thant Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, lek88 είπε Σε μένα καθόλου!!!!! Σου λέω βγάζω χαλαρά 3-4 μήνες και είναι σαν καινούριες Αυτό που λες δεν παίζει. Όχι γιατί λερώνουν (που φυσιολογικά λερώνουν) αλλά γιατί στη δεύτερη τρίτη φορά θα χαλάσουν, ειδικά αυτές που είπες και που χρησιμοποιώ και εγώ. Μου φαίνεται ότι είπες κοτσάνα και δεν μπορείς να το μαζέψεις.. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από thant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, thant είπε Αυτό που λες δεν παίζει. Όχι γιατί λερώνουν (που φυσιολογικά λερώνουν) αλλά γιατί στη δεύτερη τρίτη φορά θα χαλάσουν, ειδικά αυτές που είπες και που χρησιμοποιώ και εγώ. Μου φαίνεται ότι είπες κοτσάνα και δεν μπορείς να το μαζέψεις.. Μου φαίνεται ειπες Καθόλου κοτσάνα!! Αυτές στο δεύτερο λινκ παίρνω και όντως τις κρατάω τόσο! Δεν έχω σκοπό και όρεξη να τρολαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Εχουν λογο που λεγονται μιας χρησης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Και ποιος είναι αυτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, lek88 είπε Δεν είναι μιας χρήσεως!!! Τότε γιατί λένε μίας χρήσεως πάνω στο κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, angmar είπε Τότε γιατί λένε μίας χρήσεως πάνω στο κουτί; Το λέει ναι. Αλλά στο φαρμακείο μου είπαν ότι δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ειναι δυο χρησεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Κατά την διάρκεια της μέρα όταν φοράω ωτοασπίδες που μπαίνουν μέσα στο αυτί ενοχλούμε κάπως, το αυτί παράγει περισσότερο κερί και ακούω εμβοή από αντανακλαστικό, όπως πολλοί όταν κλείνει ο ακουστικός πόρος. Ξέρει κανείς ωτοασπίδες που φοριούνται σαν τις μεγάλες ωτοασπίδες εργασίας ή σκοποβολής που να κόβουν δυνατά την καταραμένη ανθρώπινη ομιλία; Το γράφω αυτό γιατί και στις ωτοασπίδες εργασίας και σκοποβολής-κυνηγιού είναι επικίνδυνο να κόβουν την ανθρώπινη ομιλία λόγω επικοινωνίας και την αφήνουν σχεδόν αλώβητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 βουητά έχουν περισσότεροι (απλα μερικοι ελαχιστα μερικοι εντονα εως ενοχλιτικα) αν εχεις παντος εστο και λιγο οτοασπιδες θα σε τρελλανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Έχει κανείς εμπειρία από αυτές έδω? https://www.pharmup.gr/farmakeio/mati-afti/otoaspides/blox-xperience-sleep-2tmh.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Βαρέθηκα να ψάχνω στα φαρμακεία που πότε έβρισκα και πότε όχι. Τον τελευταίο χρόνο αγοράζω μέσω ιντερνετ μόνο αυτές, ολόκληρο το κουτί στα 11.90 και χωρίς έξοδα αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω εχω θεμα με τα πουλια δηλαδη τωρα το καλοκαιρι ξυπναω 5 και κοιμαμαι ξανα στις 6+ που ηρεμουν τα πουλια. Ισως φταιει οτι εχει πολλα δεντρα και εχω παλαια ξυλινα κουφωματα του 60 με ραγισμενα τζαμια. Αλλα ξυπναω και 2 3 φορες λογω μωρου. Γενικα δλδ μαξ 2 3 ωρες συνεχομενα. Απο ωτασπιδες της 3m καναν δουλεια και οι orthopax αλλα μου φαινονται τεραστιες. Στο στρατο παντως καναν θαυματα δε ξυπναγα με τιποτα ενω γενικα ξυπναω με το παραμικρο. Ισως παραγγειλω κουτα απο ιντερνετ γιατι χρεωνουν οσο θελουν στα φαρμακεια. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από ParhsG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Και η δικη μου κλασικη απορια, ειναι πως ακους το ξυπνητηρι με ωτασπιδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δεν απομονώνουν εντελώς τους εξωτερικούς ήχους οι ωτασπίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στις 6/6/2019 στις 1:16 ΠΜ, Black Demis είπε βουητά έχουν περισσότεροι (απλα μερικοι ελαχιστα μερικοι εντονα εως ενοχλιτικα) αν εχεις παντος εστο και λιγο οτοασπιδες θα σε τρελλανουν Ναι, βουητό εννοώ μόνο όταν βάζω ωτοασπίδες που απ' όσο ξέρω σχεδόν αντανακλαστικά μόλις βάζουμε ωτοασπίδες σχεδόν όλοι αρχίζουμε να ακούμε ένα βουητό. Στις 11/6/2019 στις 5:35 ΠΜ, ParhsG είπε εχω παλαια ξυλινα κουφωματα του 60 με ραγισμενα τζαμια. Μπορεί να μπει και στο ξύλινο κούφωμα διπλό τζάμι για καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα