ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αν σκέφτεσαι να τον πάρεις κοίταξε πρίν τον αγοράσεις η sata να είναι 300 γιατί την είχα πατήσει με sata 150 και τον ψιλοέθαψα τον δίσκο. Εξαρτάται απο ποια πλευρά θα το δείς π.χ. για εκεί που τον ήθελα δεν είχα δυνατότητα 2ου δίσκου οπότε επέλεξα αυτόν για καλύτερες απο έναν black scorpio. Στο site του κατασκευαστη,λεει οτι ειναι σατα2,το ιδιο και στο καταστημα που το παραγγειλα!Τωρα να ειναι πιο ακριβος και σατα1,μου φενεται πολυ απιθανο!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 μπορει να ειναι πιο ακριβος λογω παραπανω cache πχ λογω παραπανω εγγυησης λογω καλυτερης ποιοτητας κτλ. πως ειναι με τους wd πχ black,blue ,re κτλ.
jtheogr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Στο site του κατασκευαστη,λεει οτι ειναι σατα2,το ιδιο και στο καταστημα που το παραγγειλα!Τωρα να ειναι πιο ακριβος και σατα1,μου φενεται πολυ απιθανο! Για το controler του laptop ανέφερα το sata300/sata150.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 μπερδευτηκα αλλα οκ.εγω λεω επειδη ειπες οτι ειναι πιο ακριβος ο ενας δισκος απο τον αλλον.στον controller τι πιο ακριβος??
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 σε συγκριτικο παντως σε boot load κτλ ειχες καλες διαφορες.σε μερικα περναγε και raptor. Στο boot up,ειναι σιγουρα πιο γρηγορος απο τον raptor!Σε install,extract νομιζω οτι ο raptor υπερεχει.Ομως οι raptors δε ειναι επιλογη για λαπτοπς!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ενταξει ναι Raptor σε laptop αμα τον βγαλεις απο την ψυκτρα παει το λαπτοπ .θα λιωσει μαζι με τον δισκο για τον φιλο πιο πανω αυτο δεν καταλαβα Τωρα να ειναι πιο ακριβος και σατα1,μου φενεται πολυ απιθανο!
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για το controler του laptop ανέφερα το sata300/sata150. Δε καταλαβα οτι μιλουσες για το λαπτοπ! Το λαπτοπ,θα ειναι 100% με σατα2,να μην σου πω και με σατα3! Τωρα το hp tx2 που θα μπει προσορινα,μεχρι να παρουμε το καινουριο,100% ειναι σατα1 150!
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 μπορει να ειναι πιο ακριβος λογω παραπανω cache πχ λογω παραπανω εγγυησης λογω καλυτερης ποιοτητας κτλ. πως ειναι με τους wd πχ black,blue ,re κτλ. Εχουν τα ιδια cache 32mb και η ιδια εγγυηση!Δεν νομιζω η ποιοτητα να αλλαξει!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 κοιτα seagate να δεις αν λεει κατι.τι να πω.25 ευρω κατι διαφορα θα εχει.
jtheogr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δε καταλαβα οτι μιλουσες για το λαπτοπ! Το λαπτοπ,θα ειναι 100% με σατα2,να μην σου πω και με σατα3! Τωρα το hp tx2 που θα μπει προσορινα,μεχρι να παρουμε το καινουριο,100% ειναι σατα1 150! Στο σατα1 θα σε κόβει λιγο σε μεγάλες αντιγραφές αρχείων. Ξέχασα να αναφέρω οτι βγαίνει σε 2 μοντέλα τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους εκτός απο την συσκευασία , το ένα είναι το γνωστό αντιστατικό σακουλάκι και το άλλο σε κουτί(λιγο ακριβότερο).
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 κοινως bulk retail σχεδον. πολλες φορες αλλαζει και η ονομασια αναμεσα σε bulk retail κτλ. θα τον κοβει και οταν κανει read write to ssd λιγακι αλλα δεν πειραζει.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ουσιαστικα,δεν προοριξεται για το hp,αλλα για το καινουριο! Βασικα το ενα(STAN500100) ειναι αντικαταστατης του παλιου(ST95005620AS) και ειναι σε retail συσκευασια!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 αφου ειναι για το καινουριο δεν σε νοιαζει και να ειναι sata1 το παλιο.αν μπεις στον κοπο να τον κουμπωσεις στο παλιο
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Στο hp σκοπευω να του βαλω τον 64αρι ssd που εχω στο qosmio και να του βαλω(στο qosmio) πιο μεγαλο και γρηγορο ssd! Φυσικα αν το καινουριο εχει 2θεσεις για δυσκους,πραγμα δυσκολο για 15αρι,θα αφεισω τον momentus στο hp και θα βαλω τον ssd στο καινουριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.