pigoy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια!Και χρονια πολλα!Εχω εναν dell 1564 5i τον εκανα format προσφατα απλα τωρα δεν μου αναγνωριζει τα ασυρματα δικτυα κατεβαζω τους drivers αλλα οταν παω να τους εγκαταστησω μου λεει πως το λογισμικο που εχω δεν το υποστηριζει...μπορειτε να με βοηθησετε ευχαριστω...!
ss13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια!Και χρονια πολλα!Εχω εναν dell 1564 5i τον εκανα format προσφατα απλα τωρα δεν μου αναγνωριζει τα ασυρματα δικτυα κατεβαζω τους drivers αλλα οταν παω να τους εγκαταστησω μου λεει πως το λογισμικο που εχω δεν το υποστηριζει...μπορειτε να με βοηθησετε ευχαριστω...! Στην διαχείρηση συσκευών έχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό , τι έκδοση των win 7 έβαλες 32 bit ή 64 bit ;
pigoy Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Στην διαχείρηση συσκευών έχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό , τι έκδοση των win 7 έβαλες 32 bit ή 64 bit ; Εχω 64bit απλα ναι εχω τριγωνακι κιτρινο και μου λεει εχω προβλημα απλα ψαχνω και δεν μπορω να βρεθει λυση....η υσκευη ελεγκτης δικτυου δεν εχει προγραμμα οδηγησης μου λεει!αλλα οταν παω να το εγκαταστησω λεει πως δεν γινετε εγκατασταση γιατι δεν το υποστηριζει!
ss13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εχω 64bit απλα ναι εχω τριγωνακι κιτρινο και μου λεει εχω προβλημα απλα ψαχνω και δεν μπορω να βρεθει λυση....η υσκευη ελεγκτης δικτυου δεν εχει προγραμμα οδηγησης μου λεει!αλλα οταν παω να το εγκαταστησω λεει πως δεν γινετε εγκατασταση γιατι δεν το υποστηριζει! Πήγαινε εδώ http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON1564&os=W764&osl=en&catid=&impid= και ακολούθα το Installation Instructions κατά γράμμα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.