christiana78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γειά σας παιδια.Είμαι πολύ πρωτάρα , μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο audio burning.Προσπάθησα να κάνω το ίδιο και με μια ταινία που κατέβασα αλλά... Την έχω περάσει στην βιβλιοθήκη του windows media player όταν όμως προσπάθησα να προχωρήσω στο burning δεν αναγνώριζε την μονάδα δίσκου ενω είχα αλλάξει στις επιλογές απο audio cd σε data cd. Τί cd αναγνωρίζει και θα μπορεί μετά να το παίξει το dvd μου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Χριστιανα χρησιμοποιησε dvd και οχι cd ...Γραφτην σε δισκακι με το nero.Τι καταληξη εχει το αρχειο της ταινιας ? .avi ή κατι αλλο ?
christiana78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 γεια σου Γιαννη. Ναι είναι avi. Eβαλα dvd+rw. Θα το προσπαθήσω με το Nero.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλυτερα ανα εβαζες dvd μη επανεγαψιμο. Αν το dvd σου υποστηριζει αρχεια .avi θα την παιξει. Αν ειναι παλιο και δεν την παιζει θα την γραψεις με το ConvertXtoDvd για να την κανει dvd format. Oτι χρειαστεις πες μας.
christiana78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μόλις μου το πέταξε έξω και το nero τουλάχιστον όμως μου έγραψε οτι χρειάζεται cd-r/rw. Σ'ευχαριστώ Γιάννη. Λέω να το βάλω να παίξει στο PS3 όταν καταφέρω να το γράψω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ακουσε με...Βαλε dvd και οχι cd και απλο , οχι επανεγραψιμο και ξαναδοκιμασε με το nero επιλεγοντας dvd σαν αρχειο video.
christiana78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ok Θα πάρω απλο dvd.Αν είμαι ακόμα ανίκανη θα ξαναρωτήσω .. Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δεν ειναι θεμα ανικανοτητας αλλα εμπειριας....Ολοι μεχρι να τα καταφερουμε εχουμε χαλασει δισκακια.
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 [...] Λέω να το βάλω να παίξει στο PS3 όταν καταφέρω να το γράψω. Νομίζω ότι το ps3 δεν αναγνωρίζει avi αρχεία. Πρέπει να το μετατρέψεις σε dvd τουλάχιστον. Μπορείς να το κάνεις με το ConvertXtoDVD αλλά δεν είναι δωρεάν και δεν ξέρω κατά πόσο ξέρεις πως να κάνεις ένα πρόγραμμα επί πληρωμής να δουλεύει δωρεάν. Γι' αυτό θα έλεγα να δοκιμάσεις με το dvd flick (δωρεάν). Στο Guide έχει οδηγό στα Ελληνικά για το πρόγραμμα. Θα βάλεις ένα άδειο dvd, θα κάνεις την μετατροπή και θα σου ετοιμάσει ένα dvd που να παίζει σε dvd player και ps3 (φαντάζομαι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.