poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 δεν του ειπαμε να παρει ssd.αλλα τον seatate Που ειναι μηχανικος με 4 giga ssd Πανω.ειναι νορμαλ η τιμη του
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 γιατι κανεναν ssd?? Δεν το εγρααψα καλα.. Κανεναν(-καποιον) ssd θελω να παρω αργοτερα..
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 σορρυ.οκ καταλαβα.απλα νομιζα οτι αυτο που απαντησες οτι ηταν απαντηση αλλου χρηστη(jpsih ) για αυτο μπερδευτηκα.υπομονη λιγακι για ssd να πεσουν η αν δεν πεσουν να παρεις καποιον πιο γρηγορο και μεγαλυτερη χωρητικοτητα με τα ιδια λεφτα.ο seagete Που εχεις ειναι αυτος με τα 4 gb ssd? η ο απλος?
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/406780-%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%82-hdd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-laptop/
geornirv Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/406780-%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%82-hdd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-laptop/ Τον πήρες τελικά ?? Είναι αρκετά γρηγορότερος ??
jtheogr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εχω εγώ τον Momentus XT με τα 4GB Flash ,, και έχει διαφορά απο στις επιδόσεις απο τους απλούς 7.200 rpm και μεγάλη διαφορά απο τους 5.400 rpm.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγω το καλοκαιρι,θα τον παραλαβω,που θα ερθει ο θειος,απο αμερικη! Εχω εγώ τον Momentus XT με τα 4GB Flash ,, και έχει διαφορά απο στις επιδόσεις απο τους απλούς 7.200 rpm και μεγάλη διαφορά απο τους 5.400 rpm. Η διαφορα απο τους 7200,ειναι αρκετα αισθητη ή μικρο πραγματα? Αξιζει,πιστευεις τα 50ευρο,περιπου,παραπανω που δινεις,απο ενα απλο 7200?
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγω το καλοκαιρι,θα τον παραλαβω,που θα ερθει ο θειος,απο αμερικη! Η διαφορα απο τους 7200,ειναι αρκετα αισθητη ή μικρο πραγματα? Αξιζει,πιστευεις τα 50ευρο,περιπου,παραπανω που δινεις,απο ενα απλο 7200? εχει και στην πραξη διαφορα εστω και αν ειναι μονο 4 gb.
jtheogr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν θα το έλεγα μικροπράγματα .... γενικά την καταλαβαίνεις ... ουσιαστικά αυτο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τα 4GB flash σαν cache και εκεί φορτώνει ότι χρησιμοποιείς ποιό συχνά. Αν σκέφτεσαι να τον πάρεις κοίταξε πρίν τον αγοράσεις η sata να είναι 300 γιατί την είχα πατήσει με sata 150 και τον ψιλοέθαψα τον δίσκο. Εξαρτάται απο ποια πλευρά θα το δείς π.χ. για εκεί που τον ήθελα δεν είχα δυνατότητα 2ου δίσκου οπότε επέλεξα αυτόν για καλύτερες απο έναν black scorpio.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αυτο πιστευω και υπολογιζω και εγω! Γι'αυτο κατεφηγα σ'αυτη την επιλογη!Φυσικα δε ξερω αν εκανα καλα να δωσω 25$ παραπανω,για το καινουριο μοντελο,επιδη η διαφορες τους(αν εχουν) δεν ειναι πολυ ξεκαθαρες!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν θα το έλεγα μικροπράγματα .... γενικά την καταλαβαίνεις ... ουσιαστικά αυτο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τα 4GB flash σαν cache και εκεί φορτώνει ότι χρησιμοποιείς ποιό συχνά. Αν σκέφτεσαι να τον πάρεις κοίταξε πρίν τον αγοράσεις η sata να είναι 300 γιατί την είχα πατήσει με sata 150 και τον ψιλοέθαψα τον δίσκο. Εξαρτάται απο ποια πλευρά θα το δείς π.χ. για εκεί που τον ήθελα δεν είχα δυνατότητα 2ου δίσκου οπότε επέλεξα αυτόν για καλύτερες απο έναν black scorpio. και sata 150 να ειναι απο το να εχει 5400 καλυτερα αυτον Αυτο πιστευω και υπολογιζω και εγω! Γι'αυτο κατεφηγα σ'αυτη την επιλογη!Φυσικα δε ξερω αν εκανα καλα να δωσω 25$ παραπανω,για το καινουριο μοντελο,επιδη η διαφορες τους(αν εχουν) δεν ειναι πολυ ξεκαθαρες! δεν πανε χαμενα τα 25 $.15 ευρω ειναι δεν πειραζει.ουτε ενας καφες οπως παμε σε λιγο καιρο.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν θα το έλεγα μικροπράγματα .... γενικά την καταλαβαίνεις ... ουσιαστικά αυτο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τα 4GB flash σαν cache και εκεί φορτώνει ότι χρησιμοποιείς ποιό συχνά. Αυτο ειναι και το ζητουμενο,τα αρχεια/προγραμματα που χρεισημοποιεις περισσοτερο,να ανοιγουν αμεσως! Απο την αλλη,σε θεματα οπως το να σκαναρει το δισκο,να κανει extract και install τα προγραμματα,νομιζω πως σε ταχυτητα πανω κατω,θα ειναι σαν ενως απλου 7200,που δεν ειναι και ασχημοι οι χρονοι του!Για την χρηση που το θελω,πιστευω οτι ειναι μικρο το κακο!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 σε συγκριτικο παντως σε boot load κτλ ειχες καλες διαφορες.σε μερικα περναγε και raptor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.