Προς το περιεχόμενο

Μετα απο εγκατασταση sp1 στα 7 κολησαν τα παντα {solved) η λυση στο 1ο post

operater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα αδερφια εκανα την βλακεια και περασα στο sp1 στα 7 μου και το συστημα κολαει στην εκινηση, φορτωνει το logo για λιγα δευτερα τα χρωματα στο logο ιριδιζουν και μετα το συστημα κολαει , το αφησα και 2 ωρες μπας και αλλα τιποτα. Ετρεξα την επιδιορθωση αλλα λεει οτι δεν μπορει να επιδιορθωσει το συστημα !!! Δεν ειχα κανει backup απο οτι φαινεται ή δεν μπορει να το βρει αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι στον εξωτερικο αλλ....

Τωρα τι ? Πως κανουμε επανεγκατασταση χωρις να χασω τα δεδομενα μου ? Υπαρχει τροπος ? Γιατι οταν φορτωσα το dvd των 7 δεν μου δινει την επιλογη αναβαθμισης οπως κανει οταν το φορτωνεις ενω τρεχεις τα 7.

Μια βοηθεια αδερφιααααααααα

{Solution}

Καταρχην να ευχαριστησω τα παιδια που προσπαθησαν να μου δωσουν λυση.

Οτι γραψω παρακατω τα διαβασα στο νετ απο ανθρωπους που ειχαν το ιδιο πορβλημα με μενα μετα απο εγκατασταση του SP1 σε Windows 7 νομιμα ή μη !

Καταρχην αν πάθετε το ιδιο θα το καταλαβετε για το συστημα κολαει μετα την 1η επανεκινηση αφου εχετε περασει το SP1

Αν εσεις μπορειται να επανφερετε το συστημα σας απο ειδολο ειναι το τελιο , καντε το και ολα τα αλλα δεν χρειαζονται.

Αν προσπαθησετε να γυρισετε σε προηγουμενο σημειο και τα windows βρισκουν ενα τετοιο καντετο , το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο σε ολους που συνεβει αυτο δεν βρισκει το συστημα προηγουμενο σημειο επαναφορας.

Η λυση για μενα και ισως και για εσας χωρις να σας λεω σιγουρα οτι θα πετυχει και σε εσας αλλα κ εγω ακολουθησα πατηματα αλλων.

Το προβλημα υπαρχει σε ενα αρχειο pending.xml το οποιο για καποιο λογο (το αναλυουν αλλου ) χολαει το συστημα.

Αλλοι εγραφαν οτι πρεπει να συσβεις ενα κοματι απο τον κωδικα σε εμενα δεν πετυχε κ ακολουθησα την συμβουλη να το σβησω τελειως .

Μετα μπειτε σε safe mode αφου φορτωσει θα σας πει οτι κατι πηγε λαθος στην εγκατασταση του sp1 Και θα το απεγκαταστησει .

Θα κανει επανεκινηση , μπείτε σε safe Μοde οσες φορες χρειαστει μεχρι να ξαναδειτε την πολυαγαπημενη σας οθονησας με τα λατρευτα σας ικονιδια. Δεν καθαριζει αμεσως το sp1 για αυτο θελει 3εις φορες safe ( τοσες μου πηρε εμενα )

Οταν δειτε οτι σε safe mode ολα ειναι οκ καντε επανεκινηση κανονικη , και με f8 εκινηση απο ενα σημειο που τα windows φορτωναν σωστα , λογικα θα ξεκινησουν απλα θα ξαναπερασει ολους τους drivers για τις συσκευες που εχετε αλλα ολα θα τρεχουν παλι μια χαρα .

Αυτα απο μενα και εγω θα κανω τωρα και ενα backup με το Ghost να εχω κ το κεφαλι μου ησυχο. :mrgreen:

Δημοσ.

Αν και δεν το πολυεμπιστευομαι για δοκιαμσε απο το dvd εγκαταστασης επαναφορα σε προηγουμενο σημειο...Λογικα πριν το sp1 πρεπει να εχει κρατησει.

Αλοιως απο τις αρχικες οθονες εν εχουν τα 7 (δεν θυμαμαι) επαναφορα σε σημειο που λειτουργησαν καλα .

Δημοσ.

Αν και δεν το πολυεμπιστευομαι για δοκιαμσε απο το dvd εγκαταστασης επαναφορα σε προηγουμενο σημειο...Λογικα πριν το sp1 πρεπει να εχει κρατησει.

Αλοιως απο τις αρχικες οθονες εν εχουν τα 7 (δεν θυμαμαι) επαναφορα σε σημειο που λειτουργησαν καλα .

γιαννη προσπαθησα αλλα δεν βρισκει προηγουμενο σημειο !!!

και το 2ο το εκανα αλλα παλι τα ιδια κολαει στο ιδιο σημειο !

Δημοσ.

Αν είχες ενεργοποιημένο το system restore, τα Windows σίγουρα κράτησαν backup πριν την εγκατάσταση του SP1. Βάλε το DVD των 7 και τρέξε το setup. Στην πρώτη οθόνη διάλεξε το repair your computer και μετά κάνε το system restore.

Διαφορετικά τρέχεις κάποιο live cd των Linux για να αποθηκεύσεις τα αρχεία που θέλεις και μετά προχωράς σε format/επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

Αχ, με πρόλαβε ο Platano :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...