aristos12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αντε παλι, ρε μαστορα γιατι βριζεις συνεχεια? ποιον "μικροκοσμο" μου? Μιλαμε για συγκεκριμενο θεμα, δεν ειναι καφενειο να καθομαστε να μιλαμε για οτιδηποτε. Κανε αλλο θρεντ και πνιξε εκει το πονο σου. 2 χρονια μόνο γιαυτον τον υπανθρωπο/κτηνος ή οπως αλλιως τον ειπες? Με αναστολη ή μεσα για τα καλα? 50000 ευρω για ενα σκυλο? Mε τοσα λεφτα παιρνεις μισο σπιτι, αγαπητε μου φιλοζωε... σε ποια ταξη του δημοτικου πηγαινεις ?? ξερεις να διαβαζεις να μιλας να λες την αλφαβητα ?? αν τελειωσεις το δημοτικο τα λεμε......
aristos12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αντε παλι, ρε μαστορα γιατι βριζεις συνεχεια? ποιον "μικροκοσμο" μου? Μιλαμε για συγκεκριμενο θεμα, δεν ειναι καφενειο να καθομαστε να μιλαμε για οτιδηποτε. Κανε αλλο θρεντ και πνιξε εκει το πονο σου. 2 χρονια μόνο γιαυτον τον υπανθρωπο/κτηνος ή οπως αλλιως τον ειπες? Με αναστολη ή μεσα για τα καλα? 50000 ευρω για ενα σκυλο? Mε τοσα λεφτα παιρνεις μισο σπιτι, αγαπητε μου φιλοζωε... σε ποια ταξη του δημοτικου πηγαινεις ?? ξερεις να διαβαζεις να μιλας να λες την αλφαβητα ?? αν τελειωσεις το δημοτικο τα λεμε......
grigoriou Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος σε ποια ταξη του δημοτικου πηγαινεις ?? ξερεις να διαβαζεις να μιλας να λες την αλφαβητα ?? αν τελειωσεις το δημοτικο τα λεμε...... Γραφεις σαν αναπηρος, στιξη για γελια και ρωτας εμενα αν τελειωσα το Δημοτικο?... Επιπλεον βριζεις και σα βοθρος Γιατι τετοια μανια? Κατα τα αλλα δε νομιζω οτι ειναι σοβαρος καποιος που θα εβαζε εναν ανθρωπο φυλακη 2 χρονια και 50000ευρω προστιμο για θανατωση σκυλου. Για ολον αυτο το κοσμο και τα παιδια που υποφερουν και σκοτωνονται καθημερινα εχεις ενα λογο συμπονιας ή η "ευαισθησια" σου εξαντλειται αποκλειστικα στα τετραποδα?
SlackulatoR Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Φτάνει. Ελληνικά
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ακριβως, ευαισθησιες για ολα οχι μονο για τα ζωα, ξερεις ποιο ειναι το προβλημα με τους παθολογικα φιλοζωους, βαζουν το ζωο σε ιση ή και σε ανωτερη μοιρα απο τον ανθρωπο... Ολα τα υπολοιπα που εγραψες νομιζω ειναι offtopic, μπορεις τωρα να απαντησεις στο ερωτημα? ΠΟΙΑ τιμωρια νομιζεις οτι αξιζει στον τυπο που εκανε αυτη τη πραξη? Φυλακιση? Δημευση περιουσιας? εξορια? βασανισμος? Περιμενω ν' ακουσω. ΥΓ. Διαστημα να αφηνεις μετα το κομμα, οχι πριν απο αυτο πώς ακριβώς συμπεραίνεις ότι ένας ''άνθρωπος'' ικανός για τέτοιες πράξεις είναι υγιής? δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε να μπορούμε όλοι να προστατευτούμε και ιατρική παρακολούθηση θα πρότεινα εγώ. δεν θα τον ήθελα ούτε κοντά σε ζώα αλλά ούτε και σε ανθρώπους χωρίς τα χάπια του!
gnsX Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 πώς ακριβώς συμπεραίνεις ότι ένας ''άνθρωπος'' ικανός για τέτοιες πράξεις είναι υγιής? δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε να μπορούμε όλοι να προστατευτούμε και ιατρική παρακολούθηση θα πρότεινα εγώ. δεν θα τον ήθελα ούτε κοντά σε ζώα αλλά ούτε και σε ανθρώπους χωρίς τα χάπια του! Δημοσιοποίηση στοιχείων όσων φιλόζωων θέλουν να τον λιθοβολήσουν,να τον κάψουν,να τον κρεμάσουν κοκ,ώστε να μπορούμε όλοι να προστατευτούμε και ιατρική παρακολούθηση θα πρότεινα εγώ. δεν θα τους ήθελα ούτε κοντά σε ζώα αλλά ούτε και σε ανθρώπους χωρίς τα χάπια τους! (και φυσικά ΔΕΝ υπερασπίζομαι το ζώο που σκότωσε τον σκύλο)
pournaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 πώς ακριβώς συμπεραίνεις ότι ένας ''άνθρωπος'' ικανός για τέτοιες πράξεις είναι υγιής? δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε να μπορούμε όλοι να προστατευτούμε και ιατρική παρακολούθηση θα πρότεινα εγώ. δεν θα τον ήθελα ούτε κοντά σε ζώα αλλά ούτε και σε ανθρώπους χωρίς τα χάπια του! Κι αν μετα τη δημοσιοποιηση, τον βρεις κρεμασμενο απο καποιον "υπερβολικα φιλοζωο" που τον ειδε και του γυρισε το ματι; Σε ποιον θα ριξουμε το βαρος τοτενες; Σε ποιον θα πρεπει να δωσουμε χαπια; Ποσα threads θα πρεπει να ανοιξουμε και ποσα στοιχεια θα πρεπει να δημοσιοποιησουμε μετα;
gtroza Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 όλο και πιό συχνα, βρίσκουν ανθρώπινα πτώματα στις χωματερές και στα "κανάλια" απορώ πως δεν το πρόσεξε κανείς .
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Να μην γεννηθεί στην Κίνα ας πούμε η στην Ισπανια.
Sarandis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αντε παλι, ρε μαστορα γιατι βριζεις συνεχεια? ποιον "μικροκοσμο" μου? μικροκοσμος
nicoc89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλά τα λέμε αλλα πριν μερικές ώρες κάποιο μαλακισμένο γειτονόπουλο άνοιξε το σύρμα του κήπου που έχω φραγμένο για να τρέχει η σκύλα μου ελεύθερη (στον χώρο μου) και να μην την δένω. Βγαίνω έξω κατά τύχη γιατί είχα βγει μερικές ώρες πριν να την χαϊδέψω και να την ταΐσω, κοιτάω πουθενά η σκύλα μου ακούω έναν γείτονα να βρίζει και να λέει "τώρα θα σου πω εγώ" παίρνει μια σιδερόβεργα και τρώω μια φλασιά ξαφνικά και του κάνω φιλε είναι κάνα σκυλί εκεί ? μου λέει δικό σου είναι ? με το που το λέει μου γύρισε το μάτι πάω γρήγορα εκεί και την βρίσκω να προσπαθεί να βρει τρόπο να φύγει (δεν είναι αγρια , έκανε χαρες που με είδε). Ο τύπος τα έκανε επάνω του επειδή με είχε δει ότι τον είδα πως πήρε την σιδερόβεργα και ήθελε να την χτυπήσει και αρχίζει τις συγγνώμες δεν ήξερα ότι είναι δικό σου κόντεψε να κλάψει .. εγώ έτοιμος να του δώσω μπουνιές αλλα τελικά τον αφίσα γιατί εκτος ότι δεν την είχε χτυπήσει (δεν πρόλαβε) ζήταγε συγγνώμες αλλά κυρίως είναι και 60+ και την γλίτωσε.. Τώρα φταίω να βρω ποιος πιτσιρικάς ήταν (18-20 είναι όλα εδώ) και να του σπάσω τα μούτρα? (Μετά έκανα ουσιαστικά βουτιά στις λάσπες (έβρεχε) για να φτιάξω το σύρμα που χάλασε ένα βλαμμένο επειδή του την βάρεσε η δεν είχε τι να κάνει και ήταν ότι είχα βγει από το μπάνιο μετά από γυμναστήριο.)Τα νεύρα μου σήμερα :mad: Αν έβγαινα δυο λεπτά αργότερα και την είχε χτυπήσει ο γείτονας μου θα έφταιγα να τον σαπίσω? (γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα συγκρατούσα τον εαυτό μου.) Η φάση είναι ότι το σκυλί το βλέπει κάθε μέρα εδώ και 3-4 χρονια ότι είναι δικό μου αλλα ξαφνικά ξέχασε ότι είναι δικό μου ?
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μερικοί έχουν μπερδέψει τον όρο φιλοζωία με τον όρο (στα δικά μας πρότυπα ζωής δοσμένο) ''επιβίωση''. Πολύ κακώς. Εγώ είμαι φιλόζωος και δεν μου αρέσει να σκοτώνουν τα ζώα χωρίς λόγο. Σκοτώνω το αρνί και το τρώω. Δεν υπάρχει κάποιος θεικός νόμος κ.λ.π αλλά το σκότωσα για κάποιον λόγο. Σκοτώνω το φίδι επειδή μπορεί να με δαγκώσει. Έχει τεράστια διαφορά απο το σκοτώνω ένα σκυλί επειδή γαβγίζει, και με το σκότωσα μια χελώνα γιατί είναι και γαμώ τις φάσεις και γελάσαμε πολύ με την παρέα μου. Έτσι ακριβώς.
grigoriou Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 πώς ακριβώς συμπεραίνεις ότι ένας ''άνθρωπος'' ικανός για τέτοιες πράξεις είναι υγιής? δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε να μπορούμε όλοι να προστατευτούμε και ιατρική παρακολούθηση θα πρότεινα εγώ. δεν θα τον ήθελα ούτε κοντά σε ζώα αλλά ούτε και σε ανθρώπους χωρίς τα χάπια του! Που ειδες να συμπεραινω οτι ειναι υγιης? Αντιθετα ειπα οτι προκειται περι κτηνους. Δημοσιοποιηση στοιχειων εγω θα ηθελα για πιο σοβαρα πραγματα, οπως το ποιοι πολιτικοι δεν πηγαν φανταροι. Δημοσιοποιηση στοιχειων για τον ανθρωπο αυτο προτεινεις και πρωτου υπαρξει η αναλογη καταδικαστικη αποφαση απ το δικαστηριο? Ποια ποινη κατα τη γνωμη σου ειναι καταλληλη για ενα τετοιο αδικημα? όλο και πιό συχνα, βρίσκουν ανθρώπινα πτώματα στις χωματερές και στα "κανάλια" απορώ πως δεν το πρόσεξε κανείς Mηπως ειναι ξεκαθαρισμα λογαριασμων της μαφιας? .............Η φάση είναι ότι το σκυλί το βλέπει κάθε μέρα εδώ και 3-4 χρονια ότι είναι δικό μου αλλα ξαφνικά ξέχασε ότι είναι δικό μου ? Iσως δεν ηθελε να το χτυπησει με τη βεργα, μόνο να το φοβερισει να φυγει. Μια αλλη διασταση ειναι οτι καποιος μπορει να θιχτει προσωπικα αν του θιξεις το κατοικιδιο. Διοτι αισθανεται οτι μεσω του ζωου θιγεται ο ιδιος. Κατι σαν τους μουσουλμανους δηλαδη, εχουνε αρκετες γυναικες με μπουργκα και χαμηλοτατης υποληψης, αλλα αν τη θιξεις την εβαψες
aristos12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 29 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Γραφεις σαν αναπηρος, στιξη για γελια και ρωτας εμενα αν τελειωσα το Δημοτικο?... Επιπλεον βριζεις και σα βοθρος Γιατι τετοια μανια? Κατα τα αλλα δε νομιζω οτι ειναι σοβαρος καποιος που θα εβαζε εναν ανθρωπο φυλακη 2 χρονια και 50000ευρω προστιμο για θανατωση σκυλου. Για ολον αυτο το κοσμο και τα παιδια που υποφερουν και σκοτωνονται καθημερινα εχεις ενα λογο συμπονιας ή η "ευαισθησια" σου εξαντλειται αποκλειστικα στα τετραποδα? το κουρασες πολλυ το θεμα,ειπαμε τελειωσε πρωτα το δημοτικο και τα ....ξαναλεμε .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.