Προς το περιεχόμενο

Acer έκλεισε μόνο του

noel_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ένα λαπτοπ Acer 5520 το οποίο τη στιγμή που ήμουν στο internet έσβησε μόνο του. Όταν το ξανά ξεκινάω, παίρνει ρεύμα αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα σβήνει και ξεκινάει από την αρχή την ίδια διαδικασία. Αυτό συνεχίζεται μέχρι να βγάλω τη μπαταρία ή το ρεύμα.Τα ψωμιά του τα έχει φάει αλλά θα ήθελα να δώ αν αξίζει να φτιαχτεί ή όχι.

Δημοσ.

Ναι,κράτα το όσο κρατήσει όπως βλέπεις στο βίντεο,πάρε και μια βάση με ανεμιστήρα απο κάτω να σου φτουρίξει και μετά,αφού πάρεις άλλο,σμπρώχτο για ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Ναι,κράτα το όσο κρατήσει όπως βλέπεις στο βίντεο,πάρε και μια βάση με ανεμιστήρα απο κάτω να σου φτουρίξει και μετά,αφού πάρεις άλλο,σμπρώχτο για ανταλλακτικά.

έγινε φίλε. Ευχαριστώ. Πάω να το δοκιμάσω και επανέρχομαι!

Δημοσ.

Βάλε αλουμινόχαρτο γύρω-γύρω απ' τα πλαστικά,μη σου σουφροκολιάσουνε και δεν κλείνουν/εφαρμόζουν ύστερα.Πολύ αλουμινόχαρτο.

Αν και θάπρεπε να του βγάλεις τελείως τη μητρική,να τη βάλεις σε αερόθερμο φούρνο μόνη της...

Δημοσ.

Βάλε αλουμινόχαρτο γύρω-γύρω απ' τα πλαστικά,μη σου σουφροκολιάσουνε και δεν κλείνουν/εφαρμόζουν ύστερα.Πολύ αλουμινόχαρτο.

Αν και θάπρεπε να του βγάλεις τελείως τη μητρική,να τη βάλεις σε αερόθερμο φούρνο μόνη της...

Τα σέβη μου. Είσαι άρχοντας! Δουλεύει τώρα. Απίστευτος!

Δημοσ.

Έχω συνεφέρει σε φίλους αρκετά τέτοια,ήταν μια προσφορά πριν από κανα τριάρι χρόνια και γέμισε η Ελλάδα τέτοια.

Για τα λ7 του τότε ήταν κορυφή,αλλά πέσατε πάνω του με τα παιχνίδια σας κι αν ήταν να κρατήσει καμια πενταετία,στα μισά ψοφάει.

Βάλ' του ανεμιστήρι από κάτω και για παιχνίδια μόνο desktop...

Δημοσ.

Έπεσες στις προβληματικές παρτίδες 7 και 8 της Nvidia , μακάρι να σου κρατήσει , συν ό,τι είναι acer !! :X

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

GPU.Δεν φτιάχνεται,απλά του επιτείνεις τη ζωή,ζεσταίνοντάς τη (τη κάρτα γραφικών).

http://www.youtube.com/watch?v=XykI-u9mSOY

Φιλέ, επανέρχομαι μετά από καιρό στο ίδιο θέμα.

Έχω μια ερώτηση: Αν βρω άλλη κάρτα γραφικών και τη βάλω θα είναι εντάξει νομίζεις; Ή δε γίνεται με τίποτα να την αλλάξω;

Δημοσ.

Και τί ακριβώς κάνει το heat gun εδώ;;

Δεν κατάλαβα πως φτιάχνει δηλαδή.

To chip πατάει σε σκάρτες κολήσεις.Το ζεσταίνεις,λειώνουν οι κολήσεις και πατάει καλύτερα.

Μπακαλίστικα.

Κοστίζει στα μαστόρια μια κατοσταρούμπα και τους λές κι ευχαριστώ (lol).

Κάποτε μου βάλανε και χέρι τα παπαγαλάκια τους,γιατί λέει τα "φυσάω",ενώ οι μαστόροι τους τα "κολάνε".Με τη διαφορά ότι το δικό μου φύσημα είναι τζάμπα,ενώ οι αλχημίες τους κοστίζουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...