Προς το περιεχόμενο

Καλωδιο HDMI για το PS3

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το ps3 μου πανω απο ενα χρονο και μετα απο οσα εχω ακουσει για καλυτερη εικονα και ηχο αποφασισα να αγορασω ενα καλωδιο HDMI..

Το προβλημα ειναι ομως ποιο?Βλεπω τιμες χαμηλοτερες των 10 ευρω αλλα και πολυ υψηλοτερες..

Εχουν καμια διαφορα?Γιατι μονο το μηκος φαινεται να αλλαζει.

Εχετε να μου προτεινεται καποιο συγκεκριμενο καλωδιο?

Τελος,απο οσους το δοκιμασαν,ειδαν διαφορες στην εικονα?

Δημοσ.

απο καλωδιο του 5ευρου πηγα σε καλωδιο του 20αρικου.Πηγα σε revision 1.3b απο 1.2 που ειχα πριν

Η διαφορα ηταν απειροελαχιστη κυριως στα χρωματα δεν ειδα τιποτα αλλο

Το μονο προσεχε να μην ειναι τσακισμενο το καλωδιο που θα παρεις.Δηλαδη μην ειναι πολυ λυγισμενο η να κανει γωνια κλπ γιατι ειχα μερικα προβληματα με το πρωτο καλωδιο

Μου εκανε κατι σαν χιονια και που και που εχανε το σημα στην οθονη

Δημοσ.

πιστευω οτι με το φτηνοτερο που θα βρεις δλδ απο 5 κατι ευρω κλπ ισως συναντησεις τα προβληματακια που σου ειπα

πιστευω οτι 10 το πολυ 15 ευρω ειναι μια χαρα για hdmi καλωδιο

Με το καινουριο που πηρα δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Αυτο εδω περα απο e-shop πως το βρισκεις?Λεω να το δοκιμασω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751694

ή αυτο μιας και ειναι μακρυτερο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751698

Το θεμα ειναι,ειναι συμβατα με ps3?γιατι αλλα λενε για τηλεορασεις και αλλα παραξενα..

Δημοσ.

στην ουσια τα ιδια καλωδια ειναι μονο το μηκος αλλαζει παρε αυτο που σε βολευει καλυτερα

ειναι συμβατα με το ps3.Αυτο που διαβασες για τις τηλεορασεις κλπ το ειχα διαβασει κ εγω αλλα δεν συναντησα καποιο προβλημα.

Μονο 1-2 φορες με το καλωδιο του 5 ευρου ειχα χιονια στην τηλεοραση.Να φανταστεις οτι μεχρι και η κονσολα εσβησε κανοντας 3 μπιπ οταν "χιονισε"

Ανοιξα την κονσολα και αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη μετα ηρθαν τα "χιονια" μεχρι που εσβησε.

Τεντωσα το καλωδιο, το ξετσακισα και επαιξε για αρκετο καιρο μεχρι που το αλλαξα γιατι χρειαστηκα μεγαλυτερο,

Δημοσ.

Όλα συμβατά είναι, μην σε ανησυχεί.

Αν παίζεις με scart τώρα η διαφορά που θα δεις θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. (Εξαρτάτε βέβαια και από τι τηλεόραση έχεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...