Mika Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 εννοειται. γι αυτο φροντιζουμε να διασφαλιζουμε τα περουσιακα μας στοιχεια (οπως τα κατοικιδια μας) και σε περιπτωση που καποιος τα βλαψει προχωραμε στις εννομες διαδικασιες.
caution Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τα ζωα ειναι αρκετες φορες πιο ανθρωπινα/εξυπνα απο αρκετους ανθρωπους Μου αρέσουν αυτές οι κορώνες. Κερδίζεις λιοντάρι. Πεινασμένο. Στείλε μου pm για να κανονίσουμε τα της παράδοσης...
devil-ji Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μου αρέσουν αυτές οι κορώνες. Κερδίζεις λιοντάρι. Πεινασμένο. Στείλε μου pm για να κανονίσουμε τα της παράδοσης... Παντα ηθελα αλλα δεν εχω αυλη καρδια μου :cry: Το σκεφτομαι να το χω μεσα αλλα δεν θελω να του δωσω θαρρος να ξαπλωνει στον καναπε γιατι θ'αφηνει τριχες .
De@th L0rd Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ΜΕΓΑΛΕ ,σου ευχομαι να εχεις εναν τετοιον ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟ γειτονα σου ......και βεβαια να εχεις παιδια να παιζουν να κανουν φασαρια κλπ εκει να δω την ψευτομαγκια σου και τις θεωριες σου................ΜΕΓΑΛΕ .ηταν τρελλος ε ?? για να μην παει στην δουλεια του μερικες μερες για να μην συλληφθει απο την αστυνομια λογω μηνυσης ηταν λογικος μαλλον........... σε μια χωρα που λενε ??????? γεννηθηκε ο πολιτισμος ??? [ εδω γελαμε ] ολη αυτη η συμπεριφορα απεναντι στην κακοποιηση ζωων ειναι μαλλον φυσιολογικη για σενα .........δεν μιλαμε αποκλειστικα για το ανωτερω κτηνος αλλα για ολους αυτους που κακοποιουν-σκοτωνουν ζωα ετσι για πλακα και ΘΛΙΒΟΜΑΙ αν ειναι ατομα μικρα σε ηλικια...... Ρε αρίστο τίποτα πιο σοβαρό από κρεμασμένα σκυλιά δεν έχεις να ασχοληθείς. Είμαι κυνηγός με άδεια, κ κυνηγώ περιστασιακά γιατί δεν μου αρέσει να σκοτώνω χωρίς λόγο. Αν μπορώ να βρώ κάτι στην αγορά το παίρνω από κει. Η αξία της ζωής είναι ίδια. Γιατί τόση υποκρισία για τον σκύλο; Κ μένα μου αρέσουν τα σκυλιά γιατί βοηθούν και στο κυνήγι. Θες να σου πω πως γινόταν (και γίνεται ακόμη σε αρκετές περιοχές) η ευθανασία σε άρρωστα σκυλιά στην επαρχία; Θα σου πώ μόνο πως έχει περισσότερη σχέση με το μόλυβδο παρά με τις βελόνες. Αλλά σε καταλαβαίνω. Μάλλον είσαι κι εσύ ένα από τα παιδιά της πόλης με τις 1.000.000 ευαισθησίες για πράγματα που ούτε καν στη σφαίρα της φαντασίας δεν τα έχετε.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 και ο 21χρονος θα χτυπαγε τον 60χρονο αν αυτος ειχε χτυπησει το σκυλι. so? απαραδεκτος ο παπους αν χτυπουσε το σκυλι 10 φορες απαραδεκτος ο 21χρονος που θα σαπιζε ενα παπου επειδη δεν μεριμνησε να εχει ενα σοβαρο φραχτη. Μα ο φράχτης σοβαρός είναι αλλα όσο σοβαρός και να είναι με ένα κοφτάκι ανοίγει άνετα και τα εγγόνια του με τους φίλους τους μονο μαλακίες ξέρουν να κάνουν. Δεν έχω σκοπό να χτίσω φρούριο με τσιμεντένια τείχη για να μην κάνει ο κάθε βλάκας ότι του κατεβει. Προτιμώ να σαπίσω στο ξύλο οποιον δω να επεμβαίνει στην περιουσια μου και στην τελική να μαζέψει τα εγγόνια του δεν νομίζω να πήρα σιδερόβεργα και να τα χτύπησα όταν είχαν μπει στην αυλή μου και κατέστρεψαν τον κήπο μου ούτε να πήγα να τον χτυπήσω που βάζει το αλυσοπρίονο μες τα μεσάνυχτα η στις 6 τα ξημερώματα και με ξυπνάει αλλα τέτοιες π@π@ριές δεν τις ανέχομαι.
PP1969 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Παντως εγω αν εβλεπα ενα μαντροσκυλο να χαλαει τα λουλουδια του κηπου μου ή να εχεζε μεσα σ αυτον θα το αρχιζα στις κλωτσιες
Ioannis1908 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Παντως εγω αν εβλεπα ενα μαντροσκυλο να χαλαει τα λουλουδια του κηπου μου ή να εχεζε μεσα σ αυτον θα το αρχιζα στις κλωτσιες Εσυ να δεις τι κλωτσεις θα αρπαζες μετα..
PP1969 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εσυ να δεις τι κλωτσεις θα αρπαζες μετα.. Aπο ποιον θα τις αρπαζα? πως εισαι τοσο σιγουρος? Εσυ πως θα αντιδρουσες αν ενα μαντροσκυλο ερχοταν και σου κατεστρεφε το κηπο? θα το χαιδευες? Συμφωνεις οτι πρεπει να σεβομαστε τον γειτονα μας?
Ioannis1908 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Προσωπικα ασε τι θα εκανα,δε θα το κοπανουσα παντως..
PP1969 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Eαν το κοπαναγες θα μαθαινε και δε θα ξαναρχοταν να χεσει στο κηπο σου.
bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το σκυλι δεν θα το κοπαναγα ποτε (τι μου φταει το ζωντανο , σαμπως καταλαβαινει ? ) ιδιως αν προκειται για αψυχα αντικειμενα (και οχι για αμυνα ) αλλα θα ενιωθα την αναγκη να κοπανησω τον Ελληναρα ιδιοκτητη* που κατα πασα πιθανοτατα το εχει χωρις λουρι , η το αμολαει που και που για να κανει το σκυλι την βολτα του.[δεν αναφερομαι στο πιο πανω παραδειγμα η καποιο εξισου ασυνηθιστο ,να σου ανοιξουν την πορτα, να σου καταστρεψουν την περιφραξη κλπ] *φιλοζωο του κωλου που δεν εχει προβλημα να αμολυσει το σκυλι και ας κινδυνεουν οι γυρω , παιδια , επειδη το σκυλι 'δεν δαγκωνει μωρε'
122 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Eαν το κοπαναγες θα μαθαινε και δε θα ξαναρχοταν να χεσει στο κηπο σου. Και στα μωρά το ίδιο συμβαίνει άμα κλαίνε. Βάρα τα. (τώρα θα έρθει να μου πει ότι τα σκυλιά είναι πιο έξυπνα από τα μωρά)
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πρώτον δεν είναι μαντρόσκυλο , είναι μικρόσωμο θηλυκό χαζό σκυλί που πέφτει κάτω να το χαϊδέψει ο οποιοσδήποτε. Δεύτερον δεν μπήκε σε κήπο , μπήκε σε χωμάτινη αυλή ανοιχτή χωρίς περίφραξη και μπήκε στο ένα μέτρο από τον δρόμο (ούτε καν μέσα ) και τρίτων τα εγγόνια του με τους φίλους τους μπήκαν και μου χάλασαν τον κήπο. Δεν ξέρω πως έγινε τέτοια μίξη σε αυτά που είπα και βγήκαν τέτοιες θεωρίες , εκτος αν δεν είχε σχέση με αυτό που έλεγα. Ξέχασα να αναφέρω και κάτι σημαντικό , παλιότερα όταν είχε φέρει ένα κυνηγόσκυλο και το είχε δέσει από το κολάρο του με ένα σπάγκο και τον έκοψε και έφυγε γύριζε στους δρόμους δυο μέρες και μάλλον το είχαν χτυπήσει παιδιά γιατί το βρήκα να γρυλίζει σε κάτι πιτσιρίκια δημοτικού και επειδή το είχα χαϊδέψει μερικές φορες με γνώριζε και έκατσε να το πιάσω και του το γύρισα πίσω. αλλα κανεις δεν εκτιμάει τίποτα έτσι όπως καταντήσαμε. Δεν έχω πρόβλημα πάντως την επομενη μέρα έβαλα σύρμα και από μέσα άλλο σύρμα σαν φράχτης που δεν λυγίζει ούτε κόβετε με τίποτα μονο με ένα μεγάλο κοφτη από αυτούς που κόβουν λουκέτα οποτε δεν πρόκειται να ξαναβγεί ότι και αν κάνουν τα βλαμμένα γειτονόπουλα.. Ρωτάω όμως τώρα αν ξαναδώ κανέναν να πειράζει την ιδιοκτησία μου (περίφραξη κλπ) η να έχει μπει στον κήπο μου τι πρέπει να του κάνω?........
PP1969 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και στα μωρά το ίδιο συμβαίνει άμα κλαίνε. Βάρα τα. (τώρα θα έρθει να μου πει ότι τα σκυλιά είναι πιο έξυπνα από τα μωρά) Μαλλον ειναι πιο εξυπνα, εδω μυριζουν ουσιες. Αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο. Οταν καταστρεφεται ο κηπος σου δε θα σκεφτεις τη νοημοσυνη του σκυλου ή το πόσο φιλοζωοι ειναι καποιοι. Ενταξει, το σκυλι του γειτονα που το ξερεις δε θα το βαρεσεις.
Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 PP1969, υπάρχει μια ουσία που εφευρέθηκε τώρα τελευταία, τη λένε νερό. Καταλαβαίνω πως επειδή είναι καινούρια μπορεί να μην την ξέρεις και γι' αυτό σκέφτηκες πρώτα κλωτσίδια, αλλά μιας που τη λανσάρανε θα σου πρότεινα να την αναλογιστείς ως λύση, μη σε κακοχαρακτηρίσουν κι όλας, κρίμα κι άδικο για την κουλτούρα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.