dimitris_pa Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια σας, ενας φιλος μου ρωταει μια και που θα παει ιεκ οταν το τελειωσει αν μπορει να κανει μεταπτυχιακο, ξερω ακουγεται χαζη ερωτησει αλλα εγω δεν ξερω απο αυτα και ειπα να απευθυνθω σε καποια ατομα που ξερουν περισσοτερα σχετικα με αυτο το θεμα..... ευχαριστω για οποια απαντησει......
leonidas_fs Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι μπορεί! Η ερώτηση είναι αν μπορεί? Καλύτερα στο εξωτερικό κάπου!
dimitris_pa Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι μπορεί! Η ερώτηση είναι αν μπορεί? Καλύτερα στο εξωτερικό κάπου! τωρα θα παει σε δημοσιο ιεκ πληροφορικη, θα μπορει να δωσει και για μεταπτυχιακο ? το πτυχιο του ιεκ τι αξια εχει στο εξωτερικο ? π.χ. bachelor ? και μηπως μπορεις να μου πεις μερικα ελληνικα και μερικα ξενα πανεπιστημια που μπορει να δωσει ? π.χ. μονο... ευχαριστω που απαντησες γρηγορα
leonidas_fs Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αααα!! τώρα κατάλαβα! Με συγχωρείς, στην Ελλάδα δεν μπορεί. Μπορεί να πάει όμως σε κάποιο πανεπιστήμιου του εξωτερικού και να κάνει ενα bachelor. ( Με οτι δυσκολίες συνεπάγεται αυτό & έξοδα κτλ κτλ)
dimitris_pa Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αααα!! τώρα κατάλαβα! Με συγχωρείς, στην Ελλάδα δεν μπορεί. Μπορεί να πάει όμως σε κάποιο πανεπιστήμιου του εξωτερικού και να κάνει ενα bachelor. ( Με οτι δυσκολίες συνεπάγεται αυτό & έξοδα κτλ κτλ) δηλαδη για να παρει bachelor 3 χρονια και παλι δεν θα χρειαζεται ?
REDODIN7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι μπορεί! Η ερώτηση είναι αν μπορεί? Καλύτερα στο εξωτερικό κάπου! Από που και έως που μπορεί , το ΙΕΚ είναι μεταδευτεροβαθμια για μεταπτυχιακό θέλεις τριτοβάθμια !!!! δηλαδη για να παρει bachelor 3 χρονια και παλι δεν θα χρειαζεται ? Ναι τα περισσότερα τόσο είναι υπαρχουν και κάποια ( λίγα ) που είναι τετραετή όπως πχ μηχανικός
leonidas_fs Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 δηλαδη για να παρει bachelor 3 χρονια και παλι δεν θα χρειαζεται ? Ναι.
dimitris_pa Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 σας ευχαριστω ολους, αντε να δω πως θα του το πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.