sime8 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 καλύτερος περιηγητής είναι ο firefox η google chrome? από το να σερφάρεις σε σελίδες και να κατεβάζεις δεδομένα , μέχρι και στην εμφάνιση.
antonl Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γιατί δε δοκιμάζεις μόνος σου να δεις τι σ αρέσει; Σ εμένα αρέσει ο FF, στον άλλον ο Chrome.
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 καλύτερος περιηγητής είναι ο firefox η google chrome? από το να σερφάρεις σε σελίδες και να κατεβάζεις δεδομένα , μέχρι και στην εμφάνιση. Δαγκωτο Chrome! Η αλεπου ψοφησε!
Zeus_GR Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 O Firefox παίρνει περισσότερα addons κ extentions από τον chrome. Ο Chrome είναι πιο ελαφρής από τον πρώτο κ μερικές φορές ψιλοκολλαει, αλλα σίγουρα είναι πιο όμορφος κ παίρνει κ περισσότερα θέματα! Εαν δ έχεις βέβαια θέμα με την χρήση μνήμης θα σου έλεγα να κοιτάξεις κ τον Opera.
antonl Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δαγκωτο Chrome! Η αλεπου ψοφησε! ^ αυτό ακριβώς έλεγα [...] Ο Chrome [...] παίρνει κ περισσότερα θέματα! [...] Καθαρή περιέργεια αλλά πόσα themes παραπάνω έχει ο Chrome απ αυτά;
v5net Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ναι δυστυχώς μας ψόφησε η αλεπού! και γω εδώ και μήνες το γύρισα σε chrome,πως να το κάνουμε,είναι πιο γρήγορο,πιο σπιρτόζικο,πιο ελαφρύ,πιο εμφανίσιμο,πιο λιτό με καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου,έχεις περισσότερα χωρίς να γεμίζει η μισή κυριολεκτικά οθόνη με εκείνα τα ατελείωτα toolbars,ειναι πιο.....uptodate,μπροστά του η αλεπού μοιάζει και λίγο παλιομοδίτικη.
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 καλύτερος περιηγητής είναι ο firefox η google chrome? από το να σερφάρεις σε σελίδες και να κατεβάζεις δεδομένα , μέχρι και στην εμφάνιση. για ολο το πακετο οπως το περιγραφεις,ο Firefox ειναι μονοδρομος.FACT. απο κει και υστερα αν θες να κανεις κατι πιο συγκεκριμενο,οπως πχ να σερφαρεις 2-3 σαιτς στα γρηγορα ο chrome ειναι πιο ιδανικη επιλογη. Το μονο σιγουρο παντως ειναι να μεινεις μακρυα απο τον προβληματικο Opera.τελειως buggy ο συγκεκριμενος browser. ναι δυστυχώς μας ψόφησε η αλεπού! και γω εδώ και μήνες το γύρισα σε chrome,πως να το κάνουμε,είναι πιο γρήγορο,πιο σπιρτόζικο,πιο ελαφρύ,πιο εμφανίσιμο,πιο λιτό με καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου,έχεις περισσότερα χωρίς να γεμίζει η μισή κυριολεκτικά οθόνη με εκείνα τα ατελείωτα toolbars,ειναι πιο.....uptodate,μπροστά του η αλεπού μοιάζει και λίγο παλιομοδίτικη. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Firefox Chrome
maparios Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ο firefox μας κάνει νερά αυτές τις μέρες...αργεί να ανοίξει youtube..lagaρει μερικές φορές...σκέφτομαι να πάω και εγω σε g.chrome αλλα δεν ξέρω...είναι κάποια addon του FF που δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτά...
sime8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Γιατί δε δοκιμάζεις μόνος σου να δεις τι σ αρέσει; Σ εμένα αρέσει ο FF, στον άλλον ο Chrome. γιατί πριν δοκιμάσω από μονος μου φιλε μου θα ήθελα να πάρω γνώμες από εσάς..έτσι κι αλλιώς το forum υπηρέτη και τέτοιους σκοπούς.. έχετε δίκιο ο firefox έχει πολλά και ωραία addons ..αλλα γενικά καθυστερεί..δεν ξέρω όμως αν έχει να κάνει με την σύνδεση μου η γενικά με τον browser
maparios Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 φίλε για ποιά χρήση τον θές; downloading,surfing,για εργασία;;
sime8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ο firefox μας κάνει νερά αυτές τις μέρες...αργεί να ανοίξει youtube..lagaρει μερικές φορές...σκέφτομαι να πάω και εγω σε g.chrome αλλα δεν ξέρω...είναι κάποια addon του FF που δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτά... το chrome δεν εχει καθολου addons?
maparios Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 έχει addons,αλλα μπορεί να μην χρησιμεύουν σε εσένα..εγω για την δουλειά μου χρειάζομαι οπωσδήποτε τον firefox για τα addon του..τώρα αποσο έχω δοκιμάσει,δική μου γνώμη πάντα,ο chrome είναι μια σταλιά πιο γρήγορος για SURFING.. εσυ δεν μας είπες όμως,για ποια χρήση θέλεις;;
sime8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 φίλε για ποιά χρήση τον θές; downloading,surfing,για εργασία;; να σου πω .. και για τα τρία γενικότερα κατι γρήγορο και εύχρηστο σαν firefox κατα κάποιον τρόπο
maparios Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 τότε και τα 2 καλά είναι θα χρησιμοποιείς ότι βολεύει εσένα περισσότερο.
lexmark Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Βασικά είναι ότι σου είπαν. Ο chrome είναι αρκετά (θα έλεγα εγώ) πιο γρήγορος από τον ff αλλά εμένα δεν με βολεύει λόγω την έλλειψης που έχει σε πρόσθετα. Βάλε τον chrome, δες ποια πρόσθετα θέλεις και ψάξε να βρεις τα αντίστοιχα - παρόμοια σε chrome, δούλεψε τα λίγο και δες αν σε βολεύουν και αποφασίζεις μόνος σου ποιον θα κρατήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.