NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους, λοιπον,εχω το εξις προβλημα.Εχω εναν αποκωδικοποιητη για pc για ψηφιακη τηλεοραση στο laptop,συγκεκριμενα αυτον.Μεχρι τωρα επιανα τα καναλια της DIGEA κανονικα ενω της ερτ οχι (αλλα υπεθεσα οτι δεν θα επιανε τα mpeg2 αν και περιεργο γιατι νομιζα πως αν ειναι mpeg4 θα πιανει ετσι κι αλλιως τα mpeg2.)Τωρα ομως που η ερτ εκπεμπει την ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΡΤ3 και σημαντικοτερο απ'ολα το ΕΡΤHD σε mpeg4 εγω παλι δεν μπορω να τα βρω. Καμια ιδεα?
juventinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια σου Νίκο. Στις τηλεοράσεις που πιθανόν να έχεις στο σπίτι πιάνεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ; Σήμα παίρνεις απο εξωτερική κεραία η απο εσωτερική; Εγώ με εσωτερικη, έπιανα άνετα τα ψηφιακά της DIGEA αλλα με της ΕΡΤ ζοριζόμουνα αρκετά και πολλές φορές δε τα έπιανα καθόλολου. Εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται για πρόβλημα λήψης σήματος απο την κεραία.
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια σου Νίκο. Στις τηλεοράσεις που πιθανόν να έχεις στο σπίτι πιάνεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ; Σήμα παίρνεις απο εξωτερική κεραία η απο εσωτερική; Εγώ με εσωτερικη, έπιανα άνετα τα ψηφιακά της DIGEA αλλα με της ΕΡΤ ζοριζόμουνα αρκετά και πολλές φορές δε τα έπιανα καθόλολου. Εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται για πρόβλημα λήψης σήματος απο την κεραία. Γεια σου και σενα φιλε μου!Οχι το δοκιμασα.Στον αποκωδικοποιητη της τηλεορασης ολα μια χαρα.Ετσι, συνδεσα την κεραια της κανονικης τηλεορασης με τον αποκωδικοποιητη του pc αλλα παλι τιποτα...
juventinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καπου διάβαζα σε ένα άλλο forum οτι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τις τηλεοράσεις τους και τα κανάλια της ΕΡΤ. Έκανε κατι δοκιμές η ΕΡΤ και για κάποια περίοδο δε μπορούσαν να τα πιάσουν. Μετά έκαναν πάλι scan και τα έπιασαν κανονικά. ΄Αλλοι πάλι με τηλεοράσεις philips έπρεπε να αλλάξουν τη χώρα στην οποία βρίσκοντε, βάζανε Ισπανία εάν θυμάμαι καλά, και τους τα έπιανε τα κανάλια. Δυστυχώς δεν έχω κάποια συγκεκριμένη λύση για το πρόβλημα σου και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι προτάσεις. Έχεις τσεκάρει μήπως υπάρχουν τίποτα τελευταίοι drivers που μπορεί να διορθώνουν το πρόβλημα;
sintalkas Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 κάνε σκανάρισμα και θα στα πιάσει κανοικά αλλάξαν τα κανάλια η ερτ για αυτό δεν τα πιάνει...
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 κάνε σκανάρισμα και θα στα πιάσει κανοικά αλλάξαν τα κανάλια η ερτ για αυτό δεν τα πιάνει... Εχω ηδη κανει μα τιποτα... Καπου διάβαζα σε ένα άλλο forum οτι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τις τηλεοράσεις τους και τα κανάλια της ΕΡΤ. Έκανε κατι δοκιμές η ΕΡΤ και για κάποια περίοδο δε μπορούσαν να τα πιάσουν. Μετά έκαναν πάλι scan και τα έπιασαν κανονικά. ΄Αλλοι πάλι με τηλεοράσεις philips έπρεπε να αλλάξουν τη χώρα στην οποία βρίσκοντε, βάζανε Ισπανία εάν θυμάμαι καλά, και τους τα έπιανε τα κανάλια. Δυστυχώς δεν έχω κάποια συγκεκριμένη λύση για το πρόβλημα σου και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι προτάσεις. Έχεις τσεκάρει μήπως υπάρχουν τίποτα τελευταίοι drivers που μπορεί να διορθώνουν το πρόβλημα; Οταν λες να ψαξω για τελευταιους drivers εννοεις αναβαθμιση στο προγραμα του αποκωδικοποιητη (στο pc ειναι ολοι ενημερωμενοι). Προτεινεις να δοκιμασω αλλη χωρα?Μεχρι τωρα μονο Ελλαδα εβαζα.
juventinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εννοούσα τους divers του tuner και όχι το firmware (φαντάζομαι οτι αυτό δεν παίρνει αναβάθμιση). Εάν δε σου έχει δουλέψει κάνε μια αλλαγή χώρας και ένα σκανάρισμα καναλιών όταν κάνεις την αλλαγή. Όχι ενημέρωση (εάν έχει) αλλά σκανάρισμα απο την αρχή. Δυστυχώς δεν έχω κάτι άλλο να σου προτείνω. Εάν δε δουλέψει και έτσι πήγαινε την εκεί που την αγόρασες να την ελέγξουνε. Εάν έχει κάποιος αλλος φίλος να προτείνει κάτι...
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εννοούσα τους divers του tuner και όχι το firmware (φαντάζομαι οτι αυτό δεν παίρνει αναβάθμιση). Εάν δε σου έχει δουλέψει κάνε μια αλλαγή χώρας και ένα σκανάρισμα καναλιών όταν κάνεις την αλλαγή. Όχι ενημέρωση (εάν έχει) αλλά σκανάρισμα απο την αρχή. Δυστυχώς δεν έχω κάτι άλλο να σου προτείνω. Εάν δε δουλέψει και έτσι πήγαινε την εκεί που την αγόρασες να την ελέγξουνε. Εάν έχει κάποιος αλλος φίλος να προτείνει κάτι... Δυστηχως και παλι τιποτα.Μονο DIGEA...Εβαλα για χωρα την Ισπανια αλλα το μονο που εγινε ηταν να πιασει παλι της DIGEA με χαμηλοτερη ισχυ σηματος.
NIKOsVAIO Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καπου διάβαζα σε ένα άλλο forum οτι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τις τηλεοράσεις τους και τα κανάλια της ΕΡΤ. Έκανε κατι δοκιμές η ΕΡΤ και για κάποια περίοδο δε μπορούσαν να τα πιάσουν. Μετά έκαναν πάλι scan και τα έπιασαν κανονικά. ΄Αλλοι πάλι με τηλεοράσεις philips έπρεπε να αλλάξουν τη χώρα στην οποία βρίσκοντε, βάζανε Ισπανία εάν θυμάμαι καλά, και τους τα έπιανε τα κανάλια. Δυστυχώς δεν έχω κάποια συγκεκριμένη λύση για το πρόβλημα σου και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι προτάσεις. Έχεις τσεκάρει μήπως υπάρχουν τίποτα τελευταίοι drivers που μπορεί να διορθώνουν το πρόβλημα; Λοιπον,συνδεσα τον usb αποκωδικοποιητη αλλα αυτη τη φορα δεν ανοιξα το προγραμμα που μου ειχαν δωσει μαζι του (που με αυτο επιανα μονο DIGEA) αλλα το windows media center, και εκανα scan με αυτο.Μου τα βρηκε ολα και τολμω να πω πως ειναι κλασης ανωτερο απο το προγραμμα που ειχα μαζι με τον αποκωδικοποιητη.Εχει πολλες περισσοτερες πληροφοριες και αξιοποιει τις δυνατοτητες του αποκωδικοποιητη στο επακρο (σε αντιθεση με το αλλο που εκανε κοληματα π.χ στο epg και τετοια!)Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας! PROBLEM SOLVED
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.