολλαααα προσθετα, φυσικο ειναι να "βαραινει". ο νεος FF με την νεα εμφανιση, δεν εχει καμμια διαφορα, αισθητικα τουλαχιστον απο τους chrome-opera. παρ'ολα αυτα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. o chrome δειχνει λιιιγο πιο ελαφρυς, οποτε αναλογα με τη χρηση που θες να κανεις......! εγω τους εχω και τους 2!

Δημοσ.

Ωραία μόδα ο Chrome.. Τον βάζουν όσοι τον βάζουν για να λένε ότι δεν έχουν FF. Τώρα το ότι είναι πιο γρήγορος το έχουν διαβάσει και το λένε, γιατί μιλάμε για διαφορές χιλιοστών του δευτερολέπτου, αργεί να τους ανοίξει το fb 2 κλάσματα και τρελαίνονται..

Φίλε μου ο Chrome είναι πράγματι όπως σου είπα και πιο πάνω μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορος, αλλά δεν θ αντιληφθείς τη διαφορά αυτή παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. Καλύτερος browser όμως είναι καμιά 200αρια φορές ο FF.

Όπως σου είπε και κάποιος άλλος όμως δοκίμασε και δες τι προτιμάς εσύ. Αν δεις ότι μπορεί ν αργήσεις να πας στη δουλειά επειδή ο FF είναι αργός βάλε chrome..

Δημοσ.

Ξεκάθαρα καλύτερη μυρωδιά ο ff, όπως και καλύτερη υφή..

.συμφωνώ, μεταξένια απαλότητα.. αλλά πολύ ακριβός ρε παιδί μου..

Δημοσ.

η ευκρινεια; τι αλλο θα ακουσουμε.. :rolleyes:

Δεν έχεις ξανακούσει για την ευκρίνεια KilliK?

Παράξενο, διότι με τη κυκλοφορία του Firefox 4 έδινες συμβουλές εδώ μέσα για το πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα!

Ας μη ξαναρχίσουμε τα κατεβατά περί θολούρας λόγω του hardware acceleration, μου φαίνεται πως οι 3-4 σελίδες κατεβατά σε παλιότερο topic κούρασαν αρκετά...

Τι κρίμα να έχει βρεθεί ο firefox στην ίδια μοίρα με τον έρμο IE9 και να έχει γεμίσει το διαδίκτυο με blurry text on firefox 4!

Για καλή μας τύχη (όσοι δε χρησιμοποιούμε τα περασμένα μεγαλεία τους) δεν έχει ο chrome το συγκεκριμένο πρόβλημα, ούτε καν ο καταϊδρωμένος opera!

Δημοσ.

ναι δυστυχώς μας ψόφησε η αλεπού!

και γω εδώ και μήνες το γύρισα σε chrome,πως να το κάνουμε,είναι πιο γρήγορο,πιο σπιρτόζικο,πιο ελαφρύ,πιο εμφανίσιμο,πιο λιτό με καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου,έχεις περισσότερα χωρίς να γεμίζει η μισή κυριολεκτικά οθόνη με εκείνα τα ατελείωτα toolbars,ειναι πιο.....uptodate,μπροστά του η αλεπού μοιάζει και λίγο παλιομοδίτικη.

+1000

Δημοσ.

Παντως ο πιο γρηγορος νομιζω οτι ειναι ο IE9. Αλλα χρησιμοποιω FF. Ο καινουριος, αν και θελει καποιες αλλαγες μου φαινεται αρκετα καλος και λιγο πιο γρηγορος απο παλια.

Δεν έχεις ξανακούσει για την ευκρίνεια KilliK?

Παράξενο, διότι με τη κυκλοφορία του Firefox 4 έδινες συμβουλές εδώ μέσα για το πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα!

Ας μη ξαναρχίσουμε τα κατεβατά περί θολούρας λόγω του hardware acceleration, μου φαίνεται πως οι 3-4 σελίδες κατεβατά σε παλιότερο topic κούρασαν αρκετά...

Τι κρίμα να έχει βρεθεί ο firefox στην ίδια μοίρα με τον έρμο IE9 και να έχει γεμίζει το διαδίκτυο με blurry text on firefox 4!

Για καλή μας τύχη (όσοι δε χρησιμοποιούμε τα περασμένα μεγαλεία τους) δεν έχει ο chrome το συγκεκριμένο πρόβλημα, ούτε καν ο καταϊδρωμένος opera!

Για εξηγηστε λιγο και σε εμας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...