DaNastyPolar Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 το κυκλωμα εχει ως εξης: Ρεσερβουαρ->Αντλια->ψυγειο->Μπλοκ->Ρεσερβουαρ Καθε part απετει 2 ρακορ ειτε 1/2"(Ηigh Flow) ειτε 3/8"(Ηgh Pressure) πχ. Ρεσερβουαρ->Αντλια->ψυγειο->Μπλοκ= 8 ρακορ ενος τυπου οτι αλλο θες με πμ!
injen Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! Sent from my iPhone 4 using Insomnia
pdiomidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Φιλε injen αν δεν εχεις και πολυ επαφη με το αντικειμενο και γενικα καποιον κοντα σου να σε βοηθησει αρχισε με κατι ετοιμο.. οπως πχ ενα κλειστο κυκλωμα υδροψυξης που μπορεις να βρεις στο πλαισιο ξερω γω και γενικα στην ελληνικη αγορα... δουλεψε λιγο με αυτο και μετα πηγαινε και κατι διαφορετικο custom... Φιλικα στο λεω για να μην εχεις μπλεξιματα.. γιατι η υδροψυξη η που θα σου αρεσει πολυ η που θα ξενερωσεις κατευθειαν..
injen Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Φιλε injen αν δεν εχεις και πολυ επαφη με το αντικειμενο και γενικα καποιον κοντα σου να σε βοηθησει αρχισε με κατι ετοιμο.. οπως πχ ενα κλειστο κυκλωμα υδροψυξης που μπορεις να βρεις στο πλαισιο ξερω γω και γενικα στην ελληνικη αγορα... δουλεψε λιγο με αυτο και μετα πηγαινε και κατι διαφορετικο custom... Φιλικα στο λεω για να μην εχεις μπλεξιματα.. γιατι η υδροψυξη η που θα σου αρεσει πολυ η που θα ξενερωσεις κατευθειαν.. Κοιτα εχω Η50 αλλα μου πεφτει λιγο,ασε που τα χερια μου πιανουν καργα,απλα δεν εχω ασχοληθει με custom να ξερω τι parts χρειαζεται. Sent from my iPhone 4 using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και 2 σχεδιαγράμματα μια τυπικής υδρόψηξης για να πάρεις μια ιδέα,και εγώ ετσι το έκανα στην πρώτη μου προσπάθεια σε νεράκι
injen Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και 2 σχεδιαγράμματα μια τυπικής υδρόψηξης για να πάρεις μια ιδέα,και εγώ ετσι το έκανα στην πρώτη μου προσπάθεια σε νεράκι Σ ευχαριστω πολυ! Sent from my iPhone 4 using Insomnia
injen Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παιδες μπορεις καποιος να μου στελει με πμ η να ποσταρει εδω τα κομματια που πρεπει να παρω απο aquatuning για μια custom υδροψυξη για 2600k και μνημες γυρω στα 200-2500€; Θα του ειμαι υποχρεος!!! Sent from my iPhone 4 using Insomnia
pdiomidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 θα σου φτιαξω εγω ενα σε λιγακι που θα παω σπιτι!
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ( Εγώ τα όχι-full-cooper blocks δεν τα πολυγουστάρω, για την απίθανη περίπτωση που θέλει κάποιος να το γυρίσει σε chiller μετά από κάποιο χρόνο... )
Κοπρίτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ενα πολυ τιμιο και οικονομικο πακετακι για cpu ειναι κι αυτο αργοτερα εαν θες βαζεις κι ενα μονο ψυγειο στον πισω ανεμιστηρα και μπορεις να προσθεσεις και VGA στο κυκλωμα. παιζεις με σωληνα 3/8 για τον οποιο μπορεις να βρεις οτι ρακορ θελεις και με cpu block χωρις plexiglass μιας και αυτα τεινουν να χαλανε πολυ πιο ευκολα σε σχεση με τα μασιφ μεταλλικα και τα acetal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.