laskas99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 θα ηθελα να ρωτησω για συνδεσεις ιντερνετ....ποια ειναι η ποιο φθηνη λυση και κ γρηγορη και σαφως αξιοπιστη....και την συμβουλη σας για cyta αλλες παρομοιες νεες εταιρειες!!!!
anta_n Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τι ανάγκες έχεις; Που βρίσκεσαι; - Τηλέφωνο θες; Να παίρνεις σε κινητά ή σταθερά; - Internet τι απαιτήσεις έχεις; Παίζεις παιχνίδια; Κατεβάζεις; Βλέπεις youtube; - Συνδρομητική τηλεόραση βλέπεις; Βλέπεις αθλητικά/ταινίες; Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω ντε!
Sreak Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αν θες φθηνή λύση τότε δεν πας ΟΤΕ και ψάχνεις για εναλλακτικό πάροχο.
weber122 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 θα συμφωνήσω με τον sreaκ. εγώ σαν εναλλακτικό έχω επιλέψει την forthnet και η σύνδεση του internet σπάνια με έχει απογοητεύσει. πρέπει να μας δώσεις και καμία παραπάνω πληροφορία στο τι χρειάζεσαι περισσότερο για να σε βοηθήσουμε.
endrevar Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Θα επέλεγα μεταξύ hol και forthnet. Τώρα έχω Hol αν και το τελευταίο τρίμηνο υπήρχαν αρκετά γενικευμένα προβλήματα με trafic shaping και σούρσιμο, οπότε με την hol τώρα είμαι σχετικά φορτωμένος. Με τη forthnet το καλό είναι ότι θα μεταδίδει μέσω web τα play off στο ποδόσφαιρο χωρίς έξτρα χρέωση, οπότε ίσως είναι μια καλή ευκαιρεία, αν παρακολουθείς μπάλα.
vryzas Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδια μετακομιζω Λαρισα και σκεφτομαι να βαλω WIND σταθερο , κινητο και ιντερνετ ??? Καμμια ιδεα ??? Ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω κατι ψευτοtorrent κατεβαζω και θελω να ειναι σταυερο το ιντερνετ μεχρι 6 mbit
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Παιδια μετακομιζω Λαρισα και σκεφτομαι να βαλω WIND σταθερο , κινητο και ιντερνετ ??? Καμμια ιδεα ??? Ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω κατι ψευτοtorrent κατεβαζω και θελω να ειναι σταυερο το ιντερνετ μεχρι 6 mbit το σταθερο ιντερνετ ειναι και λιγο θεμα τυχης σε τι χαλκο θα τυχεις.απο την αλλη πηγαινε εως 24 και οσο πιασεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Θα επέλεγα μεταξύ hol και forthnet. Τώρα έχω Hol αν και το τελευταίο τρίμηνο υπήρχαν αρκετά γενικευμένα προβλήματα με trafic shaping και σούρσιμο, οπότε με την hol τώρα είμαι σχετικά φορτωμένος. Με τη forthnet το καλό είναι ότι θα μεταδίδει μέσω web τα play off στο ποδόσφαιρο χωρίς έξτρα χρέωση, οπότε ίσως είναι μια καλή ευκαιρεία, αν παρακολουθείς μπάλα. Μέχρι να συνδεθεί θα έχουν τελειώσει τα play off.Ίσως προλάβει το νέο πρωτάθλημα.....
weber122 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέχρι να συνδεθεί θα έχουν τελειώσει τα play off.Ίσως προλάβει το νέο πρωτάθλημα..... εμένα συνδέεται στα μπαμ τις περισσότερες φορές...
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 εμένα συνδέεται στα μπαμ τις περισσότερες φορές... το λεει οχι μεχρι να κανει connect αλλα μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη του.
theomalegan Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Γενικά για hol άστο καλύτερα τελευταία το δίκτυό της δεν τα πάει και πολύ καλά.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 το οτι σουρνονται με το εξωτερικο πες οκ αλλλα το traffic shaping εστω και αν δεν κατεβαζω συχνα το θεωρω απαραδεκτο σε μια γραμμη.στο τελος θα κλειδωσουν και Ports.
gs20309 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ελπίζω να θεωρηθεί στα πλαίσια της συζήτησης αλλά θέλω να το μοιραστώ δεν είναι διαφήμιση.. όποιος ενδιαφέρεται για 24αρα ΟΤΕ ας περάσει αύριο από κατάστημα Γερμανός δυστυχώς παραπάνω δεν μπορώ να πω..
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ενταξει δεν θεωρειται ακριβως διαφημιση.αν και υπαρχει καπου θεμα για προσφορες οποτε μπορεις να πεις αναλυτικα εκει τι ειναι.
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πάντως εγώ δεν θα πήγαινα σε cyta ακομα,δεν πιστεύω ειναι ακόμα ώριμη/αξιόπιστη απο θέμα υπηρεσιών ,υποστήριξης και τιμών,κατα την άποψη μου θέλει 1 χρονο ακόμα για να δούμε και απο αρκετούς συνδρομητες της τι ποιότητα των υπηρεσιών της Εγώ θα πρότεινα forthnet με την οποία ποτε δεν ειχα ιδιαίτερο πρόβλημα και η αλήθεια ειναι οτι εχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο παει ακόμα καλύτερα απο θέμα σταθερότητας μιλάω αποσυνδέσεων κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.