poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 15 αρι με δυο δισκους ειχα δει ενα toshiba παλια.15,4 νομιζω. qosmio ηταν
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οταν τον παραλαβω,θα του κανω μερικα τεστ σε σατα1 και σατα2,για να δω ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα,αν και δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικα μεγαλη η διαφορα τους!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 πρεπει να κανεις διαφορα τεστ.ενα καλο τεστ ειναι το sisoft sandra ,περα απο το να κανεις τεστ για boot time Κτλ.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 15 αρι με δυο δισκους ειχα δει ενα toshiba παλια.15,4 νομιζω. qosmio ηταν Υπαρχουν 15αρια με 2δισκους,αλλα παρα πολυ λιγα και δε θελω να με περιορισει αυτο,για την επιλογη που θελω να κανω! Γι'αυτο επελεξα το momentus tx.Θα τον τεσταρω και αν μεινω ευχαριστημενος με τις επιδωσει του,θα αποφυγω τον περιορισμο του διπλου δισκου!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 αναλογως τι μοντελα υπαρχουν.μπορει καποιο να αξιζει.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 πρεπει να κανεις διαφορα τεστ.ενα καλο τεστ ειναι το sisoft sandra ,περα απο το να κανεις τεστ για boot time Κτλ. Μην ανησυχεις,θα τον ταραξω στα τεστ,οπως εκανα και του ssd!
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 αναλογως τι μοντελα υπαρχουν.μπορει καποιο να αξιζει. Aν το μοντελο που θα μας αρεσει εχει 2θεσεις τοτε ακολουθουμε το plan B!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 σε περιοριζει λιγο αλλα ψαξτο.υπαρχει και η λυση που λενε μερικοι οτι βγαινει το dvd και μπαινει δισκος.σε μερικα γινεται απο default σε αλλα πρεπει να βρεις ανταπτορα κτλ.
ektor7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 σε περιοριζει λιγο αλλα ψαξτο.υπαρχει και η λυση που λενε μερικοι οτι βγαινει το dvd και μπαινει δισκος.σε μερικα γινεται απο default σε αλλα πρεπει να βρεις ανταπτορα κτλ. Αυτη τη λυση την απορριψα,εξαρχης!Ειναι ταλεπορια και το dvd το χριζομαστε! Εξαλλου η κοπελα μου,που θα το εχει δεν ειναι και τοσο απετητικη σ'αυτο το θεμα με την ταχυτητα του δισκου,οπως ειμαι εγω,για να θυσιασει το dvd drive της!
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 εγω θεωρω το dvd αχρρηστο και το θυσιαζω ευχαριστως.
ektor7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Και εγω θα το θυσιαζα,για ενα ssd,αλλα πραγματικα της χρειαξεται το dvd drive και δε τη βολεβει να εχει εξ.δυσκους και οτι διποτε αλλο εξωτερικο! Αυτη ειναι ευχαρηστημενει και με ενα απλο 7200 με μπολικο χωρο,αλλα δε το αντεχω εγω! 7200 πλεων για μενα,ειναι μονο για για αποθηκευτικος χωρος!
ektor7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ενταχει τι να πει καποιος με δισκο 5400 σε λαπτοπ. Απελπισια σκετη! Win7+touchscreen+5400=χαρακιρι! Γι'αυτο βιαζομε να αλλαξουμε τον δισκο του hp tx2.Eιναι τοσο μεγαλη η καθυστερηση που δεν εισαι ποτε σιγουρος αν πατησες σωστα,με το δακτυλο,το εικονιδιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.