housegr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το Wine μου βγάζει τους ελληνικούς χαρακτήρες μεγάλους και φαίνονται σαν να υπάρχουν κενά ανάμεσα τους. Επίσης όταν κάνω convert μια ταινία από το convertxtodvd οι υπότιτλοι εμφανίζονται άσχημα. Είμαι σχετικά καινούριος στο linux, γιαυτό θέλω βοήθεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 απο ενα τερματικο >sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer ή πάρε το φάκελο Fonts από τα windows και ρίξτον στο φάκελο: .wine/drive_c/windows/ ctrl+H για να δεις κρυφούς φακέλους aka τον .wine αντί του convertxtodvd βρες στο κέντρο λογισμικού ή στο synaptic το devede, που είναι ελεύθερο λογισμικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
housegr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αντί του convertxtodvd βρες στο κέντρο λογισμικού ή στο synaptic το devede, που είναι ελεύθερο λογισμικό. η πρώτη λύση μου δίνει αυτό στο τερματικό άλλα το πρόβλημα συνεχίζεται: Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε το ttf-mscorefonts-installer είναι ήδη η τελευταία έκδοση. 0 αναβαθμίστηκαν, 0 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται. σχετικά με την δεύτερη λύση, μήπως μπορείς να μου πεις που να βρω τον φάκελο .wine ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Είναι μέσα στον φάκελο χρήστη (/home/user) - είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να τους εμφανίσεις από το μενού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
housegr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 σας ευχαριστώ πάρα πολύ το πρόβλημα λύθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αντί του convertxtodvd βρες στο κέντρο λογισμικού ή στο synaptic το devede, που είναι ελεύθερο λογισμικό. και μιας και το εφερε η κουβεντα , υπαρχει κανενα σοβαρο alternative του convertxtodvd ? γιατι το devede κανει 40 λεπτα να μου μετατρεψει μια ταινια και το convertxtodvd 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Είναι και θέμα τι ποιότητα έχεις ορίσει τι σύστημα έχεις(τα 64άρια κάνουν τον μισό χρόνο σε τέτοιες δουλειές) και τέλος πόσους πυρήνες έχεις.Οσό πιο πολύ τόσο καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Είναι και θέμα τι ποιότητα έχεις ορίσει τι σύστημα έχεις(τα 64άρια κάνουν τον μισό χρόνο σε τέτοιες δουλειές) και τέλος πόσους πυρήνες έχεις.Οσό πιο πολύ τόσο καλύτερο. να σε πω. τι cpu εχεις? ποση ωρα σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο δεν ασχολούμε με dvd γιατί πλέον έχω media player δίπλα στην tv και κατεβάζω τα πάντα ψηφιακά. Θυμάμαι όμως ότι όταν πέρασα σε 64αρα διανομή έκανε το μισό χρόνο στο ριπάρισμα. Η cpu μου είναι διπύρηνη αλλά γνωρίζω ότι όσο περισσότερους πυρήνες έχεις τόσο πιο πολύ βοηθάει στην μείωση του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ναι απλα μου κανει εντυπωση που το convertxtodvd σχεδον τιγκαρει την cpu και με το devede κοιμαται (~12%) σε 32 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Στα 32αρια το devede σέρνετε στην κυριολεξία. Και σε μένα μου έκανε τότε πάρα πολύ χρόνο για να κάνει ένα convert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.