Προς το περιεχόμενο

HTC p4550 tytnII

chris_ma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λένε πως όποιος δεν παινέψει το σπίτι του ...

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων ετών και βρίσκεται εδώ μέσα!!!!

Δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα κομμάτι , όποιος προλάβει.

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/9039-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-htc-p4550-tytnii/

Αφού οι περισσότεροι δεν το πιάνουν με την πρώτη να επισημάνω πως η αγγελία δεν είναι δικιά μου.

Δημοσ.

Λένε πως όποιος δεν παινέψει το σπίτι του ...

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων ετών και βρίσκεται εδώ μέσα!!!!

Δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα κομμάτι , όποιος προλάβει.

http://www.insomnia....c-p4550-tytnii/

Το πρόλαβες;...

Αν ναι , καλορίζικο!

Δημοσ.

xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Ελπιζω να μην ειναι δικια σου η αγγελια!

Βλέπετε να είναι δικιά μου;

Το πρόλαβες;...

Αν ναι , καλορίζικο!

Του έστειλα μήνυμα αλλά λογικά έχει πολλές προτάσεις και επειδή άργησα να δω την αγγελία μάλλον το έχασα.

Δημοσ.

chris_ma μου θύμησες (γιατί αρχικά νόμιζα ότι είναι δική σου αγγελία και έκανες φραμπαλά) που ψηνόμουν κάποτε να βάλω αγγελία στο "ζητείται" και να γράψω "ζητείται αγοραστής" για ένα προϊόν που ήθελα να σπρώξω... ή το περίφημο "πωλείται 100 ευρώ ή ανταλλάσσετε με 2 πενηντάευρα"

Δημοσ.

Βλέπετε να είναι δικιά μου;

Του έστειλα μήνυμα αλλά λογικά έχει πολλές προτάσεις και επειδή άργησα να δω την αγγελία μάλλον το έχασα.

10:26 μπήκε η αγγελία ,10:57 έκανες post, οπότε μάλλον δεν άργησες, μην ανησυχείς θα το πάρεις σίγουρα ...

Δημοσ.

σήμερα είδα στην wind προσφορά το HTC Diamond II στα 200€ από 600 (και μερικές ακόμη φανταστικές τέτοιες προσφορές). Τρεχάτε, αν δεν προλάβετε το TyTn.

Δημοσ.

σήμερα είδα στην wind προσφορά το HTC Diamond II στα 200€ από 600 (και μερικές ακόμη φανταστικές τέτοιες προσφορές). Τρεχάτε, αν δεν προλάβετε το TyTn.

πως μπορουμε να δουμε τις προσφορες σε τιμες συσκευεις χωρισ συνδεση απο wind στο ιντερνετ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...