Προς το περιεχόμενο

προβλημα εκκινησης windows 7

mainboardER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

παιζει κανα ρολο το οτι εχω περασει το sp1;

Υποθετω πως το συγκεκριμενο αρχειο δεν εχει διαφορες οσον αφορα το sp1, οποτε εαν μπορει να διορθωθει σε χωρις sp windows, το ιδιο θα συμβαινει και με sp1.

επισης ειπαρχει και ενα δευτερο partition με 7 στο σκληρo

Δεν θυμαμαι απ εξω το μενου του συγκεκριμενου recovery disc, υποθετω πως θα αναγνωρισει τα partitions και θα μπορεις να επιλεξεις αυτο που θελεις.

Ξαναλεω παρε backup οτι χρειαζεσαι και κανε τον κοπο να διαβασεις τυχον οδηγιες/faq που εχουν τα συγκεκριμενα recovery discs πρωτου τα χρησιμοποιησεις.

• Moderators
Δημοσ.

να παρω backup μονο τα αρχεια του partition των windows;

Οτι χρειαζεσαι απο μεσα.Δεν εννοω αρχεια των windows,δεν υπαρχει λογος να τα σωσεις αυτα. Στη χειροτερη των περιπτωσεων θα πας σε format αναγκαστικα, δεν θα σου φανει χρησιμο ενα τετοιο backup.

Εννοω προσωπικα σου αρχεια απο παντου, ειτε αυτα ειναι ταινιες,μουσικη,φωτογραφιες,διπλωματικες,κλπ, κλπ.

Δημοσ.

εικονες και αλλα προσωπικα αρχεια ειναι σε αλο partition τωρα εδειδη δεν ξερω τι μπορει να θελει απο τα windows να κανω μια αντιγραφη oλο το partition των windows;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει ουσιαστικες διαφορες, απλα θα επιβεβαιωσεις πως δεν εχεις προβλημα με το δισκακι σου, εαν δεν καταφερεις κατι και με αυτα.

Οσο θα εισαι στη recovery console και αν δεν λειτουργησει παλι, δοκιμασε την εντολη sfc /scannow ,εαν μπορει να χρησιμοποιηθει (sfc =system file check).

Δημοσ.

ετρεξα το sfc/scannow αλλα μου λεει πως πρεπει να κανω πρωτα επανεκκινηση γιατι εκρεμει μια επιδιορθωση συστηματος που μαλον ειχα προσπαθισει να τρεξω νωριτερα αλλα και μετα την επανεκκινηση παλι τα ιδια μου βγαζει

img0215cv.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...