pappous_soulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εσυ πως θα αντιδρουσες αν ενα μαντροσκυλο ερχοταν και σου κατεστρεφε το κηπο? θα το χαιδευες? Συμφωνεις οτι πρεπει να σεβομαστε τον γειτονα μας? Να μας σέβεται ο γείτονας. Αλλά να σεβόμαστε και μεις την αξία της ζωής. Δικός μου γείτονας, έφευγε από το σπίτι και άφηνε την εξώπορτα της αυλής του ανοιχτή και είχε ένα μαντρόσκυλο που το είχε μονίμως λυτό. Επί δυο βδομάδες, ανά δυο-τρεις μέρες έσκαγε μύτη στην αυλή μου και κυνήγαγε τα γατιά μου. Μια φορά επιτέθηκε και σε μια γυναίκα που έτυχε να περνάει με τα πόδια στη περιοχή. Θα μπορούσα να το τσακίσω μες τα νεύρα μου αλλά δε του πείραξα ούτε τρίχα. Απλά το κυνήγαγα μέχρι να μπει σπίτι του όπου και έκλεινα την εξώπορτα του μαλάκα. Τελικά τον βρήκα μετά από μέρες και του εξήγησα πως την επόμενη φορά που θα έβλεπα το σκυλί να τριγυρνάει στο δρόμο ή στην αυλή μου θα έβρισκε το μπελά του και το πρόβλημα έληξε εκεί.
kage Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Κρήτη: Πυροβόλησε το σκύλο του γείτονα και συνελήφθη! Αναμένεται και σύλληψη γυναίκας που πέταξε γατάκια σε κάδο http://www.adespoto.gr/index.php
Tenshi Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 PP1969, υπάρχει μια ουσία που εφευρέθηκε ανακαλύφθηκε τώρα τελευταία, τη λένε νερό. φίξντ...
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πρώτον δεν είναι μαντρόσκυλο , είναι μικρόσωμο θηλυκό χαζό σκυλί που πέφτει κάτω να το χαϊδέψει ο οποιοσδήποτε. Δεύτερον δεν μπήκε σε κήπο , μπήκε σε χωμάτινη αυλή ανοιχτή χωρίς περίφραξη και μπήκε στο ένα μέτρο από τον δρόμο (ούτε καν μέσα ) και τρίτων τα εγγόνια του με τους φίλους τους μπήκαν και μου χάλασαν τον κήπο. Δεν ξέρω πως έγινε τέτοια μίξη σε αυτά που είπα και βγήκαν τέτοιες θεωρίες , εκτος αν δεν είχε σχέση με αυτό που έλεγα. Ξέχασα να αναφέρω και κάτι σημαντικό , παλιότερα όταν είχε φέρει ένα κυνηγόσκυλο και το είχε δέσει από το κολάρο του με ένα σπάγκο και τον έκοψε και έφυγε γύριζε στους δρόμους δυο μέρες και μάλλον το είχαν χτυπήσει παιδιά γιατί το βρήκα να γρυλίζει σε κάτι πιτσιρίκια δημοτικού και επειδή το είχα χαϊδέψει μερικές φορες με γνώριζε και έκατσε να το πιάσω και του το γύρισα πίσω. αλλα κανεις δεν εκτιμάει τίποτα έτσι όπως καταντήσαμε. Δεν έχω πρόβλημα πάντως την επομενη μέρα έβαλα σύρμα και από μέσα άλλο σύρμα σαν φράχτης που δεν λυγίζει ούτε κόβετε με τίποτα μονο με ένα μεγάλο κοφτη από αυτούς που κόβουν λουκέτα οποτε δεν πρόκειται να ξαναβγεί ότι και αν κάνουν τα βλαμμένα γειτονόπουλα.. Ρωτάω όμως τώρα αν ξαναδώ κανέναν να πειράζει την ιδιοκτησία μου (περίφραξη κλπ) η να έχει μπει στον κήπο μου τι πρέπει να του κάνω?........ Μπλεκεις 2 διαφορετικα πραγματα, το ενα οτι σου χαλασαν αυτοι την περιουσια σου, και το αλλο οτι δικη σου περιουσια, βρεθηκε μεσα στην περιουσια αυτων. Περισσοτερο θεωρω οτι τους εχεις αχτι και περιμενεις ποτε θα κανουν τη μαλακια, παρα οτι ο σκυλος ειχε φοβο να τον χτυπησει ο γειτονας. Αλλα και ετσι να εγινε, παλι δεν δικαιολογεισαι, οσον αφορα το "τι θα εκανες". Αν ειδες τα εγγονια να σου χαλανε τον δικο σου κηπο, πραξε τα δεοντα, κυνηγησε τα, πιαστα απο τ' αυτι και στειλτα στους γονεις, κανε μεχρι και μηνυση, το να περιμενεις να ξεσπασεις επειδη μπορει να χτυπαγε ο αλλος το σκυλο στο δικο του κηπο, ειναι απλα πραξη εκδικησης. Αν δεις να σου πειραζουν την ιδιοκτησια, κανε οτι κανει ολος ο πλανητης, καλεσε την αστυνομια. Τι περιμενεις να σου πουμε; Παρε το δικανο και βαρα τους;
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μπλεκεις 2 διαφορετικα πραγματα, το ενα οτι σου χαλασαν αυτοι την περιουσια σου, και το αλλο οτι δικη σου περιουσια, βρεθηκε μεσα στην περιουσια αυτων. Περισσοτερο θεωρω οτι τους εχεις αχτι και περιμενεις ποτε θα κανουν τη μαλακια, παρα οτι ο σκυλος ειχε φοβο να τον χτυπησει ο γειτονας. Αλλα και ετσι να εγινε, παλι δεν δικαιολογεισαι, οσον αφορα το "τι θα εκανες". Αν ειδες τα εγγονια να σου χαλανε τον δικο σου κηπο, πραξε τα δεοντα, κυνηγησε τα, πιαστα απο τ' αυτι και στειλτα στους γονεις, κανε μεχρι και μηνυση, το να περιμενεις να ξεσπασεις επειδη μπορει να χτυπαγε ο αλλος το σκυλο στο δικο του κηπο, ειναι απλα πραξη εκδικησης. Αν δεις να σου πειραζουν την ιδιοκτησια, κανε οτι κανει ολος ο πλανητης, καλεσε την αστυνομια. Τι περιμενεις να σου πουμε; Παρε το δικανο και βαρα τους; Μάλλον δεν έχεις ιδέα από επαρχία η εγώ μένω στην ουγκάντα... Δεν έχω άχτι κανέναν απλά λέω ότι ανέχομαι φρικαλεότητες και κατανοώ την βλακεία του αλλου όπως το να μην σέβεται τις ώρες ύπνου των γειτόνων του και να μας έχει καταντήσει ψυχάκηδες , το ότι δεν τα κυνήγησα σεβόμενος την βλακεία της ηλικίας (16+ χρονων μαντράχαλους δεν θα τους πιάσω από το αφτί) και ότι βοηθάω να μην την πατήσει ο άλλος γιατί αν είχε δαγκώσει ο σκύλος του τότε τα πιτσιρίκια θα είχε μπλεξίματα .. δεν θα μπορούσε να πει δεν είναι δικός μου γιατί όλα μαθαίνονται και μετά από όλη αυτή την καλή διάθεση και συμπεριφορά που έχω δείξει έρχεται να το ξεπληρώσει με αυτό τον τρόπο, και πες μου εσύ τώρα ότι έχω άδικο αν τα παιδιά μου η τα εγγόνια μου έρθουν και σου αμολήσουν τον σκύλο σου .. βγει στο δρόμο και πλησιάσει την ανοιχτή αυλή μου (μπει ένα μέτρο μέσα ) και τον κυνηγάω να τον χτυπήσω.. πως θα με χαρακτήριζες.. Και η ερώτηση μου ήταν ρητορική , και την πήρες λάθος. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω τι στο καλο δεν καταλαβαίνεις. Πάει το παιδί μου σου ανοίγει την περίφραξη , βγαίνει ο σκύλος σου μπαίνει λίγο πιο μέσα από το δρόμο και τον κυνηγάω να τον χτυπήσω. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ??? τέλος πάντων πολύ το συζητάμε και ο καθένας θα πει ότι θέλει εγώ ξέρω ότι ο μονος τρόπος να σταματήσουν να σε ενοχλούν είναι να σε φοβούνται οποτε με τον δικό μου τρόπο θα αποφύγω περαιτέρω ιστορίες. Και κάτι άλλο , ο σκύλος δεν είχε φόβο να τον χτυπήσει ο γείτονας , ήταν σίγουρο ότι θα το έκανε γιατί δεν είναι και κανένας normal άνθρωπος όταν σκοτώνει γάτες με το φτυάρι και έχει ξαναχτυπήσει σκυλιά. Θα ήμουν λάθος αν του έδινα μπουνιές ναι , αυτό το καταλαβαίνω γιατί μια δυο μπουνιές δικες μου θα μπορούσαν να τον στείλουν νοσοκομείο η και χειρότερα και να τρέχω και γι αυτο την γλίτωσε. Αλλα πολύ το κουράσαμε , άτομα που δίνουν απαντήσεις επειδή απλά είναι έξω από τον χώρο η τα έχουν γραμμένα τα ζώα στα τέτοια τους δεν βοηθούν σε κάτι. Το να μου πεις ότι φταίω εγώ που η οικογένεια που μένει διπλα μου είναι προβληματική σε όλα τα επίπεδα και προκαλούν προβλήματα στους γείτονες τους και να μου λες ότι παρεξήγησα τον καλο μου γειτονακο που δεν θα χτύπαγε το σκυλί απλά τον έχω άχτι επειδή μας βγάζει την π@ν@γι@ κάθε μέρα είναι τελείως άκυρο. Εγώ μια χαρά συμπεριφέρομαι και ανέχομαι πολλά και μάλλον αυτό φταίει ότι είμαι τόσο ανεκτικός γιατί μερικοί άνθρωποι δεν το εκτιμούν αλλα σε περνούν και για βλάκα. Εγώ το μονο που θέλω είναι να μην με ενοχλεί κανεις όπως δεν ενοχλώ κανέναν, τόσα προβλήματα έχουμε στην καθημερινότητα μας.. δεν είναι χαζό να δημιουργούμε κιάλα? Που φτάσαμε ρε π... μου ..?..
122 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Στο ότι σκοτώνει γάτες με το φτυάρι δεν του λέει κανείς τίποτα;
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Στο ότι σκοτώνει γάτες με το φτυάρι δεν του λέει κανείς τίποτα; Τώρα δεν σκοτώνει , από τότε που πήγε μες την πόρτα του ένα φιδάκι και γέμισε και η αυλή του εκεί που στοιβάζει τα ξυλα ποντίκια το ξανασκέφτηκε.
PP1969 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Λενε οτι η ειδηση δεν ειναι αν σκυλος δαγκωσει ανθρωπο αλλα αν ανθρωπος δαγκωσει σκυλο. Αρα με την ιδια λογικη το επομενο αξιοσημειωτο θρεντ πρεπει να ειναι "σκυλος κρεμασε ανθρωπο".
pournaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Λενε οτι η ειδηση δεν ειναι αν σκυλος δαγκωσει ανθρωπο αλλα αν ανθρωπος δαγκωσει σκυλο. Αρα με την ιδια λογικη το επομενο αξιοσημειωτο θρεντ πρεπει να ειναι "σκυλος κρεμασε ανθρωπο". Λογικο ειναι, ειμαστε στην κορυφη της αλυσιδας οποτε ως πιο ισχυροι, και ως ζωα οπως ολα (εννοωντας οτι δεν εχουμε αποβαλλει τα ζωωδη μας χαρακτηριστικα), αυτο ειναι ενα φυσιολογικο φαινομενο. Οπως ειδηση δεν ειναι, λυκος σκοτωσε 10 προβατα, αλλα προβατο σκοτωσε 10 λυκους.
grigoriou Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Το προβατο δε μπορει να σκοτωσει ουτε μισο λυκακι Με τι να το σκοτωσει?
capten- Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 κουτουλια η χοληστερινη LOL! Μια φορα ένα δίποντο βασάνιζε ένα σκυλάκι{πάντως όχι κάτι σοβαρό}.Παρα τις υποδείξεις μου με έγραφε κανονικά και έτσι αποφάσισα να κακοποιήσω το δίποdο mlk.Βεβαια μετά είχαμε αστυνομία,αγωγές,απειλές και αλλα τρυφερά.Aμα αντέχετε τέτοια μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χερια σας.Υποψιάζομαι ότι οι βασανιστές τέρατα είναι συνήθως δειλοί. Υπόψη ότι μονο τις δυο πρώτες σελίδες διάβασα.
PP1969 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Oριστε, αρνι VS λυκος... το αρνι τα δινει ολα και η σκληρη μαχη εξελισσεται αμφιρροπη. Εγω ειχα στοιχηματισει 100€ στο αρνι αλλα καλυτερα να τα επαιζα στον Παναθηναικο αυριο:/ http://www.youtube.com/watch?v=GGW1P3WXnnI
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Oριστε, αρνι VS λυκος... το αρνι τα δινει ολα και η σκληρη μαχη εξελισσεται αμφιρροπη. Εγω ειχα στοιχηματισει 100€ στο αρνι αλλα καλυτερα να τα επαιζα στον Παναθηναικο αυριο:/ Αυτό το πράγμα δεν είναι λύκος. Διασταύρωση σκύλου με αλεπού μπορεί. Ο λύκος δε προλαβαίνεις να το δεις για πότε το σκοτώνει, κι εκτός αυτού πολλές φορές είναι μεγαλύτερος κι από το πρόβατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.